2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Aslında şuan ikili test için tam zamanları 11+4 günlük olduk doktorum12.haftada görüşelim demişti ama ben hastaneye gidip virüs kapma riskini göze alamıyorum evden çıkmıyorum.

Bu aralar ikili tarama testinden ziyade bebeğimin durumu nasıl hala o minnak kalbi atıyor mu bunu bilememek beni daha çok tüketiyor

Ayyy çok sevindim çok rahatlamışsındır, sağlıkla kucağına al inşallah. Hepinizin test sonuçlarında cinsiyet çıkıyor bir bana söylemediler yasal değil diye bende de herşey erkek göstermişti ama doktor kız büyük ihtimal dedi

Bence önleminizi alıp gidebilirsiniz bir iki hafta sonra ne durumda olacağı hiç belli olmaz

Cok saol Amin hepimiz saglikla kavusalim yavrularimiza banada soylemediler test sonucunu doktora soyluyolar telefonla sen direk kendinmi yaptirmistin

Cok saol Amin hepimiz saglikla kavusalim yavrularimiza banada soylemediler test sonucunu doktora soyluyolar telefonla sen direk kendinmi yaptirmistin
Yok canım doktorda yaptırmıştım ama doktorum yasal değil diye bana söylemediler dedi, gerçi detaylı ultrasonda erkek olsa görünürdü muhtemelen ama yine de netleşseydi iyiydi. Uyku arkadaşı öreyim diyorum artık yeşil filan yapayım bari ikisine de uyacak :)

Erkek bebekler erken belli oluyomus saglikli olsunda onemli degil ama bende karnimi severken kizim oglum bisi demek istiyodum rahatladim :)

Sizinki arayı baya uzun tutmuş bana öyle bir şey söylense daha rahat olurdum ama ben gittiğimde daha pandemi ilan edilmediği için 10 güne kadar gel demişti ama gidemedim. Bakalım hala karar veremedim İkili test en erken ne zaman yapılıyor acaba erken yaptıran arkadaşlar varsa söyleyebilirler mi ?

Yaa benimde iki kere kahverengi lekelenmem oldu ama smdi yok cok sukur. Bende senin gibi cok telas yaptim. Doktoruma gidiyordum surekli bebegi gormek icin bisey mi oldu diye. Doktorum stres yapmamam gerktigini cok ultrasona girmemem gerktigini soyledi. Ama icin raht edecekse git sen tabiki. 11 14 hafta arasinda yapiliyor ikili test ben yaptrmicam ama.

En erken 11. hafta en geç 14. haftada oluyormuş.

Bende Perşembe gitmiştim geçen hafta , ama lekenme olunca Pazartesi yine gittim rabbim sağlıkla gelsinler inşallah
Uyuyakalmışım canım. Günaydın
Aslında sen bi düşük yapmışsın tedbiren progestan vermesi gerekiyordu niye vermemiş ki sana. Aynen sağlıkla gelsinler amin

Canım mesajın gözümden kaçmış şuan farkettim. Ben de daha yaptırmadım 12.haftada yaptırıcam inşAllah bakalım gidebilirsem
Aynen canım. Kızlar önden gitmesi de bence kesin olarak erkek olduğunu göstermez çünkü geç döllenme erken döllenme olayı var. Yani önde gitmesi kesin erkek olduğunu göstermiyor. Hiçbişey kalmadı elimizde cinsiyet tahminine dayalı tezlerin hepsi çürük çıktı
Vajinal mi kullanıyorsun canım. Ben bu sebeple vajinal kullanmak istemedim. 2 kez mantar oldum çünkü ondan korktum

Vajinal mi kullanıyorsun canım. Ben bu sebeple vajinal kullanmak istemedim. 2 kez mantar oldum çünkü ondan korktum
[/QUOTE]
Hayır canım ağızdan alıyorum başından beri. Zaten aşırı uyku yapıyor sarı akıntım da var ama kaşıntı zorluyor. Sanırım bu hafta içinde gideceğim

Gözün aydın canım ,darısı başımıza Doktorun mu söyledi kız olduğunu, kaçıncı günde geldi sonuçlar? Ben de 21 inde kan verdim, merakla sonuçları bekliyorum da

Canım çıkmazsa kesecek mi doktorun

Peki :)

Gozünaydin cok guzel haber kizinda hayirli olsun :)

Bilmiyorum ki canım. Ben ayarlamışım dozunu dedi. Ben sorunca o zaman yaptır dedi. Yaptırınca sonucu ve doktorun söylediklerini yazcam buraya inşAllah. Bi arkadaş daha sormuştu
Tamam canım yaz mutlaka bende çok merak ediyorum bu konuyu çıkmazsa kesecek mi diye benimki test yapıp çıkmazsa kesecek herlde bakalım

Tamam canım yaz mutlaka bende çok merak ediyorum bu konuyu çıkmazsa kesecek mi diye benimki test yapıp çıkmazsa kesecek herlde bakalım
Anladım canım. Ben başka bi doktora gittim danışma amaçlı. Sende pıhtılaşma yok boşuna kullanıyorsun bu ilaçları dedi. Benim de kafam çok karışık ama kendi doktorum bence var dedi. Bu konuda doktorlar da her biri farklı düşünüyor. Çünkü ispatlanmış bir konu değil yeterli araştırma da yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…