2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Benim erkek gerçekten de sağ göğüsüm büyüdü

Valla canım bu kan sulandırıcı işini ben çözemedim ger doktor farklı birşey söylüyor tüp bebekte kullandırıyorlar ilk 3ay ama senin ki normal gebelik galiba dimi

Canım kan sulandırıcı konusunda uzman oldum ben artık :) Tüp bebekte kullanılan crinone jel ve progesteron takviyeleri pıhtılaşma ihtimalini arttırdığı için önlem olarak veriyorlar ama bunu da genetik bir test yaptırıp onun sonucuna göre veriyorlar, her hastaya değil yani.

Ben test yaptırdım heterozigot faktör 5 çıktı, o yüzden hem coraspin hem kan sulandırıcı verdiler tüp bebek sürecinde ama hamile kalınca bir hematolog ile görüşüp coraspin, kan sulandırıcı iğne ya da ikisi birden kararını hematolog kişiye göre veriyor. Ta ki 32. haftaya kadar, eğer pıhtılaşma sorunu varsa 32. haftadan itibaren coraspin kesilip kan sulandırıcı iğne veriliyor bu hastadan hastaya değişmiyormuş. Çünkü pıhtılaşma riski 32. haftadan sonra artıyormuş.
[/QUOTE]
Canım bir şey sorabilir miyim peki sana ben de çok araştırdım pıhtılaşma olduğu için malum. 32. Haftadan sonra riskimiz daha da artıyorsa coraspirini neden bıraktırıyorlar

Ay benim normalde de sol sağdan büyüktür zaten hamileyken doğal olarak öyle büyüdüler

Akşam bunu da yapcam can sıkıntısından napcağımı şaşırdım

Eklentiler

• 20200326_153736.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 54
Canım bir şey sorabilir miyim peki sana ben de çok araştırdım pıhtılaşma olduğu için malum. 32. Haftadan sonra riskimiz daha da artıyorsa coraspirini neden bıraktırıyorlar
[/QUOTE]

Çünkü bu sefer doğumda sıkıntı olabiliyormuş kanama durmayınca

Aynen son gidisimizde iki hafta sonra gelmeyin kanı şimdi alalım demesi iyi oldu, rutin kontrol için ne zaman olsa giderim, yapacak iş kalmadı en azından Azami dikkatle gidip gel hayırlısıyla inşallah canım

Aman maske de versinler, ateş de olcsunler , bize onlardan , onlara bizden birşey olmasın da..

Benim erkek gerçekten de sağ göğüsüm büyüdü
Bakalım bizimki tutacak mı

Aman be burda da tam tersini söylüyor
Benim göbek çizgisi altta ve açık renk, ayaklarım sıcak, her yerden kilo aldım, popom büyüdü. Burda bir tek sol göğüs işi bozuyor, onu da bir önceki paylaşımını baz alırsaz yüzde yüz kız

Ayy evde hapis olmasam bu kadar ugrasmazdim bunlarla boz kalınca napicamizi sastik, siyirmadan hayırlısıyla ogrenseydik iyiydi

Lavabo açıcı yok evde , olsa lavaboya dokucem unutmuşum almayı
İnşAllah canım dikkat etcem gerisi Allahtan.
Hahah benim de evde yok eşime söyledim akşam getirecek. Onu da yapayım bi cidden ben sıyırmak üzereyim galiba
Tüylenmem çok fazla erkek tahmini 1
Sol göğsüm büyük ikinci teoriyi baz alırsak erkek 2
Ayaklarım hep buz gibi erkek 3
Tuzlu şeyler istiyor hep canım erkek 4
Çin takvimi erkek 5
Yüzük şeysi. Erkek 6
Sabah bulantısı çok. Kız 1
Aslında mide bulantısı çok kız 2
Geriden geliyor kız 3
Siyah çizgi göbek deliğin altında 4
Ruh halim değişkenlik duygusallık fıttırma öncesi kız 5

Gittiğiniz evdekiler sizden başka kimseyle görüşmüyorsa büyük ihtimalle sorun olmaz gibime geliyor. Biz anne babalarımızla bile görüşemiyoruz çünkü işe gitmek zorundalar. Mütemadiyen evdeyiz.

