- 24 Şubat 2020
- 725
- 1.052
- 28
Evet regl olacakmışım gibi bi his de var. hatta ben reglden önce hep bi sızı hissederim özel bölgede o da eşlik ediyor bu batma hissine ek olarak. Batma hissi hapşırınca falan daha keskin oluyor. Gidemedim de dr a ama devam ederse gidicem. Aşırı bulantım var o yüzden hamilelik devam ediyordur diye içimi ferah tutmaya çalışıyorum bir yandanCanım ben ilk sonlanan gebeliğimde hep soldan sanki adet olacak Mış gibi batma agrı olur geçerdi oda rahim genişlediği için normal denmişti, şimdi aynı durum zaman zaman sağ taraftan oluyor ve Üstünel bel ağrısıda vuruyor bende korkuyordum da rahim ve bebek büyüdüğü içinmiş biraz rahatladım içini ferah tut sende rabbim sağlıkl sıhatle kucağımıza almayı nasip etsin
Teşekkür ederimBaz3n geliyor canim normal bu icin rahat olsun
Senle aynı haftamız kuzum sanırım 11+3 e girdik biz ya senEstağfurullah canım ben araştırdım biraz insan ister istemez korkuyor tabi. Doktor da yasak felan dememişti ve utanmıştım ben de sormaya
Dayancaz biraz daha az kaldı inşAllah şu 3 ay bitseydi bi sağlıkla devam etseydi
Benim 5. Haftadan itibaren başladı canım bulantılar kusmalar gece gündüz dinlemeden hemde 11. Haftaya girdik hala var doktor prilam dr verdi bana onu içiyorum gece yatmadan önce 2 tane gün içinde çok şükür bulantı kusma olmuyor dün mesela alamamıştım bulantı hapını içmeyi unutmuştum bugün neredeyse yine miğdem ağzıma gelmişti sanada büyük ihtimal bu ilaçtan verir korkma kuzum bende öyleydim bebeğim yaşıyor mu acaba kusmalar yüzünden kramplar girerdi miğdeme bebeğime bişey oluyor sanırdımEvet regl olacakmışım gibi bi his de var. hatta ben reglden önce hep bi sızı hissederim özel bölgede o da eşlik ediyor bu batma hissine ek olarak. Batma hissi hapşırınca falan daha keskin oluyor. Gidemedim de dr a ama devam ederse gidicem. Aşırı bulantım var o yüzden hamilelik devam ediyordur diye içimi ferah tutmaya çalışıyorum bir yandan
Siz ilerdesiniz maşAllah size. Biz de 10+3 oldukSenle aynı haftamız kuzum sanırım 11+3 e girdik biz ya senaminn inşallah canım valla bende öğrendiğimden beri utanıp hiç sormamıştım
Yorumunuzun altında 11. Hafta yazınca 11 haftadasınız sandım canım gerçi benimkinin altında da 12 hafta yazıyor önden gidiyor sanırım sizede maşAllah canım ne zaman gittin en son kontroleSiz ilerdesiniz maşAllah size. Biz de 10+3 olduk
Girilen haftayı gösteriyor uygulamalar da öyle. Geçen hafta gittim canım geçen çarşambaYorumunuzun altında 11. Hafta yazınca 11 haftadasınız sandım canım gerçi benimkinin altında da 12 hafta yazıyor önden gidiyor sanırım sizede maşAllah canım ne zaman gittin en son kontrole
Bende Perşembe gitmiştim geçen hafta , ama lekenme olunca Pazartesi yine gittim rabbim sağlıkla gelsinler inşallahGirilen haftayı gösteriyor uygulamalar da öyle. Geçen hafta gittim canım geçen çarşamba
Gebelikte hangi haftaysan bir sonraki hafta söyleniyor..örnek 10+0...10+6 ya kadar 11. Gebelik haftası denir..11+0 dan 11+6 ya kadar da 12. Haftasındasın diyor doktorlarYorumunuzun altında 11. Hafta yazınca 11 haftadasınız sandım canım gerçi benimkinin altında da 12 hafta yazıyor önden gidiyor sanırım sizede maşAllah canım ne zaman gittin en son kontrole
Gebelikte hangi haftaysan bir sonraki hafta söyleniyor..örnek 10+0...10+6 ya kadar 11. Gebelik haftası denir..11+0 dan 11+6 ya kadar da 12. Haftasındasın diyor doktorlar
Yok canım bana hiç öyle demedi doktor uygulama var telefonda nezaman gitsem doktorum uygulamayla aynı günü söylüyor ondan yana sıkıntım yok ben burda hani yorumumuzun altında hamileliğimizin kaçıncı haftasında olduğumuz yazıyor ya onu kastettimGebelikte hangi haftaysan bir sonraki hafta söyleniyor..örnek 10+0...10+6 ya kadar 11. Gebelik haftası denir..11+0 dan 11+6 ya kadar da 12. Haftasındasın diyor doktorlar
