- 24 Ocak 2020
- 435
- 480
- 103
- 32
Son adet tarihine göre 11+1 bugün doktorda 11+3 çıktıHakkatten belli yane canim hayirli olsun bebişinkaç haftalik
Rica ederim canımAnladım canım teşekkür ederim
Oyy Allah razı olsun canımsın ❤Senin gönlünün güzelliği canım benim dualarımdasın❤
Hahaha aynen doğrulamış oldukBak demekki erkekler genelde önden gidiyormuş
Kullanıyormusun sende canım kan sulandırıcı pıhtı testin yapıldım ıEvet canım sanırım gitmem gerekiyor ben de mutlaka bir kontrol ettirmek istiyorum
Çok kapsamlı bir şey değil ama bende banu çiftçinin kitabı var hamilelik üzerine. Arka sayfalarında fotoğraf ve mektup ekleme yerleri var.Sevgili annişler,
Hamile günlüğü bakıyorum, ama şuana kadar hem güzel hem pahalı olmayan bişey bulamadım. ( genelde 50 tl civarında olmalı. Bir safyada güzel bişey buldum ama 289 tl diyor)
Sizler aldınız mı? Alacak mısınız?
Ben instadan bir sayfa buldum ama defterin içi biraz boş geldi.
Güzel bir günlüğümüz olsa duygularımızı, ultrason fotoğraflarımızı, kendimizde olan değişimleri, umutlarımızı saklasak
Ben de ben deeOh maşallah 3 kişi olduk 1 nisanda gidecekler olarak@Bifincankahve
İnşallah biz de hep beraber güzel haberler alalım❤
Çok kapsamlı bir şey değil ama bende banu çiftçinin kitabı var hamilelik üzerine. Arka sayfalarında fotoğraf ve mektup ekleme yerleri var.
Malesef pıhtılaşma testi yapılmadı ama en başında gittiğim doktorum hem coraspin hem clexane başladı bana koruma amaçlı olduğunu söyledi. Bilindik bir rahatsızlığım yok. Sonrasında kanamalarım başladı başta kesti sonra devam edeceğiz dedi açıkçası ben güvenemedim ve farklı bir doktora gittim benimle neredeyse kavga edecekti böyle bir tedavinin koruma amaçlı asla uygulanamayacağını pek çok zararı olduğunu neden sorgulamadan kullandığımı sordu ve kullanmayacaksın dedi. Ona rağmen 3 kez daha kanamam oldu. 9+1 im kahverengi akıntım arada devam ediyor son kanamam 10 gün önceydi. Yani kısacası benim durumum baya karışık arkadaşlarKullanıyormusun sende canım kan sulandırıcı pıhtı testin yapıldım ı
Malesef pıhtılaşma testi yapılmadı ama en başında gittiğim doktorum hem coraspin hem clexane başladı bana koruma amaçlı olduğunu söyledi. Bilindik bir rahatsızlığım yok. Sonrasında kanamalarım başladı başta kesti sonra devam edeceğiz dedi açıkçası ben güvenemedim ve farklı bir doktora gittim benimle neredeyse kavga edecekti böyle bir tedavinin koruma amaçlı asla uygulanamayacağını pek çok zararı olduğunu neden sorgulamadan kullandığımı sordu ve kullanmayacaksın dedi. Ona rağmen 3 kez daha kanamam oldu. 9+1 im kahverengi akıntım arada devam ediyor son kanamam 10 gün önceydi. Yani kısacası benim durumum baya karışık arkadaşlarKullanıyormusun sende canım kan sulandırıcı pıhtı testin yapıldım ı
Canım ben 9 aylık bekleyişin heyecanı hamilelik günlüğü aldım Hafta hafta gebelik ile ilgili bilgiler var her hafta için de bir sayfa Boşluk var bizim yazmamız için istersen bir kaç ayın fotosunu atayım şimdi baktım fiyatına da kitap yurdundan sipariş vermiştim 43 liraSevgili annişler,
Hamile günlüğü bakıyorum, ama şuana kadar hem güzel hem pahalı olmayan bişey bulamadım. ( genelde 50 tl civarında olmalı. Bir safyada güzel bişey buldum ama 289 tl diyor)
Sizler aldınız mı? Alacak mısınız?
Ben instadan bir sayfa buldum ama defterin içi biraz boş geldi.
Güzel bir günlüğümüz olsa duygularımızı, ultrason fotoğraflarımızı, kendimizde olan değişimleri, umutlarımızı saklasak
Canım beyaz beyaz geri gelen kapsülden kaynaklı ben de 3 hafta kullanmıştım biraz akıntı artıyor ama sürekli kuru tutarsan sıkıntı olmaz oral alırsan yan etki daha fazla görülüyormuş vajinal de etkisi daha iyi oluyor demişti doktorum bu arada evet oral yazıyor ama iki türlü de kullanılıyorHanımlar selam ben crinone jel kullanıyordum onu bıraktırdı doktorum onun yerine günde bir tane Progestan verdi, prospektüsünde ağızdan yazıyor ama vajinal al dedi doktorum 2 gündür alıyorum ama böyle beyaz beyaz geri geliyor sanki tamamı.
Kullananlar bana bilgi verebilirseniz sevinirim
Süperiz yaBen de ben dee
Benim de iğnem 1 nisanda bitiyor mecburen gidip yazdırıcam. Bi de 11+3 olcam ikili test vakti de oluyor heralde
Canım ben 9 aylık bekleyişin heyecanı hamilelik günlüğü aldım Hafta hafta gebelik ile ilgili bilgiler var her hafta için de bir sayfa Boşluk var bizim yazmamız için istersen bir kaç ayın fotosunu atayım şimdi baktım fiyatına da kitap yurdundan sipariş vermiştim 43 lira
AynennSüperiz yaben de 11+6 olmuş oluyorum iple çekiyoruz yaniii
Ay ne güzel göstermiş maşallahKızlar doktor sadece tahmin dedi ama bence besbelli erkek sizlerden de yorum alsak teyzeleri
Ben de kullaniyorum rahim emiyor geri kalanini atiyor normal bende de aynisi oluyorHanımlar selam ben crinone jel kullanıyordum onu bıraktırdı doktorum onun yerine günde bir tane Progestan verdi, prospektüsünde ağızdan yazıyor ama vajinal al dedi doktorum 2 gündür alıyorum ama böyle beyaz beyaz geri geliyor sanki tamamı.
Kullananlar bana bilgi verebilirseniz sevinirim
Canım erkeğe benziyor başka varmı foto doktorun ne dedi
[/QUOT
diger topikte nub teorisine bakan bi arkadaş var ikrameyra ismi ona at canm bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?