Sorma canım ya bende araştırıyorum bakıyorum herkes farklı birşey söylüyor pıhtı sorunu olmadığı halde devam edende var kesende var korkuyor insan böyle oluncaAnladım canım. Ben başka bi doktora gittim danışma amaçlı. Sende pıhtılaşma yok boşuna kullanıyorsun bu ilaçları dedi. Benim de kafam çok karışık ama kendi doktorum bence var dedi. Bu konuda doktorlar da her biri farklı düşünüyor. Çünkü ispatlanmış bir konu değil yeterli araştırma da yok
Hayır canım ağızdan alıyorum başından beri. Zaten aşırı uyku yapıyor sarı akıntım da var ama kaşıntı zorluyor. Sanırım bu hafta içinde gideceğimVajinal mi kullanıyorsun canım. Ben bu sebeple vajinal kullanmak istemedim. 2 kez mantar oldum çünkü ondan korktum
Aynı sonuç farklı yorumluyorlar canım. Üç doktor yok dedi biri var dedi. Bi düşük yapmışsın bunu risle atamam bence sen de riske atma dedi. Ona güvenmeyi seçtim ben deSorma canım ya bende araştırıyorum bakıyorum herkes farklı birşey söylüyor pıhtı sorunu olmadığı halde devam edende var kesende var korkuyor insan böyle oluncadoktorlar niye farklı söyledi canım sonuca bakıp söylmeiyorlarmı
Kaşıntı için gitmeni tavsiye ederim canım. Kaşıntı kötü koku vs. için doktora görünün diyorlar. Hamilelikte normal olabiliyo ve ilaçlarla hemen tedavi ediliyor geçiyor. Hatta benim hamilelik şüphem vardı 2.kez mantar olduğumda hamile olabilirim dedim bebeğe bi zararı yok zaten dediHayır canım ağızdan alıyorum başından beri. Zaten aşırı uyku yapıyor sarı akıntım da var ama kaşıntı zorluyor. Sanırım bu hafta içinde gideceğim
Aynen durup durup aynı gün gidiyoruz doğuma da aynı gün gidermişizKizyne tesadüf hep ayni tarihlerde kontrole gidiyoruzmecbur gidicem ense kalınlığı filan ölçülecek maske takarım artık . Bende heyecanlanıyorum vee özlüyorumm koca kafayı
Evet canım düşük olunca veriyorlarmış bakalım test sonucuna göre ne diycek doktorun valla şaşırdık napcamızı yahuKaşıntı için gitmeni tavsiye ederim canım. Kaşıntı kötü koku vs. için doktora görünün diyorlar. Hamilelikte normal olabiliyo ve ilaçlarla hemen tedavi ediliyor geçiyor. Hatta benim hamilelik şüphem vardı 2.kez mantar olduğumda hamile olabilirim dedim bebeğe bi zararı yok zaten dedi
Aynı sonuç farklı yorumluyorlar canım. Üç doktor yok dedi biri var dedi. Bi düşük yapmışsın bunu risle atamam bence sen de riske atma dedi. Ona güvenmeyi seçtim ben de
Lekenme olana kadar vermemişti kuzum bilmiyorum kiUyuyakalmışım canım. Günaydın
Aslında sen bi düşük yapmışsın tedbiren progestan vermesi gerekiyordu niye vermemiş ki sana. Aynen sağlıkla gelsinler amin
Evet döllenme faktoru var tabi önden yada geriden gitmesinde ama bir kişide gününde gitti diye bu genelleme bozulmuş digil ben hala kalpkalp atiş hizina ve ultrasona göre kemik yapisinin bebeğin önden gitme olayinin erkek bebekte olduğunu inaniyorum canim tabi herkezin fikri kendine kaç tane arkadaş oğrendi topikte hakkatende önden geriden gitme olayinda cinsiyet farki var gine diyorum istisnalar kağideyi bozmazCanım mesajın gözümden kaçmış şuan farkettim. Ben de daha yaptırmadım 12.haftada yaptırıcam inşAllah bakalım gidebilirsem
Aynen canım. Kızlar önden gitmesi de bence kesin olarak erkek olduğunu göstermez çünkü geç döllenme erken döllenme olayı var. Yani önde gitmesi kesin erkek olduğunu göstermiyor. Hiçbişey kalmadı elimizde cinsiyet tahminine dayalı tezlerin hepsi çürük çıktı
Vajinal mi kullanıyorsun canım. Ben bu sebeple vajinal kullanmak istemedim. 2 kez mantar oldum çünkü ondan korktum
Kızlar kan sulandırıcı kullananlara bi sorum olacak. Kahverengi akıntınız oluyor mu ? Başta olmuştu benim ilk muayenede doktor önemsiz demişti. Okulda pıhtılaşma tedavisi gören arkadaşım da olabilir korkma demişti. Ama bikaç haftadır kesilmişti çok nadir oluyordu. Ama dün oldu bugün de baya oldu. Acaba gerçekten bu ilaçları kullanmamam gerekiyor da ben kullanınca mı oluyor. Yoksa çok kusuyorum bebek zarar görüyor ve düşük tehlikesi mi oluyor acaba. Çok korkuyorum bilen varsa yazabilir mi ?
