2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Merhaba 9 haftalık hamileyim ilişki sonrası kanamam oldu hemen acile gittim bi sorun yok dedi doktor ama çok korkuyorum aynı durumu yaşayan varmı aramızda.

Buqrada bence 8-9 haftalarda lekelenmem oldu, acile gittik sorun yok dedi, ertesi gün kendi doktorumuza gittik. Dün iyi denmiş size bugün niye bi daha geldiniz dedi. Hastaneler çok riskli zorunda kalmadıkça gelmeyin whatsapp dan yazın dedi. Telefonu vqrsa bi durumunu anlat, doktor gelin bi bakalım derse gidin bence. Biz ne olur ne olmaz diye gittik ama azarı yedik

Benim bulantım yoktu ama kız büyük ihtimal dedi doktor, aynen bünyeye göre değişiyor. Gerçi ben de hiçbir teste uymadım terslik bende de olabilir.
Günaydııın. O testleri boşver ya eğlencesine baktım beni gördün ikisine de uyuyorum durumlar karışık

herkes gitmen yönünde yorum yapmış ben olsam gitmezdim .Eşin ne diyor kararı verecek olan ikinizsiniz . Şuan hızlı bir artış var , hastalık seyri ağır ve etkisi , tahribatı hakkında pek Bilgi yok. Zaten bilinmeyen hastalık olduğu için korkutuyor . Evet gerçekten çok zor insanın bebeğini görememesi hakkında Bilgi edinememesi.
bir arkadaş yazmıştı evde doğurmaktan korkuyorum diye . Gerçekten durumun ciddiye alınması gerekiyor birçok dünya ülkesinde sağlık sistemi çöktü . Dikkat edilmedikçe hastalığın kontrol altına alış süresi uzuyor .Sadece sağlık ile de bitmiyor ekonomik kaos içine çocuklarımız dünyaya gelecek bu süreç uzadıkça her açıdan yine biz zarar görüyoruz.
İkili testi kaçırdığı için üzülen arkadaşlar da var . Eğer ikili test sonucuna göre aldırma gibi bir fikriniz yoksa en ileri tarih olarak 22. Hafta da dörtlü tarama yaptırırsın . Gerçekten şuan hastaneler çok tehlikeli . İstanbulda çoğu hastane poliklinikler dahil hasta dolu

Günaydın arkadaşlarr ben dün 9 nisana kadar gitmeyeceğimi söylemiştim ama ağrılarım biraz farklılaştı o yüzden koruma amaçlı ikili kan sulandırıcıya başlatan özel hastanedeki doktoruma gittim. İyi haber bebeğim büyümüş sağlıklıymış kıpır kıpır ediyordu. Kötü haber 4 kanama 2 lekelenmem olduğunda kese etrafında kanama yok demişlerdi ama bu sefer kanama olmadan gittim ve kesenin etrafında hatta tehlikeli bir yerde kanama alanı var dedi. Üstelik 3 cm miş Çok üzgünüm gerçekten. Çok dikkat etmem gerekiyor bebeğimi böyle şekle girmiş görünce de bir şey olursa ne olacak gözümün önünden gitmez diye düşünüyorum Allahım inşAllah hepimize sağlıkla kucamıza almayı nasip etsin. Diğer doktor kızıp kan sulandırıcı koruma amaçlı kullanılmaz dedi demiştim bu sefer bu doktorda öyle söyledi ne yalan söyleyeyim içim rahatladı çünkü kestiğim için bir şey olursa aklımdan çıkmazdı. Yani durumlar böyle 15 gün sonra tekrar gideceğim. İkili testi de yaptıracağım inşAllah Bu şekilde kese etrafında kanaması olan sonradan düzelen var mı ? Bebeğimin fotosunu da atacağım

Merhaba arkadaşlar, ben okuyucuyum genelde, ilk defa yazıyorum. Kaygı düzeyim yükseldiği için son haftalarda yazılanları çok takip edemedim. İnşallah ben de Ekim ayında anne olacağım. Bu süreç içinde uçağa binmem tavsiye edilmemesine rağmen 3 kere uçağa binmek zorunda kaldım, 1 ay önce İspanya'daydım ve 9 gün orada kaldım (Oradaki durumları duydukça hala tüylerim ürperiyor, Allah yardımcıları olsun). Virüstü seyahatti derken oldukça stresliydim ama döndükten sonra bebeğimin kalp atışlarını duymak benim için muazzamdı. Son kontrolümde her şey normaldi çok şükür.
Normalde 21 martta randevum vardı. O gün hem asistan hem de doktorum bana ulaşarak bir şikayetim yoksa hastaneye gelmememi söylediler (İstanbul Anadolu yakasında bir özel hastaneye gidiyorum) ben 3 haftadır bu randevuyu iple çekiyordum.
Şu an 11 hafta 5 günlük hamileyim ve en son kontrole 7 hafta 5 günlük iken gitmiştim. Ultrasonda göremediğim için o kadar merak ediyorum ki... Her şey normal mi, kalp atışları iyi mi, hala benimle mi gibi paranoyalarım var. Doktorum ikili testi kaçıracağım için genetik test yaptırmamı öneriyor. Eve gelip kan alma şansı olduğu için. Ultrasonda ön bir muayene olmadan, her şeyin yolunda olduğunu görmeden çok mantıksız geliyor genetik test için yurt dışına kan göndermek.
Uzun yazdım biraz ama aynı süreçte olan arkadaşlarımla konuşmaya çok ihtiyacım var.

