- 24 Ocak 2020
- 435
- 480
- 103
- 32
Benim erkek gerçekten de sağ göğüsüm büyüdüKızlar bişe merak ediyorum. Bazı arkadaşların 12.haftada galiba, bi düşünür şey demiş ya sol göğüs büyükse kız bebektir sağ göğüs büyükse erkek bebektir (böyleydi galiba yanlış hatırlamıyorsam) teorisi doğru mu acaba ? Hadi bakalım bi tez daha haydin göğüsleri yoklamaya
Valla canım bu kan sulandırıcı işini ben çözemedim ger doktor farklı birşey söylüyor tüp bebekte kullandırıyorlar ilk 3ay ama senin ki normal gebelik galiba dimi
Aman be burda da tam tersini söylüyorBenim sol büyük, epeydir dikkatimi çekiyor, buradan da kızHerşey kız dedi ama erkek çıkarsa ben de epey sasiricam
Ay benim normalde de sol sağdan büyüktür zaten hamileyken doğal olarak öyle büyüdülerKızlar bişe merak ediyorum. Bazı arkadaşların 12.haftada galiba, bi düşünür şey demiş ya sol göğüs büyükse kız bebektir sağ göğüs büyükse erkek bebektir (böyleydi galiba yanlış hatırlamıyorsam) teorisi doğru mu acaba ? Hadi bakalım bi tez daha haydin göğüsleri yoklamaya
Yaa tamam tescillendi o zamanBenim erkek gerçekten de sağ göğüsüm büyüdü
Benim dee aslında zaten göğüsler simetrik diil ki biri diğerinden büyük zaten dimiAy benim normalde de sol sağdan büyüktür zaten hamileyken doğal olarak öyle büyüdüler
Canım bir şey sorabilir miyim peki sana ben de çok araştırdım pıhtılaşma olduğu için malum. 32. Haftadan sonra riskimiz daha da artıyorsa coraspirini neden bıraktırıyorlarCanım kan sulandırıcı konusunda uzman oldum ben artık :) Tüp bebekte kullanılan crinone jel ve progesteron takviyeleri pıhtılaşma ihtimalini arttırdığı için önlem olarak veriyorlar ama bunu da genetik bir test yaptırıp onun sonucuna göre veriyorlar, her hastaya değil yani.
Ben test yaptırdım heterozigot faktör 5 çıktı, o yüzden hem coraspin hem kan sulandırıcı verdiler tüp bebek sürecinde ama hamile kalınca bir hematolog ile görüşüp coraspin, kan sulandırıcı iğne ya da ikisi birden kararını hematolog kişiye göre veriyor. Ta ki 32. haftaya kadar, eğer pıhtılaşma sorunu varsa 32. haftadan itibaren coraspin kesilip kan sulandırıcı iğne veriliyor bu hastadan hastaya değişmiyormuş. Çünkü pıhtılaşma riski 32. haftadan sonra artıyormuş.
Aynen son gidisimizde iki hafta sonra gelmeyin kanı şimdi alalım demesi iyi oldu, rutin kontrol için ne zaman olsa giderim, yapacak iş kalmadı en azındanHer şey yolundaysa boşver dediğin gibi sağlığımız daha önemli cinsiyeti geç öğrensek de olur, onları görmesek de olur sağlıklı olsunlar da. Sen şanlısın önemli kısmı atlattın ben daha haftaya çarşamba mecburen gitmek zorundayım. Hem iğnelerim bitti hem 2li test için
Aman maske de versinler, ateş de olcsunler , bize onlardan , onlara bizden birşey olmasın da..Ben de cinsiyeti öğrendim canm hep dolanırdım cinsiyet belli olsun da doyasıya alışveriş yapayım diye nasip..
Ben özel hastaneye gidiyroum haftaya kontrolüm bugün aradılar geliyor musunuz diye 1 hafta öncesinden şaşırdım demek ki çok iptal edip gitmeyen olmuş.
Maskesiz almıyoruz girişte de ateş ölçümü yapıcaz bilginiz olsun dediler.
