2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
İlkinde doğuma kadardı. Yine öyle olacak. Bende
pai 4g/4g
Faktör V
Mtfhr 1298
Mtfhr 677 genlerinde bozukluk var. Yani baya cok
Hadi ya canım hiç bilmiom bunları kusura bakma herlde pıhtı test sonucu bunlar değil mi

Yaa ondan kesti coraspini demek. Peki o kahverengi lekenin bebeğe bi zararı felan oluyo mu. Çok korkuyorum şuan bişe olmuş mudur acaba bebeğime. Belirtilerim devam ediyo aslında ama karnım ağrıyor alt kısımlar. Aslında her gün ağrı oluyor bende rahimle alakalı galiba büyüdüğü için ama kahverengi leke geldi diye acaip korkuyorum şuan. Leke kesildi aslında ama yine de korkuyorum
Hımm faktör 5lerden o zaman seninki canım sana hangi doktor sulandırıcı ya gerek yok dedi hayret bir şey
Pardon canım faktör 5lerden değilmiş tamam afedersin benimki gibi bazı kesim onaylamıyor iğneyi bazı kesim sulandırıcı şart diyor bizim gruplara
Dimi evet işte. Çoğu öyle dedi. Ama gittiğim doktoru çok övdüler oonun için ondan devam ettim. İnşAllah sağlıkla alırız kucağımıza bebeklerimizi
Doktor bırak dedi Coraspini kesiim bi inşAllah devam etmez. Devam ederse gideyim dimi

Yani düşük tehlikesi olabilir bilemiyorum

Coraspini ne için kullanmıştın canım doktorum bana da yeni önerdi bugün başlayacaktım korktum

Yani düşük tehlikesi olabilir bilemiyorum
Yaa deme öyle gitsem mi acaba doktora çok değil ağrı düşük tehlikesini de sordum düşük tehlikesi değil. Kanamaya dönerse gel dedi off bilemiyorum napcağımı
Coraspini ne için kullanmıştın canım doktorum bana da yeni önerdi bugün başlayacaktım korktum
İlk hamileliğim kürtajla sonuçlandı canım. Boş gebelikti. Genetik test yaptırdım. Heterozigot mutasyon çıktı ondan dolayı. Hem iğne hem coraspin kullanıyordum. Coraspini bırakcam bugünden itibaren

Aynen canım git sen yine için rahat etsin hem sebebini söyler

Evet genetik tanı bölümü yapıyor pıhtılaşma testini. Estagfrllah Allah da öğrenmek zorunda bırakmasın
Sağol canım ama bende yaptırmam herlde doktor öyle bişeyler dedi iğneyi kesip kesmemekte karar vermek için

Ay o pipisi mi çok belli çıkmış sanki
Aynen zaten daha dün dedim benim tam gidiyor günüyle acaba kız mı diye oğluşum bugün 11+3 çıktı 2 gün önde
Doktorumuz direkt ultrasona bakar bakmaz cinsiyeti gördüm dedi ben şok oldum beklemiyorduk erken diye
Gerçekten erkekler erkenden gösteriyormuş

Ben ilkinde cinsiyeti 24. Haftaya yakın öğrenmiştim hiç göstermiyordu

Çok sağol canım haftaya fetal dna testi gelcek onla da tam kesinleşir 11. Haftada öğrenince hala inanamıyorum
Cidden çok erken olmuş ne güzel ama işte Erkek bebeklerde cinsiyet genelde erken öğreniliyor. Malum noktalı virgül görüyolar hemen

Olumsuz konusmak değil amacım nolur üzülme. Bendeki öyleydi sende öyle olacak diye şart yok

Olumsuz konusmak değil amacım nolur üzülme. Bendeki öyleydi sende öyle olacak diye şart yok
Nasıl yani kahverengi lekelenme olunca düşük tehlikesi mi var dedi. Düşük engelleyici iğne felan oldun mu peki progestan kullanıyorum ben zaten devam et dedi ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…