2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....


  • Ankete Katılan
    248
Yaa ne kadar güzel ben de öyle rüyamda görünce eşim anlatınca içim tuhaf oluyor sağlıkla gelsinler
 
Ben de bu şekilde yapmayı düşünüyorum.görümcem İstanbul’da hemşire bugün 24 nöbetinde abla çok kötü durum sakın çıkmayın evden diyor. Sanırım bizim burası İstanbul kadar kötü değil.
 
Kızlar biz 5+5 reyiz. Anadolu yakasında oturan varsa ultrason kagidi veren güzel ilgilenen bi yer tavsiye edebilir mi
 
Kızlar selamm bugün doktora ikili test için gittim. Dakika başı kolonya maske filan önlemler aldık kendimizce. Hastaneye de girerken ateş ölçüp hikaye alıyorlardı zaten. Ikili testimiz çok güzel geçti, her şey yolundaymış. Ölçümler gayet iyiydi. Kalp hızı 167 idi bebegimin. Ama cinsiyeti erkek çıktı. Yüzde 99 erkek dedi doktorumuz.
 
Aa hep cinsiyetler erkek heralde
 
Arkadaşlar bugün Dr Ayşegül Çoruhlu ( ki kendisine ciddi derecede güvenirim) bir yorumunda hamileler için şöyle dedi: Hamileler kendini 65 yaş üstündekiler gibi ayrı ve ayrıca korumalı. Çünkü onların bağışıklığı vücudun bebeği reddetmesin diye baskılanmış durumdadır.
Açıkçası daha da korktum. Bir ay önce okuldan bir öğretmen arkadaşımız doğumundan 8 gün sonra yoğun bakıma alındı gripten dolayı zatürre ciğerleri çok kötü durumdaydı. 26 gün yoğum bakım ardından vefat etti. Zaten onun etkisiyle psikolojimiz etkilenmişti. Şimdi bu aşırı gergin hissediyorum kendimi.
 
Erkek büyük ihtimal dedi ama çok belliydi ultrasonda
Aynen bizim de oyleydi belli yani hatta doktora dedim yüzde 90 mi dedim yok dedi yüzde 99 dedi ama hala kesin degil diyor belli iste. isim düşündünüz mü bari ben hazırlıksız yakalandim erkek olmasına
 
Kizlar ya benim sağ kasigimla belim agrimaya başladı. Insaallah bisi olmaz
Bende de vardı dün kasık ve bel ağrısı ama eve geldim dinlendim. Hafifledi. Bugün kontrolüm de vardı bebek gayet sağlıklı. Merak etmeyin dinlenin bol bol.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…