2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Aynen durup durup aynı gün gidiyoruz doğuma da aynı gün gidermişiz
Ben de giderim kesin ense kalınlığı filan merak ediyorum inşallah güzel sonuçlar alalım ard arda yazalım
Benim de sizinle aynı tahmini doğum zamanı
Benim randevu 1 nisan da

Yaa çok heyecanlı maşallah darısı bizlere olsun

İnşallah canım benim ben de kaç doktor gezdim bir bilsen ama şuanki doktoruma o kadar güveniyorum ki inşallah sağlıkla ilerler bebişlerimiz

Oh maşallah 3 kişi olduk 1 nisanda gidecekler olarak Bifincankahve
İnşallah biz de hep beraber güzel haberler alalım
Amin inşallah hastaneyi hiç aramadım daha randevuya var diye ama erteleyenler oldu çok da merak ediyorum ikili testten çok nasıl diye 20. Haftalara gelelim hareketlerini hissedelim daha kolay geçer belki zaman

Canım benim korkma hemen düşük tehlikesi demek ne kadar doğru Allah aşkına ne rahat söylüyorlar biz düşük yaşayanlar ağzımıza almaya korkuyoruz sen doktoruna güven öyle bir tehlike olsa sana gel derdi direkt coraspirini bıraktığında zaten geçmezse gitmek zorundasın stres yapma

Amin inşallah hastaneyi hiç aramadım daha randevuya var diye ama erteleyenler oldu çok da merak ediyorum ikili testten çok nasıl diye 20. Haftalara gelelim hareketlerini hissedelim daha kolay geçer belki zaman
Canım ense kalınlığına bakılacak ya gitmek zorundayız biraz da hem çok merak ediyorum gelişimini tedbirlerimizi alıp gidelim inşallah güzel haberlerimizi alalım. Ah keşke oynama zamanları gelse de içimiz rahatlasa

Nasıl yani kahverengi lekelenme olunca düşük tehlikesi mi var dedi. Düşük engelleyici iğne felan oldun mu peki progestan kullanıyorum ben zaten devam et dedi ona
Canım burda lekelenmesi olan çok kişi vardı bir sorun yok dedi doktorlar, sen zaten konuşmuşsun risk olsa hemen çağırırdı. Endişelenme, artık haftamız ilerliyor riskler azalıyor. Protestan da kullanıyormuşsun hiçbişey olmaz Allah’ın izni ile

İnşallah canım benim ben de kaç doktor gezdim bir bilsen ama şuanki doktoruma o kadar güveniyorum ki inşallah sağlıkla ilerler bebişlerimiz
Amin inşAllah canım benim
Evet o kelimeyi okuyunca yüreğim ağzıma geldi. Tevekkül edip beklicem aynen canım çok sağol canım. Ne güzel bi insansın sen içimi rahatlattın
Evet. İnşAllah kuzum çok sağol ❤

Biraz endişeye düşüren bir cevap olmuş keşke bu şekilde yazmasaydınız
Evet ama suan hastanelere gitmeyi ihmal esiyoruz mecburen, bu da baska sorunlar doğurabilir yani ben başıma geleni yazmak zorundaydım ki pıhtılaşma ilaclarında doz cok cok hayati. Mutlaka perinatolog karar vermeli ama maalesef bu cok bilinmiyor

Bak demekki erkekler genelde önden gidiyormuş

Senin gönlünün güzelliği canım benim dualarımdasın

Hanımlar selam ben crinone jel kullanıyordum onu bıraktırdı doktorum onun yerine günde bir tane Progestan verdi, prospektüsünde ağızdan yazıyor ama vajinal al dedi doktorum 2 gündür alıyorum ama böyle beyaz beyaz geri geliyor sanki tamamı.

Kullananlar bana bilgi verebilirseniz sevinirim

Sevgili annişler,
Hamile günlüğü bakıyorum, ama şuana kadar hem güzel hem pahalı olmayan bişey bulamadım. ( genelde 50 tl civarında olmalı. Bir safyada güzel bişey buldum ama 289 tl diyor )
Sizler aldınız mı? Alacak mısınız?
Ben instadan bir sayfa buldum ama defterin içi biraz boş geldi.

Güzel bir günlüğümüz olsa duygularımızı, ultrason fotoğraflarımızı, kendimizde olan değişimleri, umutlarımızı saklasak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…