Genç ölümler de çıkmaya başladı demek. Ben 2 gündür takip etmeyi biraktim artik cunku psikolojisi etkileniyor insanın bir yerden sonra. Gerçekten Allah hepimizi korusun, bebeklerimizi de.
Şehir konusunda şanslıyım gerçekten, istanbuldan 3 yıl önce taşındım. Bir daha koysalar beni yaşayamam. Is haricinde her konuda dezavantajli ama is de bağlıyor iste.

Sorma senelerdir hamile kalabilmeyi hayal ediyordum ama bu süreçlere denk geldi, her gün şükrediyorum ama bir yandan da annemi çok özledim, ona en ihtiyacım olan dönemdeyim ama yanında olamıyorum.

Bende 2 yıllık evliyim, tam oldu derken corona ya denk geldik. Ne tadını çıkarabiliyoruz, Ne birileri ile görüşüp sevincimizi paylaşabiliyoruz. 9 ay gibi zorlu Bi sürekli eşimle tek geçirirsek ikimizde sıyırırız heralde. Bende annemi özledim, göremiyorum, kayınvalidem çok iyidir. Ama bu sebeplerden onla da görüşemiyoruz. Issız adada gibi hissediyorum kendimi.

Son düzenleme:

Yok canım o kadar korkutma kendini, sokağa çıkma yasağı olsa bile doğumları alırlar. Sonuçta doğum başka şeye benzemez. Inşallah çok sürmeden ilacını aşısını bulurlar. Bilime her zaman saygı duymuşumdur, hele şuaralar tüm dualarımda onlar var

Iş imkanı olsa istanbulun %90 ı kadar gider. Bizde hep gitmek istedik ama gidemedik. Keşke bütün Iş imkanları tüm ülkeye orantılı yayılsaydı. Böyle sıkış tepiş yaşamazdık

Gittiğiniz evdekiler sizden başka kimseyle görüşmüyorsa büyük ihtimalle sorun olmaz gibime geliyor. Biz anne babalarımızla bile görüşemiyoruz çünkü işe gitmek zorundalar. Mütemadiyen evdeyiz.
Annem ve kardesim çalısıyor o yüzden riskli bide annem bankada çalısıyor ama cok kmse gelmediğini söylüyor yani hepsi evdede değil ama napım onlarıda görmezsem duramam sanırım

Iş imkanı olsa istanbulun %90 ı kadar gider. Bizde hep gitmek istedik ama gidemedik. Keşke bütün Iş imkanları tüm ülkeye orantılı yayılsaydı. Böyle sıkış tepiş yaşamazdık
Aynen öyle. Ben arada doktora derslerine geliyorum istanbula. Kaçarak evime dönüyorum bi daha Hem onsuz olmuyor hem de onla olmuyor gibi bir şey istanbul.

Kızlar selam gebelik planlıyorum sizlere de danışmak istiyorum bugün yarın yumurtlama ama riskli olu mu mantıklı mı şu dönemde gebelik planlamak ilk aylar daha riskli olacak belki

Kızlar selam gebelik planlıyorum sizlere de danışmak istiyorum bugün yarın yumurtlama ama riskli olu mu mantıklı mı şu dönemde gebelik planlamak ilk aylar daha riskli olacak belki
Aslında Bi engel yoksa gebelik işi kısmet akısına bırakıp olması gerektiği zaman olur kafasındaydım ben ama su an olsa Bi kaç ay erteledim heralde cunkü ilk 6 7 hafta mı hatrlıyorum da cok stresli gecti her hafta doktora gitmek istiyordum Keseyi kalp atısıydı o duyguya alısana kdr stresli geciyor bu tecrübeleri edindiğim için biliyorum o yüzden eger yasınız gecmiyorsa şartlar olgunsa cocuk için Bi kaç ay ertelemenizi öneririm şahsi fikrim böle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…