- 9 Şubat 2020
- 973
- 1.297
- 43
- 35
Aslında şuan ikili test için tam zamanları 11+4 günlük olduk doktorum12.haftada görüşelim demişti ama ben hastaneye gidip virüs kapma riskini göze alamıyorum evden çıkmıyorum.Merhaba, bildiğim kadarıyla en hassası 2li test. Bu da risk görmezlerse diğerlerini önermiyorlar bile. Aslında geç kalmamışsındır büyük ihtimalle hala yaptırabilirsin. Önlemini al ve git doktora bana kalırsa, ya da doktoruna danış.
Gunaydin kizlar nipt testi sonuclarim temiz cikti cok sukur Allahim gonlume gore verdi kiz evladim olacak bu arada cin takvimi rus takvimi hic biri tutmadi bende erkek hissetmistim cok supriz oldu darisi basiniza Allahim hepinizin gonlune gore versin
Bence önleminizi alıp gidebilirsiniz bir iki hafta sonra ne durumda olacağı hiç belli olmazAslında şuan ikili test için tam zamanları 11+4 günlük olduk doktorum12.haftada görüşelim demişti ama ben hastaneye gidip virüs kapma riskini göze alamıyorum evden çıkmıyorum.
Bu aralar ikili tarama testinden ziyade bebeğimin durumu nasıl hala o minnak kalbi atıyor mu bunu bilememek beni daha çok tüketiyor
Cok saol Amin hepimiz saglikla kavusalim yavrularimiza banada soylemediler test sonucunu doktora soyluyolar telefonla sen direk kendinmi yaptirmistinAyyy çok sevindim çok rahatlamışsındır, sağlıkla kucağına al inşallah. Hepinizin test sonuçlarında cinsiyet çıkıyor bir bana söylemediler yasal değil diyebende de herşey erkek göstermişti ama doktor kız büyük ihtimal dedi
Yok canım doktorda yaptırmıştım ama doktorum yasal değil diye bana söylemediler dedi, gerçi detaylı ultrasonda erkek olsa görünürdü muhtemelen ama yine de netleşseydi iyiydi. Uyku arkadaşı öreyim diyorum artık yeşil filan yapayım bari ikisine de uyacak :)Cok saol Amin hepimiz saglikla kavusalim yavrularimiza banada soylemediler test sonucunu doktora soyluyolar telefonla sen direk kendinmi yaptirmistin
Erkek bebekler erken belli oluyomus saglikli olsunda onemli degil ama bende karnimi severken kizim oglum bisi demek istiyodum rahatladim :)Yok canım doktorda yaptırmıştım ama doktorum yasal değil diye bana söylemediler dedi, gerçi detaylı ultrasonda erkek olsa görünürdü muhtemelen ama yine de netleşseydi iyiydi. Uyku arkadaşı öreyim diyorum artık yeşil filan yapayım bari ikisine de uyacak :)
Sizinki arayı baya uzun tutmuş bana öyle bir şey söylense daha rahat olurdum ama ben gittiğimde daha pandemi ilan edilmediği için 10 güne kadar gel demişti ama gidemedim. Bakalım hala karar veremedimBende en son 8+5 de gitmiştim bugün 10.haftaya girdim doktorum 14.haftada çağırdı ama dayanamayıp haftaya 11.haftada gidip 14de tekrar gitmeyi düşünüyorumbende başlarda kaşınıyordum bakmıştım internetten de gebelikte olur vs yaziyordu eğer çoksa doktora sorabilirsin
Yaa benimde iki kere kahverengi lekelenmem oldu ama smdi yok cok sukur. Bende senin gibi cok telas yaptim. Doktoruma gidiyordum surekli bebegi gormek icin bisey mi oldu diye. Doktorum stres yapmamam gerktigini cok ultrasona girmemem gerktigini soyledi. Ama icin raht edecekse git sen tabiki. 11 14 hafta arasinda yapiliyor ikili test ben yaptrmicam ama.Yakınmışız canım bilemedim benim kanamalarım oluyor malesefŞimdiye kadar bebeğime çok şükür bir zarar gelmedi ama geçen gün kahverengi akıntım oldu yine o yüzden korkuyorum ikili test en erken ne zaman yapılıyor acaba ?
En erken 11. hafta en geç 14. haftada oluyormuş.Sizinki arayı baya uzun tutmuş bana öyle bir şey söylense daha rahat olurdum ama ben gittiğimde daha pandemi ilan edilmediği için 10 güne kadar gel demişti ama gidemedim. Bakalım hala karar veremedimİkili test en erken ne zaman yapılıyor acaba erken yaptıran arkadaşlar varsa söyleyebilirler mi ?
