- 25 Aralık 2019
- 859
- 945
- 33
Canım bir şey sorabilir miyim peki sana ben de çok araştırdım pıhtılaşma olduğu için malum. 32. Haftadan sonra riskimiz daha da artıyorsa coraspirini neden bıraktırıyorlar
Merak etme canım, son gittiğimde doktorum dogumhaneleri de ayırdıklarını söyledi. Herşey planlanıyor şimdiden, inşallah o zamana kadar ortalık düzelir rahatlatır, iyi düşünelimHiç sorma o stres bende tavan yaptı acaba bizim zamana herşey daha mı kötü olacak sağlık sistemi çökecek evde doğum yapmak zorunda kalırsak nasıl ve kim yaptırır neler neler düşünüyorum dün gece bunları düşünerek uyudum aklımdan çıkaramıyorum bi türlü
Karantina günlerinde delirmecelerİnşAllah canım dikkat etcem gerisi Allahtan.
Hahahbenim de evde yok eşime söyledim akşam getirecek. Onu da yapayım bi cidden ben sıyırmak üzereyim galiba
Tüylenmem çok fazla erkek tahmini 1
Sol göğsüm büyük ikinci teoriyi baz alırsak erkek 2
Ayaklarım hep buz gibi erkek 3
Tuzlu şeyler istiyor hep canım erkek 4
Çin takvimi erkek 5
Yüzük şeysi. Erkek 6
Sabah bulantısı çok. Kız 1
Aslında mide bulantısı çok kız 2
Geriden geliyor kız 3
Siyah çizgi göbek deliğin altında 4
Ruh halim değişkenlik duygusallık fıttırma öncesikız 5
Annem ve kardesim çalısıyor o yüzden riskli bide annem bankada çalısıyor ama cok kmse gelmediğini söylüyor yani hepsi evdede değil ama napım onlarıda görmezsem duramam sanırım
Aramıza hoşgeldin, doğum Ekim ayına mı denk geliyor?Merhaba arkadaşlar ben de 8. Hafta 2. Hamilelik. Ilk bebegimde sayfa bana çok şey kattı 2. De soluğu burda aldım insalah sağ salim kucagimiza alalım
Evet ilk bebeğim 36 haftalıkken sezeryanla doğmuştu bu da sezeryanla ekim ortasına geliyorMerak etme canım, son gittiğimde doktorum dogumhaneleri de ayırdıklarını söyledi. Herşey planlanıyor şimdiden, inşallah o zamana kadar ortalık düzelir rahatlatır, iyi düşünelim
Karantina günlerinde delirmeceler
Ee lavabo aç da kız çıkarsa durum esitlenecek o zaman napican
Canım sen bilirsin tabi ama bir süre gorusmezseniz hicbirsey kaybetmezsiniz bence. Benim annemler 4 bina ötemde oturuyorlar, en son doktora gittiğim gün hazır disardayken ugrayayim dedim. Onda da dışardan geldim diye kapıyı actilar çekilin dedim, ben balkona geçip oturdum, onlar mutfağa geldiler. Ben dışarda onlar içerde bı kahve içtim, biraz sohbet ettik geri aynı şekilde temassız eve geldim. Dün ihtiyaciniz var mı dedim, lazım olanlari yazdı annem, migrostan sipariş ettim, yarın teslim edecekler. Burnumun dibinde üstelik evde otururken gidip gelmemek bana da zor geliyor ama hem benim hem onların iyiliği için gerekli bu, sağlıklı günler gelsin de bir an önce kavuşup sarilalim birbirimize en kısa zamanda
Aramıza hoşgeldin, doğum Ekim ayına mı denk geliyor?
