2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Aynen canım o testleri sağlıkla atlatalım da bi, cinsiyet hiç farketmez. Bizim ilk bebek olacak kız da olsa erkek de olsa baş üstüne Rabbim ne dilerse artık. Eşim normalde çok rüya görmez görse bile çok anlatmaz geçen görmüş. Oğlumuz olmuştu onu alıp kaleye götürmüştüm (Bizim ilçede bi kale var) rüyamda oynuyordum onla felan diye anlattı o kadar duygulandım ki. Ben hep bebeği emzirirken felan görüyorum cinsiyeti hatırlamıyorum küçük bi bebek sadece

Merhaba 9 haftalık hamileyim ilişki sonrası kanamam oldu hemen acile gittim bi sorun yok dedi doktor ama çok korkuyorum aynı durumu yaşayan varmı aramızda.
Canım hamilelikte rahim ağzı hassas oluyor damarlanma arttığı için o yüzden kanama olabiliyor panik yapma bir süre ara verin 12 hf dolana kadar doktor da demiş sorun yok diye içini rahat tut sen

Doktorlar bile farklı farklı görüş bildiriyor. Neye göre hareket edelim şaşırdık

Ben de gidip gitmeme kararını vermedim yarın randevum. Bende de kalp atışı duyulmamıştı son gittiğimde duyuldu ama çok zayıftı. Ben de yaşıyor mu diye merak ediyorum. Bu salgın daha da yayılmadan yarın gidip bir daha da herhangi bir test için gitmeyi düşünmüyorum. Geçen gebeliğimde doktorum 15. Haftadan önce detaylı ultrason istemişti. Çok geç yapılıyor detaylı ultrason erken olmalı demişti. 20. Haftadan sonra bir sorun görsek de iş işten geçmiş oluyor falan demişti. Bence bu testler sadece insanı geriyor. Onca risk söyleniyor birşey çıkmıyor. %99-98 doğruluk oranı olan genetik test yaptırmadıktan sonra hepsi gerginlik.

Bence önlem alıp buna gidin ve sonrasında bir sıkıntı hissetmedikçe bir yere gitmeyin. Cinsiyet erkekse belli olabilir ama kızsa geç oluyor diyorlar.benim ilk gebeliğimde 11. Haftada erkek diye söylemişti doktorum

Canım herkesin farklı bir fikri var ama bence doktor gel diyorsa gitmelisin ben de öyle yapacağım ilerleyen zamanların daha iyi olacağını hiç sanmıyorum ki riskin yüksek olduğu hastaneler gelmeyin diyor zaten psikolojik boyutu da vs görmedikçe panikliyoru çift maske tak yanında dezenfektan ya da kolonya olsun hastaneye girerken de eldiven tak elini yüzüne götürme dönüşte direkt duş kıyafetler de direkt makinaya alabileceğimiz önlemler bu yönde olur sanırım

Kızlar benim ikili test kan sonucum çıktı. Anlayan var mı buraya atsam ? Doktorum henüz cevap vermedi mesajıma
Bnde cıktı doktoru bekliyorum ebe sorun yok dedi ama doktorla da görüş 1 saat sonra dedi

Merhaba, ben kan vermeden önce muayene olmuştum sonra genetik test için kan vermiştim. Büyük ihtimal bir sorun yoktur olsa farkederdin ama ben de muayene olmak taraftarıyım ki geçen hafta maskeleri taktık gittik.

Academic hospital Ertan Özen bomboştu dün ben tahlil yazdırmaya gittim, girişte de ateşi kontrol ediyorlar. Risk çok az en azından bir ona görünebilirsin.

Şimdi 10. Haftadayız çok şükür sonrasında daha olmadı. Ilaçları düzenli kullanıyorum, kendimi yormuyorum, rapor aldım işe gitmiyorum. Evde yatış.
Çok şükür hiç bişey evlatlarımızdan önemli değil allahım hepimize sağlıklı hayırlı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Senle ayni durumdayiz. Ben carsamba gidecegim. Insallah risk cikmazsa iki ay doktora gitmeyi dusunmuyorum.
Canım ilk üç ay bitene kadar ilişki önermiyor doktorlar. Riske atmayın bence
Benim doktorum her muayenede ben sormadan iliski serbest diyor. 5. haftada bile dedi bunu. Boyle genel bir yasak yok yani.

Bu kadar dert edince doktoruma yazdım üzüldü galiba halime :) 1 hafta sonra maske takıp gelmemi istedi, 3 Nisan için randevu aldım. Umarım sorun olmadığını gözlerimle görebilirim. Ben biraz fazla kuruyorum ve negatif hikayeleri fazla içselleştiriyorum. Bu ara bunu aşmak için aklıma geldikçe bebeğimle konuşmaya çalışıyorum sanırım bu beni biraz daha havaya sokuyor :) yoksa çok negatif oluyorum. Keşke evde bebişlerimizi görebilmemizi sağlayan bir teknoloji gelişseydi de her gün görseydik diye çılgınca istekler geçiyor hep kalbimden

Son düzenleme:
Bu kadar dert edince doktoruma yazdım üzüldü galiba halime :) 1 hafta sonra maske takıp gelmemi istedi, 3 Nisan için randevu aldım. Umarım sorun olmadığını gözlerimle görebilirim. Ben biraz fazla kuruyorum ve negatif hikayeleri fazla içselleştiriyorum. Bu ara bunu aşmak için aklıma geldikçe bebeğimle konuşmaya çalışıyorum sanırım bu beni biraz daha havaya sokuyor :) yoksa çok negatif oluyorum. Keşke evde bebişlerimizi görebilmemizi sağlayan bir teknoloji gelişseydi de her gün görseydik diye çılgınca istekler geçiyor hep kalbimden

Çok sevindim çünkü için rahat etmeyecekti görene kadar kendimden biliyorum.
Eşim de öyle diyor sürekli merak ettiğim için, bir alet olsa evde bakabilmen için alıcam sana diye :) Ben çok bekledim çok uğraştım, bir de annemi görememenin bir üzüntüsü var daha ben hamile olduğumu bile söyleyemedim yüzyüze söylemek istediğim için

Yaaa nasıl dayandın, ben hemen söyledim :) benim annemler zaten benden uzaktalar şimdilik görüntülü konuşmalar falan ama inşallah en kısa zamanda kavuşuruz sevdiklerimize gerçekten çok enteresan zamanlardan geçiyoruz. Allah herkese sabır dirayet versin. Ama üzülme sen de belki görünütülü arama ile bir sürpriz yaparsın ya da balkonlarının önünden balon uçurursun falan :) Önemli olan mutlu haberler vermek, nasıl olduğuna çok da takılmamak lazım belki de, inşallah sonuna kadar hep güzel haberler paylaşırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…