Merhaba 9 haftalık hamileyim ilişki sonrası kanamam oldu hemen acile gittim bi sorun yok dedi doktor ama çok korkuyorum aynı durumu yaşayan varmı aramızda.
Günaydııın.Benim bulantım yoktu ama kız büyük ihtimal dedi doktor, aynen bünyeye göre değişiyor. Gerçi ben de hiçbir teste uymadım terslik bende de olabilir.
Kızlar çok kararsizim... ://
İlk kontrolume 7 nci haftamda gittim.(Ultrason fotografi yok :// )
Pazartesi 12 nci haftam doluyor ve ikili test randevum var..
Hem bebegimi henuz dogru duzgun gormus degilim. Hem saglik durumunu 5 haftadir bilmiyorum. Sizce pazartesi randevuma gitsem mi..gitmesem mi...
(Bi yandan cinsiyetini de cok merak ediyorum. İkili testte gorunur mu ki acaba .. Ayy kafamda deli sorular.. Siz olsaydiniz gider miydiniz..)
Merhaba, muayenehaneye gidebilirsiniz aslında çok kalabalık olmayan bir yere tam saatinizde gidip yine maske vs tedbirinizi alıp gidebilirsinizMerhaba arkadaşlar, ben okuyucuyum genelde, ilk defa yazıyorum. Kaygı düzeyim yükseldiği için son haftalarda yazılanları çok takip edemedim. İnşallah ben de Ekim ayında anne olacağım. Bu süreç içinde uçağa binmem tavsiye edilmemesine rağmen 3 kere uçağa binmek zorunda kaldım, 1 ay önce İspanya'daydım ve 9 gün orada kaldım (Oradaki durumları duydukça hala tüylerim ürperiyor, Allah yardımcıları olsun). Virüstü seyahatti derken oldukça stresliydim ama döndükten sonra bebeğimin kalp atışlarını duymak benim için muazzamdı. Son kontrolümde her şey normaldi çok şükür.
Normalde 21 martta randevum vardı. O gün hem asistan hem de doktorum bana ulaşarak bir şikayetim yoksa hastaneye gelmememi söylediler (İstanbul Anadolu yakasında bir özel hastaneye gidiyorum) ben 3 haftadır bu randevuyu iple çekiyordum.
Şu an 11 hafta 5 günlük hamileyim ve en son kontrole 7 hafta 5 günlük iken gitmiştim. Ultrasonda göremediğim için o kadar merak ediyorum ki... Her şey normal mi, kalp atışları iyi mi, hala benimle mi gibi paranoyalarım var. Doktorum ikili testi kaçıracağım için genetik test yaptırmamı öneriyor. Eve gelip kan alma şansı olduğu için. Ultrasonda ön bir muayene olmadan, her şeyin yolunda olduğunu görmeden çok mantıksız geliyor genetik test için yurt dışına kan göndermek.
Uzun yazdım biraz ama aynı süreçte olan arkadaşlarımla konuşmaya çok ihtiyacım var.
Yo aslında bu çok yanlış bir bilgi düşük tehliken olmadığı sürece ilişkinin bir zararı yok ki benim düşük öyküm olmasına rağmen yasak konmadı çok araştırdım sadece korunarak ve dikkat ederek ilişki olmalı içine kesinlikle boşalmamalı spermlerin uyarıcı etkisi olabilirmiş onun dışında dikkat ettiğiniz sürece sorun yok 3 ay herkese yasak diye çok yanlış bir bilgi var.Canım ilk üç ay bitene kadar ilişki önermiyor doktorlar. Riske atmayın bence
Ben de senin gibi tüm belirtilerim eşit bakalım kız mı erkek mi gelecekGünaydııın.O testleri boşver ya eğlencesine baktım beni gördün ikisine de uyuyorum durumlar karışık
Bende kese etrafinda kanama alani vardi canm doktor cok dikkatli ol dedi. Evde bi cocugum var buna ragmen yatabildgim kadr yattm tabi yemek is guc yapmaya devam ettim. Bi hafta sonra kontrole gittigimde ozellikle sordum kanama alani kalmamis dedi. Insallah sende cabucak atlatirsinGünaydın arkadaşlarr ben dün 9 nisana kadar gitmeyeceğimi söylemiştim ama ağrılarım biraz farklılaştı o yüzden koruma amaçlı ikili kan sulandırıcıya başlatan özel hastanedeki doktoruma gittim. İyi haber bebeğim büyümüş sağlıklıymış kıpır kıpır ediyordu. Kötü haber 4 kanama 2 lekelenmem olduğunda kese etrafında kanama yok demişlerdi ama bu sefer kanama olmadan gittim ve kesenin etrafında hatta tehlikeli bir yerde kanama alanı var dedi. Üstelik 3 cm mişÇok üzgünüm gerçekten. Çok dikkat etmem gerekiyor bebeğimi böyle şekle girmiş görünce de bir şey olursa ne olacak gözümün önünden gitmez diye düşünüyorum Allahım inşAllah hepimize sağlıkla kucamıza almayı nasip etsin. Diğer doktor kızıp kan sulandırıcı koruma amaçlı kullanılmaz dedi demiştim bu sefer bu doktorda öyle söyledi ne yalan söyleyeyim içim rahatladı çünkü kestiğim için bir şey olursa aklımdan çıkmazdı. Yani durumlar böyle 15 gün sonra tekrar gideceğim. İkili testi de yaptıracağım inşAllah Bu şekilde kese etrafında kanaması olan sonradan düzelen var mı ? Bebeğimin fotosunu da atacağım ☺
Çok sağol canım inşAllahBende kese etrafinda kanama alani vardi canm doktor cok dikkatli ol dedi. Evde bi cocugum var buna ragmen yatabildgim kadr yattm tabi yemek is guc yapmaya devam ettim. Bi hafta sonra kontrole gittigimde ozellikle sordum kanama alani kalmamis dedi. Insallah sende cabucak atlatirsin
Kaç hastalıkken bebeğin cinsiyeti belli oldu canımMerhaba arkadaslar bende sessiz takip edenlerdenim. Bu hafta ikili tarama icin gittim hastaneye ama cok korkarak olumsuz bisey cikmadi hamdolsun. Benim 3.bebeğim 2 kizim vardi dr erkek dedi pek bi sevindik. Rabbim isteyenlerin gonlune gore versin hepiniz cok tatlisiniz❤
12. HaftadaKaç hastalıkken bebeğin cinsiyeti belli oldu canım
Şuan ne kadarlıksın gectimi sıkıntın .Buqrada bence 8-9 haftalarda lekelenmem oldu, acile gittik sorun yok dedi, ertesi gün kendi doktorumuza gittik. Dün iyi denmiş size bugün niye bi daha geldiniz dedi. Hastaneler çok riskli zorunda kalmadıkça gelmeyin whatsapp dan yazın dedi. Telefonu vqrsa bi durumunu anlat, doktor gelin bi bakalım derse gidin bence. Biz ne olur ne olmaz diye gittik ama azarı yedik
Bebege zarr vermedigi surece ins geciyor bi sikinti yaratmiyor. Tam olarak nerdeymis kanama alanlariÇok sağol canım inşAllahAcaba önceden vardı yeni mi farkettiler çünkü yoksa 5 kanama nasıl olacak nereden gelecek ki ? Ama artık bunları düşünmemeye çalışıyorum dinlenmeyle geçer inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?