Canım leke ben de olmuyor olmadı hiç çok şükür ben kan sulandırıcıların leke yaptığını düşünmüyorum ki çok sulandırmıyorlar zaten pıhtılaşma varsa bunu kullanmalıyız. Bence doktoruna danışmalısın hemen leke önemli bir şey. Sen haftalık iğne oluyor musun pruloton gibi iğnelerden? Ben günde 3 progesteron hapı ve haftalık iğnem var. Lekeyi bu iğneler de kesebilir çok etkili.Kızlar kan sulandırıcı kullananlara bi sorum olacak. Kahverengi akıntınız oluyor mu ? Başta olmuştu benim ilk muayenede doktor önemsiz demişti. Okulda pıhtılaşma tedavisi gören arkadaşım da olabilir korkma demişti. Ama bikaç haftadır kesilmişti çok nadir oluyordu. Ama dün oldu bugün de baya oldu. Acaba gerçekten bu ilaçları kullanmamam gerekiyor da ben kullanınca mı oluyor. Yoksa çok kusuyorum bebek zarar görüyor ve düşük tehlikesi mi oluyor acaba. Çok korkuyorum bilen varsa yazabilir mi ?
Aynen durup durup aynı gün gidiyoruz doğuma da aynı gün gidermişiz
Ben de giderim kesin ense kalınlığı filan merak ediyorum inşallah güzel sonuçlar alalım ard arda yazalım
Hem de nasıl iyi geliyor gelmez miİnşallah canım şu zor günlerde bana iyi gelen tek şey onu görmek iyi olduğunu bilmek eminim senin için de öyledir ❤ bu gidişle doğumlarımızda aynı olacak, beşik kertmesi yapalım
Ben kullanıyorum ama kahverengi akıntım hiç olmadı canım. Allah korusun bir sorun yoktur kötü düşünme, doktorunla görüşebildin mi?
Dokoru aradım. Coraspinden kaynaklıymış kızlar. Doktorum coraspini bırak dedi. İğne devam coraspini bırakacam. Teşekkürler yorumlarınız içinCanım leke ben de olmuyor olmadı hiç çok şükür ben kan sulandırıcıların leke yaptığını düşünmüyorum ki çok sulandırmıyorlar zaten pıhtılaşma varsa bunu kullanmalıyız. Bence doktoruna danışmalısın hemen leke önemli bir şey. Sen haftalık iğne oluyor musun pruloton gibi iğnelerden? Ben günde 3 progesteron hapı ve haftalık iğnem var. Lekeyi bu iğneler de kesebilir çok etkili.
Öyle mi coraspirin de mi sebep oluyormuşDokoru aradım. Coraspinden kaynaklıymış kızlar. Doktorum coraspini bırak dedi. İğne devam coraspini bırakacam. Teşekkürler yorumlarınız için
Tebrik ederimm sağlıkla kucağınıza alınKızlaaaar doktordan geliyorumbizden de bi erkek geliyor hayırlısı ile
Aynen canım. Da işte o genelleme herkes için geçerli değil onu dedim ben de. Kaç arkadaş yazdı hiçbir tahmin tutmadı tersi çıktı diye. Eninde sonunda beklicez cinsiyet için çünkü herkeste hatta aynı kişide bile farkediyor. Her hamilelik kendine özelEvet döllenme faktoru var tabi önden yada geriden gitmesinde ama bir kişide gününde gitti diye bu genelleme bozulmuş digil ben hala kalpkalp atiş hizina ve ultrasona göre kemik yapisinin bebeğin önden gitme olayinin erkek bebekte olduğunu inaniyorum canim tabi herkezin fikri kendine kaç tane arkadaş oğrendi topikte hakkatende önden geriden gitme olayinda cinsiyet farki var gine diyorum istisnalar kağideyi bozmaz
Oluyormuş demekkiÖyle mi coraspirin de mi sebep oluyormuş
Canım peki önceden de var mıydı leken yeni mi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?