Bana kız gibi geliyor ama siz ne düşünüyorsunuz

Eklentiler

• 33D2E6B6-1EE3-4877-9EDA-E8B537A5210C.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 28
Merhaba, muayenehaneye gidebilirsiniz aslında çok kalabalık olmayan bir yere tam saatinizde gidip yine maske vs tedbirinizi alıp gidebilirsiniz

Canım ilk üç ay bitene kadar ilişki önermiyor doktorlar. Riske atmayın bence
Yo aslında bu çok yanlış bir bilgi düşük tehliken olmadığı sürece ilişkinin bir zararı yok ki benim düşük öyküm olmasına rağmen yasak konmadı çok araştırdım sadece korunarak ve dikkat ederek ilişki olmalı içine kesinlikle boşalmamalı spermlerin uyarıcı etkisi olabilirmiş onun dışında dikkat ettiğiniz sürece sorun yok 3 ay herkese yasak diye çok yanlış bir bilgi var.

Arkadaşlar merhaba, umarım herkes sıkıntısız bir hamilelik süreci yaşıyordur. Ben iki gün önce evde temizlik yaparken sanırım biraz kendimi zorladım. Akşama doğru tuvalette kırmızı bi lekelenme oldu. Doktorumu aradım hemen, dinlen takip et artarsa gel dedi. Çok şükür devam etmedi. Ama o günden beri ara ara çok sıvı şeffaf akıntım devam ediyor idrar gibi ama idrar gibi de kokmuyor. Ben de endişelenmeye başladım akşama randevu aldım doktordan ama saatler geçmek bilmiyor. Bu tür akıntısı olan var mı? Normal mi bu?

Günaydııın. O testleri boşver ya eğlencesine baktım beni gördün ikisine de uyuyorum durumlar karışık
Ben de senin gibi tüm belirtilerim eşit bakalım kız mı erkek mi gelecek Ama içime ne doğuyor dersen rüyalarımda erkek bebek görüyorum oğlum olmasını da istemişimdir çünkü adı hazır ama bazen ağzımdan kaç kere kızım diye sevdim resmen doğaçlama çıktı ana kız filan diyorum geçen eşime anlatırken Allah mı söyletiyor ne
Bakalım cidden şu ense kalınlığını filan daha çok düşünüyorum yoksa hepsi başımızın tacı

Merhaba arkadaşlar yorumları okuyorum da birkaç sayfadır herkes benim gibi gitmekten korkuyor sanırım doktora. Benim de yarın kontrolüm var 8+4 olacak. 2 hafta geriden geliyordu en son 2 hafta önce gitmiştim ve sonunda kalp atışını duymuştuk. Duyulmuyordu da geç döllenmedenmiş anladık. Kan sulandırıcı iğne ve hap kullanıyorum. Yarın gitmeye çok korkuyorum. Doktoru aradım yarın gel aradan çıksın birkaç haftaya ortalık daha da kötü olacak dedi. Ama içim hiç rahat değil. Nasıl önlemler alsam bilmiyorum. Bir de doktorun ultrason odası çok havasız ne bir cam var ne de havalandırma. Normal zamanda bile insana sıkıntı gelir. Ne yapsam çift maske mi taksam. Ne yapsam hiç bilemedim

Bende kese etrafinda kanama alani vardi canm doktor cok dikkatli ol dedi. Evde bi cocugum var buna ragmen yatabildgim kadr yattm tabi yemek is guc yapmaya devam ettim. Bi hafta sonra kontrole gittigimde ozellikle sordum kanama alani kalmamis dedi. Insallah sende cabucak atlatirsin

Merhaba arkadaslar bende sessiz takip edenlerdenim. Bu hafta ikili tarama icin gittim hastaneye ama cok korkarak olumsuz bisey cikmadi hamdolsun. Benim 3.bebeğim 2 kizim vardi dr erkek dedi pek bi sevindik. Rabbim isteyenlerin gonlune gore versin hepiniz cok tatlisiniz❤

Çok sağol canım inşAllah Acaba önceden vardı yeni mi farkettiler çünkü yoksa 5 kanama nasıl olacak nereden gelecek ki ? Ama artık bunları düşünmemeye çalışıyorum dinlenmeyle geçer inşAllah

Kaç hastalıkken bebeğin cinsiyeti belli oldu canım

Kızlar benim ikili test kan sonucum çıktı. Anlayan var mı buraya atsam ? Doktorum henüz cevap vermedi mesajıma

Şuan ne kadarlıksın gectimi sıkıntın .

Bebege zarr vermedigi surece ins geciyor bi sikinti yaratmiyor. Tam olarak nerdeymis kanama alanlari

Maşallah ya çoğu kişinin 16.haftası olmadan bebeğinin cinsiyeti belli oluyor burda cinsiyet paylaşımlarını okuyunca çok seviniyorum ne kadar güzel duygular.
Kızlar 14.haftamda gitsem acaba hem ikili testi hemde cinsiyeti tek bi gidişte öğrenebilir miyim acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…