2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Hayırlı günler arkadaşlar bir şey soracam bilgisi olan var mı acaba ???özel hastanelerde ikili tarama testi ek ücret alıyor mu??yoksa doktor kontrolü olarak mı oluyor
Ek ücret alıyorlar canım. Ben bugün iki yere sordum özel hastanelere. Biri urfadaki biri de bana yakın, ilçedeki. Burdaki 100 lira dedi. Urfadaki sigortalılara 30 lira dedi mesela canım

Hımm hayırlısı olsun canım benim kesinlikle hep bir tereddüt oluyor içimizde bıraksak iyi mi kötü mü diye ama Allahtan her şey biraz da tevekkül etmemiz lazım. Senin pıhtılaşman sorunun nerde canım mthfr sanırım doktorlar gerek yok dediğine göre

Bilmiyorum ki ayrı ayrı genlere bakılmamış sanırım. Sonucumda sadece "4G/5G. Paı-1: heterozigot mutasyonu saptanmıştır " yazyo. Gen ismi yazmıyor

Gözün aydın canım ,darısı başımıza Doktorun mu söyledi kız olduğunu, kaçıncı günde geldi sonuçlar? Ben de 21 inde kan verdim, merakla sonuçları bekliyorum da
Cok saol Amin evet doktor soyledi gecen hafta pazartesi vermistim dun cikti 8 gun olmus oldu

Ben hem coraspin hem iğne kullanıyordum ilk gebeliğimde (6 genin 4ü bozuk bende yani baya müdahale gerekli durumdayım) kahverengi akıntı gelince doktor hemen coraspini kesti iğne ile devam ettim ve cok sükür birdaha lekelenmem de olmadı. Bu gebelikte de sadce iğne kullanıyorum lekelenme hic olmadı. Kısacası ağır gelmiş olabilir

Bilmiyorum ki ayrı ayrı genlere bakılmamış sanırım. Sonucumda sadece "4G/5G. Paı-1: heterozigot mutasyonu saptanmıştır " yazyo. Gen ismi yazmıyor
Pardon canım faktör 5lerden değilmiş tamam afedersin benimki gibi bazı kesim onaylamıyor iğneyi bazı kesim sulandırıcı şart diyor bizim gruplara

Canım benimde oldu 6.haftalarda başladı iki hafta sürdü leke iki kerede kan geldi ama kanama alanı varmış bende ondan oldu tüp bebek de çok oluyormuş. Sen de bi doktora baktır neden geliyor acaba ultrasonda belli olur bazı arkadaşlar da kesti kan sulandırıcı iğneyi yada hapı doktoru bende kesmedi

Evet canım düşük olunca veriyorlarmış bakalım test sonucuna göre ne diycek doktorun valla şaşırdık napcamızı yahu
Evet canım sanırım gitmem gerekiyor ben de mutlaka bir kontrol ettirmek istiyorum
[/QUOTE]
Kullanıyormusun sende canım kan sulandırıcı pıhtı testin yapıldım ı

Canım sen ne zamana kadar kullancan kan sulandırıcı iğneyi belli mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…