ben de bulanma aşırı halsizlik ve herşeyden tiksinme var. Az önce beğenerek yediğimden yarım saat geçmeden tiksinmeye başlayabiliyorumBenim 5. Haftadan itibaren başladı canım bulantılar kusmalar gece gündüz dinlemeden hemde 11. Haftaya girdik hala var doktor prilam dr verdi bana onu içiyorum gece yatmadan önce 2 tane gün içinde çok şükür bulantı kusma olmuyor dün mesela alamamıştım bulantı hapını içmeyi unutmuştum bugün neredeyse yine miğdem ağzıma gelmişti sanada büyük ihtimal bu ilaçtan verir korkma kuzum bende öyleydim bebeğim yaşıyor mu acaba kusmalar yüzünden kramplar girerdi miğdeme bebeğime bişey oluyor sanırdım
Kız aman nazar etme kendini kusmuyorsanben de bulanma aşırı halsizlik ve herşeyden tiksinme var. Az önce beğenerek yediğimden yarım saat geçmeden tiksinmeye başlayabiliyorumBazı kokular hatta renkler bile midemi bulandırabiliyo ama kusma raddesine henüz girmedim. Bide beni bulandıran şeyi başkası yerse de midem bulanıyo ev ahalisine izin vermiyorum Şu üç ay dolsa rahatlayacak inşallah bu hallerim ama günler bana zehir oluyo bu takıntılarla. Buarada desteğin için teşekkür ederim ❤ bence de ya üşüttüm yada rahim büyüyo dediğin gibi. İçimizi ferah tutalım
Canım nasıl anlaşılır mide iltihabı olup olmadığı, zaten idrar yolu enfeksiyonu oldum doktor ilaç verdi yaramadı hala kasıklarım agrıyo napcam bilmiyorum simdide midem agrıyoBende var ama bende mide intihabi var
Merhaba, bildiğim kadarıyla en hassası 2li test. Bu da risk görmezlerse diğerlerini önermiyorlar bile. Aslında geç kalmamışsındır büyük ihtimalle hala yaptırabilirsin. Önlemini al ve git doktora bana kalırsa, ya da doktoruna danış.Kızlar bu ikili üçlü dörtlü tarama testleri ve detaylı ultrason hepside birbirinin ikamesi testler mi yoksa birbirinden farklı şeylere mi bakılıyor ? Ben bu süreçten dolayı ikili testi yaptırmadım diğerlerini yaptırsam yeterli olur mu ?
Protestan bende de kasinti yapiyor arada malesef. Bende 9+3üm canm. Iki hafta sonra gtmeyi dusunuyorum. Doktorum surekli ultrasona girme dedi. Birde virusten dolayi hastaneye cok sik gitmemem gerektigini soyledi. 3 hafta ustune gitmis olucam yaniGünaydın kızlar ben de sürekli takip ediyorum ama yazamadım.Ben en son 7+6 da gitmiştim şimdi 9+1 deyiz aslında gitmek istemiyorum ama direk ikili test vs. gitmek içinde çok geç olur sanki. Bu arada bir kez daha gitmek istiyorum. Zaten kaşıntılarım olmaya başladı neden bilmiyorum artan progestan hormonundan diyorlar ben gebeliği öğrendiğimden beri kullanıyorum kanama olunca günde üçe çıkıldı acaba o mu yapıyor başına gelen var mı ve sizce ne zaman gitmeliyim
Yakınmışız canım bilemedim benim kanamalarım oluyor malesefProtestan bende de kasinti yapiyor arada malesef. Bende 9+3üm canm. Iki hafta sonra gtmeyi dusunuyorum. Doktorum surekli ultrasona girme dedi. Birde virusten dolayi hastaneye cok sik gitmemem gerektigini soyledi. 3 hafta ustune gitmis olucam yani
Pıhtulaşmanız varmı ??
Bende en son 8+5 de gitmiştim bugün 10.haftaya girdim doktorum 14.haftada çağırdı ama dayanamayıp haftaya 11.haftada gidip 14de tekrar gitmeyi düşünüyorumGünaydın kızlar ben de sürekli takip ediyorum ama yazamadım.Ben en son 7+6 da gitmiştim şimdi 9+1 deyiz aslında gitmek istemiyorum ama direk ikili test vs. gitmek içinde çok geç olur sanki. Bu arada bir kez daha gitmek istiyorum. Zaten kaşıntılarım olmaya başladı neden bilmiyorum artan progestan hormonundan diyorlar ben gebeliği öğrendiğimden beri kullanıyorum kanama olunca günde üçe çıkıldı acaba o mu yapıyor başına gelen var mı ve sizce ne zaman gitmeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?