Uyuyakalmışım canım. GünaydınBende Perşembe gitmiştim geçen hafta , ama lekenme olunca Pazartesi yine gittim rabbim sağlıkla gelsinler inşallah
Canım mesajın gözümden kaçmış şuan farkettim. Ben de daha yaptırmadım 12.haftada yaptırıcam inşAllah bakalım gidebilirsemEvet canım biliyorum o testi ama yapılmadı henüz yapacak herlde şimdiki doktorum kan sulandırıcıyı ne zaman kesiyorsun belli mi test sonucuna göre bazıları çıkmazsalar devam ettiriyor bazılarında 3.ayda kesiyor
Aynen canım. Kızlar önden gitmesi de bence kesin olarak erkek olduğunu göstermez çünkü geç döllenme erken döllenme olayı var. Yani önde gitmesi kesin erkek olduğunu göstermiyor. Hiçbişey kalmadı elimizde cinsiyet tahminine dayalı tezlerin hepsi çürük çıktıBenim ilk çocuğum erkek ama dediğiniz gibi kontrollerde öyle pek önden gitme durumu olmamıştı hatırladığım kadarıyla. Genellikle hep haftasıyla uyumluydu ama cinsiyetini çok erken öğrenmiştik daha ilk kontrole gittiğimde doktorum kemik yapısı erkeğe benziyor büyük ihtimal erkek demişti
Vajinal mi kullanıyorsun canım. Ben bu sebeple vajinal kullanmak istemedim. 2 kez mantar oldum çünkü ondan korktumGünaydın kızlar ben de sürekli takip ediyorum ama yazamadım.Ben en son 7+6 da gitmiştim şimdi 9+1 deyiz aslında gitmek istemiyorum ama direk ikili test vs. gitmek içinde çok geç olur sanki. Bu arada bir kez daha gitmek istiyorum. Zaten kaşıntılarım olmaya başladı neden bilmiyorum artan progestan hormonundan diyorlar ben gebeliği öğrendiğimden beri kullanıyorum kanama olunca günde üçe çıkıldı acaba o mu yapıyor başına gelen var mı ve sizce ne zaman gitmeliyim
Gözün aydın canım ,darısı başımızaGunaydin kizlar nipt testi sonuclarim temiz cikti cok sukur Allahim gonlume gore verdi kiz evladim olacak bu arada cin takvimi rus takvimi hic biri tutmadi bende erkek hissetmistim cok supriz oldu darisi basiniza Allahim hepinizin gonlune gore versin
Canım çıkmazsa kesecek mi doktorunCanım mesajın gözümden kaçmış şuan farkettim. Ben de daha yaptırmadım 12.haftada yaptırıcam inşAllah bakalım gidebilirsem
Aynen canım. Kızlar önden gitmesi de bence kesin olarak erkek olduğunu göstermez çünkü geç döllenme erken döllenme olayı var. Yani önde gitmesi kesin erkek olduğunu göstermiyor. Hiçbişey kalmadı elimizde cinsiyet tahminine dayalı tezlerin hepsi çürük çıktı
Vajinal mi kullanıyorsun canım. Ben bu sebeple vajinal kullanmak istemedim. 2 kez mantar oldum çünkü ondan korktum
Peki :)Yok canım bana hiç öyle demedi doktor uygulama var telefonda nezaman gitsem doktorum uygulamayla aynı günü söylüyor ondan yana sıkıntım yok ben burda hani yorumumuzun altında hamileliğimizin kaçıncı haftasında olduğumuz yazıyor ya onu kastettim
Gozünaydin cok guzel haber kizinda hayirli olsun :)Gunaydin kizlar nipt testi sonuclarim temiz cikti cok sukur Allahim gonlume gore verdi kiz evladim olacak bu arada cin takvimi rus takvimi hic biri tutmadi bende erkek hissetmistim cok supriz oldu darisi basiniza Allahim hepinizin gonlune gore versin
Bilmiyorum ki canım. Ben ayarlamışım dozunu dedi. Ben sorunca o zaman yaptır dedi. Yaptırınca sonucu ve doktorun söylediklerini yazcam buraya inşAllah. Bi arkadaş daha sormuştuCanım çıkmazsa kesecek mi doktorun
Tamam canım yaz mutlaka bende çok merak ediyorum bu konuyu çıkmazsa kesecek mi diye benimki test yapıp çıkmazsa kesecek herlde bakalımBilmiyorum ki canım. Ben ayarlamışım dozunu dedi. Ben sorunca o zaman yaptır dedi. Yaptırınca sonucu ve doktorun söylediklerini yazcam buraya inşAllah. Bi arkadaş daha sormuştu
Anladım canım. Ben başka bi doktora gittim danışma amaçlı. Sende pıhtılaşma yok boşuna kullanıyorsun bu ilaçları dedi. Benim de kafam çok karışık ama kendi doktorum bence var dedi. Bu konuda doktorlar da her biri farklı düşünüyor. Çünkü ispatlanmış bir konu değil yeterli araştırma da yokTamam canım yaz mutlaka bende çok merak ediyorum bu konuyu çıkmazsa kesecek mi diye benimki test yapıp çıkmazsa kesecek herlde bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?