2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Canım bir şey sorabilir miyim peki sana ben de çok araştırdım pıhtılaşma olduğu için malum. 32. Haftadan sonra riskimiz daha da artıyorsa coraspirini neden bıraktırıyorlar

Çünkü bu sefer doğumda sıkıntı olabiliyormuş kanama durmayınca
[/QUOTE]
Hımm tamamm canım

Merak etme canım, son gittiğimde doktorum dogumhaneleri de ayırdıklarını söyledi. Herşey planlanıyor şimdiden, inşallah o zamana kadar ortalık düzelir rahatlatır, iyi düşünelim

Karantina günlerinde delirmeceler
Ee lavabo aç da kız çıkarsa durum esitlenecek o zaman napican

Annem ve kardesim çalısıyor o yüzden riskli bide annem bankada çalısıyor ama cok kmse gelmediğini söylüyor yani hepsi evdede değil ama napım onlarıda görmezsem duramam sanırım

Canım sen bilirsin tabi ama bir süre gorusmezseniz hicbirsey kaybetmezsiniz bence. Benim annemler 4 bina ötemde oturuyorlar, en son doktora gittiğim gün hazır disardayken ugrayayim dedim. Onda da dışardan geldim diye kapıyı actilar çekilin dedim, ben balkona geçip oturdum, onlar mutfağa geldiler. Ben dışarda onlar içerde bı kahve içtim, biraz sohbet ettik geri aynı şekilde temassız eve geldim. Dün ihtiyaciniz var mı dedim, lazım olanlari yazdı annem, migrostan sipariş ettim, yarın teslim edecekler. Burnumun dibinde üstelik evde otururken gidip gelmemek bana da zor geliyor ama hem benim hem onların iyiliği için gerekli bu, sağlıklı günler gelsin de bir an önce kavuşup sarilalim birbirimize en kısa zamanda

Merhaba arkadaşlar ben de 8. Hafta 2. Hamilelik. Ilk bebegimde sayfa bana çok şey kattı 2. De soluğu burda aldım insalah sağ salim kucagimiza alalım
Aramıza hoşgeldin, doğum Ekim ayına mı denk geliyor?

Evet ilk bebeğim 36 haftalıkken sezeryanla doğmuştu bu da sezeryanla ekim ortasına geliyor

Bu arada Ankarada ciddi anlamda kadın doğum doktoru bolluğu var inanılmaz kafa karışıklığı yaşıyorum her türlü tavsiyeye açığım şu an lina da ayşegül hanıma gidiyorum ama hastane icime sinmedi öneriniz varmi

Bende geçen sene linaya gidiyordum tedavi için bir sene boyunca gittim çok memnundum fakat bu sene içinde doktorların ikiside gitti mine hanım kalmıştı o da çok hastası olduğu için ilgilenmiyor dediler ayşegül hanım yeni geldi heralde doktoru tanımıyorum ama aslında sakin güzel bir yer

Karantina günlerinde delirmeceler
Ee lavabo aç da kız çıkarsa durum esitlenecek o zaman napican

Cidden Allah iyi etsin karantina yüzünden psikolojimiz bozulmasa bare
Aynen ya esprisine yazdım kuzum o durumlar çünkü . Zaten mide bulantısının fazla olması kız olduğu anlamına gelmiyor düşündüm de. Kişiye göre bünyeye göre değişiyor o. Ablamın da 5.aya kadar fenaydı ve erkek yeğenim doğdu.

Artık o da yok malesef hastane mi değiştiriyor bimiyorum ama artık doğum yaptirmayacagi söylendi

Kızlar çok kararsizim... ://

İlk kontrolume 7 nci haftamda gittim.(Ultrason fotografi yok :// )

Pazartesi 12 nci haftam doluyor ve ikili test randevum var..

Hem bebegimi henuz dogru duzgun gormus degilim. Hem saglik durumunu 5 haftadir bilmiyorum. Sizce pazartesi randevuma gitsem mi..gitmesem mi...

(Bi yandan cinsiyetini de cok merak ediyorum. İkili testte gorunur mu ki acaba .. Ayy kafamda deli sorular.. Siz olsaydiniz gider miydiniz..)

Bence simdi git ilerleyen haftalarda durum daha kotü olcak gibi hem istiyorsan gitmişken ikiliyi de yaptirirsin kafan rahat olur bir sonrakinede problem olmadigi surece uzun bir sure gitmezsin..tedbirini sıkı al ama

Merhaba 9 haftalık hamileyim ilişki sonrası kanamam oldu hemen acile gittim bi sorun yok dedi doktor ama çok korkuyorum aynı durumu yaşayan varmı aramızda.

Benim bulantım yoktu ama kız büyük ihtimal dedi doktor, aynen bünyeye göre değişiyor. Gerçi ben de hiçbir teste uymadım terslik bende de olabilir.

Bence gitmelisin bu durumun ne zaman düzeleceği belli değil, iyiye mi gidecek kötüye mi onu da bilmiyoruz. Ben maskemi taktım gittim geçen hafta kontrolüm vardı.

Eğer erkekse ve gösterirse ancak söyler kızsa emin olamıyorlar ama sen cinsiyetten ziyade sağlığı iyi mi diye gitmelisin bence, hem bana tahliller de verdi belki sana da verecek, d vitamini başlattı belki sana da başlatacak. İhmal etme derim ben.

Merhaba 9 haftalık hamileyim ilişki sonrası kanamam oldu hemen acile gittim bi sorun yok dedi doktor ama çok korkuyorum aynı durumu yaşayan varmı aramızda.

Korkma burda kanama yaşayan çok kişi oldu ben de bunlardan biriyim 8. haftamda sanırım olmuştu, benimki 26 saat sürmüştü birşey olmadı çok şükür. Zaten doktor sorun yok dediyse hiç kafana takma.

Kızlar selam gebelik planlıyorum sizlere de danışmak istiyorum bugün yarın yumurtlama ama riskli olu mu mantıklı mı şu dönemde gebelik planlamak ilk aylar daha riskli olacak belki

Selam, açıkçası bu işin ne zamana olacağı hiç belli olmuyor belki denemeye başlayacaksınız uzun süre olmayacak belki ilk denemede olacak. 20li yaşlarda isen birkaç ay erteleyebilirsin tabi çünkü ilk 3 ay kontroller 15 günde bir oluyor, bulantı rahatsızlık da biraz daha fazla oluyor zamanla düzeliyor, ama ileri yaşlarda isen bekleme derim ben.

canm bence de gitmelisin bende ayni durumdaym kalp atişndan sonra tekrar gidip goremedm 12. haftam icin randevu aldm ikili test ve kontrol icin malesef gün gectikce sayi artiyor ilerleyen zamanda ne olucagini bilmiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…