2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Sorma canım ya bende araştırıyorum bakıyorum herkes farklı birşey söylüyor pıhtı sorunu olmadığı halde devam edende var kesende var korkuyor insan böyle olunca doktorlar niye farklı söyledi canım sonuca bakıp söylmeiyorlarmı

Vajinal mi kullanıyorsun canım. Ben bu sebeple vajinal kullanmak istemedim. 2 kez mantar oldum çünkü ondan korktum
Hayır canım ağızdan alıyorum başından beri. Zaten aşırı uyku yapıyor sarı akıntım da var ama kaşıntı zorluyor. Sanırım bu hafta içinde gideceğim
[/QUOTE]
Kaşıntı için gitmeni tavsiye ederim canım. Kaşıntı kötü koku vs. için doktora görünün diyorlar. Hamilelikte normal olabiliyo ve ilaçlarla hemen tedavi ediliyor geçiyor. Hatta benim hamilelik şüphem vardı 2.kez mantar olduğumda hamile olabilirim dedim bebeğe bi zararı yok zaten dedi
Aynı sonuç farklı yorumluyorlar canım. Üç doktor yok dedi biri var dedi. Bi düşük yapmışsın bunu risle atamam bence sen de riske atma dedi. Ona güvenmeyi seçtim ben de

Hayır canım ağızdan alıyorum başından beri. Zaten aşırı uyku yapıyor sarı akıntım da var ama kaşıntı zorluyor. Sanırım bu hafta içinde gideceğim
Kaşıntı için gitmeni tavsiye ederim canım. Kaşıntı kötü koku vs. için doktora görünün diyorlar. Hamilelikte normal olabiliyo ve ilaçlarla hemen tedavi ediliyor geçiyor. Hatta benim hamilelik şüphem vardı 2.kez mantar olduğumda hamile olabilirim dedim bebeğe bi zararı yok zaten dedi

Aynı sonuç farklı yorumluyorlar canım. Üç doktor yok dedi biri var dedi. Bi düşük yapmışsın bunu risle atamam bence sen de riske atma dedi. Ona güvenmeyi seçtim ben de
[/QUOTE]
Evet canım düşük olunca veriyorlarmış bakalım test sonucuna göre ne diycek doktorun valla şaşırdık napcamızı yahu

Evet canım düşük olunca veriyorlarmış bakalım test sonucuna göre ne diycek doktorun valla şaşırdık napcamızı yahu
[/QUOTE]
Bakalım aynen öyle ya

Kızlar kan sulandırıcı kullananlara bi sorum olacak. Kahverengi akıntınız oluyor mu ? Başta olmuştu benim ilk muayenede doktor önemsiz demişti. Okulda pıhtılaşma tedavisi gören arkadaşım da olabilir korkma demişti. Ama bikaç haftadır kesilmişti çok nadir oluyordu. Ama dün oldu bugün de baya oldu. Acaba gerçekten bu ilaçları kullanmamam gerekiyor da ben kullanınca mı oluyor. Yoksa çok kusuyorum bebek zarar görüyor ve düşük tehlikesi mi oluyor acaba. Çok korkuyorum bilen varsa yazabilir mi ?

Kizyne tesadüf hep ayni tarihlerde kontrole gidiyoruz mecbur gidicem ense kalınlığı filan ölçülecek maske takarım artık . Bende heyecanlanıyorum vee özlüyorumm koca kafayı
Aynen durup durup aynı gün gidiyoruz doğuma da aynı gün gidermişiz
Ben de giderim kesin ense kalınlığı filan merak ediyorum inşallah güzel sonuçlar alalım ard arda yazalım

[/QUOTE]
Evet canım sanırım gitmem gerekiyor ben de mutlaka bir kontrol ettirmek istiyorum

Evet döllenme faktoru var tabi önden yada geriden gitmesinde ama bir kişide gününde gitti diye bu genelleme bozulmuş digil ben hala kalpkalp atiş hizina ve ultrasona göre kemik yapisinin bebeğin önden gitme olayinin erkek bebekte olduğunu inaniyorum canim tabi herkezin fikri kendine kaç tane arkadaş oğrendi topikte hakkatende önden geriden gitme olayinda cinsiyet farki var gine diyorum istisnalar kağideyi bozmaz

Ben kullanıyorum ama kahverengi akıntım hiç olmadı canım. Allah korusun bir sorun yoktur kötü düşünme, doktorunla görüşebildin mi?

Canım leke ben de olmuyor olmadı hiç çok şükür ben kan sulandırıcıların leke yaptığını düşünmüyorum ki çok sulandırmıyorlar zaten pıhtılaşma varsa bunu kullanmalıyız. Bence doktoruna danışmalısın hemen leke önemli bir şey. Sen haftalık iğne oluyor musun pruloton gibi iğnelerden? Ben günde 3 progesteron hapı ve haftalık iğnem var. Lekeyi bu iğneler de kesebilir çok etkili.

Aynen durup durup aynı gün gidiyoruz doğuma da aynı gün gidermişiz
Ben de giderim kesin ense kalınlığı filan merak ediyorum inşallah güzel sonuçlar alalım ard arda yazalım

İnşallah canım şu zor günlerde bana iyi gelen tek şey onu görmek iyi olduğunu bilmek eminim senin için de öyledir bu gidişle doğumlarımızda aynı olacak, beşik kertmesi yapalım

İnşallah canım şu zor günlerde bana iyi gelen tek şey onu görmek iyi olduğunu bilmek eminim senin için de öyledir ❤ bu gidişle doğumlarımızda aynı olacak, beşik kertmesi yapalım
Hem de nasıl iyi geliyor gelmez mi
hahah aynen farklı cinsiyet olurlarsa başlarını bağlayalım

Hayırlı günler arkadaşlar bir şey soracam bilgisi olan var mı acaba ???özel hastanelerde ikili tarama testi ek ücret alıyor mu??yoksa doktor kontrolü olarak mı oluyor

Ben kullanıyorum ama kahverengi akıntım hiç olmadı canım. Allah korusun bir sorun yoktur kötü düşünme, doktorunla görüşebildin mi?
Dokoru aradım. Coraspinden kaynaklıymış kızlar. Doktorum coraspini bırak dedi. İğne devam coraspini bırakacam. Teşekkürler yorumlarınız için

Aynen canım. Da işte o genelleme herkes için geçerli değil onu dedim ben de. Kaç arkadaş yazdı hiçbir tahmin tutmadı tersi çıktı diye. Eninde sonunda beklicez cinsiyet için çünkü herkeste hatta aynı kişide bile farkediyor. Her hamilelik kendine özel

Son düzenleme:
Öyle mi coraspirin de mi sebep oluyormuş
Canım peki önceden de var mıydı leken yeni mi oldu
Oluyormuş demekki doktor öyle dedi bırak dedi. Hatta 2 3 defa sordum bi sıkıntı olmaz demi. Bırakmaya da korkuyor insan ama bırakmazsan kanamaya dönüşebilir dedi Allah korusun. İlk haftalar oldu bikaç haftadır yok şimdi oldu bi de bu hafta bikaç kez oldu. Şuan düşündüm de 2 günde bir alıyorum coraspini gerçekten coraspin aldığım günün ertesi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…