Benim de muhtemelen Eylül sonuna kayacak ama buradan başlamıştım, gitmedim bir yereEvet ilk bebeğim 36 haftalıkken sezeryanla doğmuştu bu da sezeryanla ekim ortasına geliyor
Bende geçen sene linaya gidiyordum tedavi için bir sene boyunca gittim çok memnundum fakat bu sene içinde doktorların ikiside gitti mine hanım kalmıştı o da çok hastası olduğu için ilgilenmiyor dediler ayşegül hanım yeni geldi heralde doktoru tanımıyorum ama aslında sakin güzel bir yerBu arada Ankarada ciddi anlamda kadın doğum doktoru bolluğu var inanılmaz kafa karışıklığı yaşıyorum her türlü tavsiyeye açığım şu an lina da ayşegül hanıma gidiyorum ama hastane icime sinmedi öneriniz varmi
Karantina günlerinde delirmeceler
Ee lavabo aç da kız çıkarsa durum esitlenecek o zaman napican
Artık o da yok malesef hastane mi değiştiriyor bimiyorum ama artık doğum yaptirmayacagi söylendiBende geçen sene linaya gidiyordum tedavi için bir sene boyunca gittim çok memnundum fakat bu sene içinde doktorların ikiside gitti mine hanım kalmıştı o da çok hastası olduğu için ilgilenmiyor dediler ayşegül hanım yeni geldi heralde doktoru tanımıyorum ama aslında sakin güzel bir yer
Ben takip ediyorum Kaan kocatepeyi izledim o videosunu ciktigi gibi acayip rahatlatti beni gercekten cok guzel faydali videolar atiyoKızlar you tubede dr.Kağan kocatepe covid ve hamilelerle ilgili çok faydalı bir video paylaşmış izlemenizi öneririm.
Bence simdi git ilerleyen haftalarda durum daha kotü olcak gibi hem istiyorsan gitmişken ikiliyi de yaptirirsin kafan rahat olur bir sonrakinede problem olmadigi surece uzun bir sure gitmezsin..tedbirini sıkı al amaKızlar çok kararsizim... ://
İlk kontrolume 7 nci haftamda gittim.(Ultrason fotografi yok :// )
Pazartesi 12 nci haftam doluyor ve ikili test randevum var..
Hem bebegimi henuz dogru duzgun gormus degilim. Hem saglik durumunu 5 haftadir bilmiyorum. Sizce pazartesi randevuma gitsem mi..gitmesem mi...
(Bi yandan cinsiyetini de cok merak ediyorum. İkili testte gorunur mu ki acaba .. Ayy kafamda deli sorular.. Siz olsaydiniz gider miydiniz..)
Cidden Allah iyi etsin karantina yüzünden psikolojimiz bozulmasa bare
Aynen ya esprisine yazdım kuzum o durumlar çünkü . Zaten mide bulantısının fazla olması kız olduğu anlamına gelmiyor düşündüm de. Kişiye göre bünyeye göre değişiyor o. Ablamın da 5.aya kadar fenaydı ve erkek yeğenim doğdu.
Kızlar çok kararsizim... ://
Hem bebegimi henuz dogru duzgun gormus degilim. Hem saglik durumunu 5 haftadir bilmiyorum. Sizce pazartesi randevuma gitsem mi..gitmesem mi...
(Bi yandan cinsiyetini de cok merak ediyorum. İkili testte gorunur mu ki acaba .. Ayy kafamda deli sorular.. Siz olsaydiniz gider miydiniz..)
Merhaba 9 haftalık hamileyim ilişki sonrası kanamam oldu hemen acile gittim bi sorun yok dedi doktor ama çok korkuyorum aynı durumu yaşayan varmı aramızda.
Kızlar selam gebelik planlıyorum sizlere de danışmak istiyorum bugün yarın yumurtlama ama riskli olu mu mantıklı mı şu dönemde gebelik planlamak ilk aylar daha riskli olacak belki
Merhaba 9 haftalık hamileyim ilişki sonrası kanamam oldu hemen acile gittim bi sorun yok dedi doktor ama çok korkuyorum aynı durumu yaşayan varmı aramızda.
canm bence de gitmelisin bende ayni durumdaym kalp atişndan sonra tekrar gidip goremedm 12. haftam icin randevu aldm ikili test ve kontrol icin malesef gün gectikce sayi artiyor ilerleyen zamanda ne olucagini bilmiyoruzKızlar çok kararsizim... ://
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?