Allah sonumuzu hayır etsin sağlık olsun
Bakalım bizimki tutacak mıBenim erkek gerçekten de sağ göğüsüm büyüdü
Benim göbek çizgisi altta ve açık renk, ayaklarım sıcak, her yerden kilo aldım, popom büyüdü. Burda bir tek sol göğüs işi bozuyor, onu da bir önceki paylaşımını baz alırsaz yüzde yüz kızAman be burda da tam tersini söylüyor
Lavabo açıcı yok evde , olsa lavaboya dokucemAkşam bunu da yapcam can sıkıntısından napcağımı şaşırdım
Aynen son gidisimizde iki hafta sonra gelmeyin kanı şimdi alalım demesi iyi oldu, rutin kontrol için ne zaman olsa giderim, yapacak iş kalmadı en azındanAzami dikkatle gidip gel hayırlısıyla inşallah canım
Benim göbek çizgisi altta ve açık renk, ayaklarım sıcak, her yerden kilo aldım, popom büyüdü. Burda bir tek sol göğüs işi bozuyor, onu da bir önceki paylaşımını baz alırsaz yüzde yüz kız
Ayy evde hapis olmasam bu kadar ugrasmazdim bunlarla boz kalınca napicamizi sastik, siyirmadan hayırlısıyla ogrenseydik iyiydi
İnşAllah canım dikkat etcem gerisi Allahtan.Lavabo açıcı yok evde , olsa lavaboya dokucemunutmuşum almayı
Evde 6 günüm sadece markete gidiyorum mecbur oda bide annemlere gidiyorum arka sokakta yegenlerim filan olmasa patlarsım heralde aslında korkuyorum onlarla göeüşmeyede ama sürekli evde olup strese gitmekten de korkuyorum bakalım bu nereye kdr gidecek en kötü Bi tarla dağ filan cıkar otururuz heralde eşimle
Genç ölümler de çıkmaya başladı demek. Ben 2 gündür takip etmeyi biraktim artik cunku psikolojisi etkileniyor insanın bir yerden sonra. Gerçekten Allah hepimizi korusun, bebeklerimizi de.Şanslısın çünkü İstanbul’da öyle bir hastane yok . Her hastane de de vaka var
Şuan durum gerçekten çok çok ciddi virüs form değiştiriyor . Form değiştirmesi beklenen birşeydi ama daha kuvvetleniyor genç ve hiçbir şeyi olmayan ölümler başladıAllah muhafaza etsin hepimizi , herkesi
Hiç sorma o stres bende tavan yaptı acaba bizim zamana herşey daha mı kötü olacak sağlık sistemi çökecek evde doğum yapmak zorunda kalırsak nasıl ve kim yaptırır neler neler düşünüyorum dün gece bunları düşünerek uyudum aklımdan çıkaramıyorum bi türlü
Genç ölümler de çıkmaya başladı demek. Ben 2 gündür takip etmeyi biraktim artik cunku psikolojisi etkileniyor insanın bir yerden sonra. Gerçekten Allah hepimizi korusun, bebeklerimizi de.
Şehir konusunda şanslıyım gerçekten, istanbuldan 3 yıl önce taşındım. Bir daha koysalar beni yaşayamam. Is haricinde her konuda dezavantajli ama is de bağlıyor iste.
Annem ve kardesim çalısıyor o yüzden riskli bide annem bankada çalısıyor ama cok kmse gelmediğini söylüyor yani hepsi evdede değil ama napım onlarıda görmezsem duramam sanırımGittiğiniz evdekiler sizden başka kimseyle görüşmüyorsa büyük ihtimalle sorun olmaz gibime geliyor. Biz anne babalarımızla bile görüşemiyoruz çünkü işe gitmek zorundalar. Mütemadiyen evdeyiz.
Aynen öyle. Ben arada doktora derslerine geliyorum istanbula. Kaçarak evime dönüyorum bi dahaIş imkanı olsa istanbulun %90 ı kadar gider. Bizde hep gitmek istedik ama gidemedik. Keşke bütün Iş imkanları tüm ülkeye orantılı yayılsaydı. Böyle sıkış tepiş yaşamazdık
Aslında Bi engel yoksa gebelik işi kısmet akısına bırakıp olması gerektiği zaman olur kafasındaydım ben ama su an olsa Bi kaç ay erteledim heralde cunkü ilk 6 7 hafta mı hatrlıyorum da cok stresli gecti her hafta doktora gitmek istiyordum Keseyi kalp atısıydı o duyguya alısana kdr stresli geciyor bu tecrübeleri edindiğim için biliyorum o yüzden eger yasınız gecmiyorsa şartlar olgunsa cocuk için Bi kaç ay ertelemenizi öneririm şahsi fikrim böleKızlar selam gebelik planlıyorum sizlere de danışmak istiyorum bugün yarın yumurtlama ama riskli olu mu mantıklı mı şu dönemde gebelik planlamak ilk aylar daha riskli olacak belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?