2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Cinsiyet öğrenen hamiişşşler hayırlı uğurlu olsun inşallah Bende haftaya cumaya aldım randevumu bakalım cinsiyetimizide öğrenmiş oluruz anketi doldururum artık bennde

Seninki buyuk maşallah 15 hafta ben gittim 12×4 günlüktü benim bebişim bacak arasinda cıkıntı var dedi sana daha kesin konuşmuştur bakalim bizimkide daha netleşir 15 ci haftada rabbim kucağina almayi nasip etsin
AMIN canım sende inşallah yavrunu sağlıkla alırsın kucağına bana tahminde bulunmuştun tutu canim

An itibari ile eşim sayesinde çağlayı kararttım korkudan canım birsey istiyor diyemiyorum gidip gelip aynı şeyi getiriyor

Ayyy eşime deyim alsın erik de çıkar yakında o zaman, pazara gidemiyorum ya dünyadan haberim yok bu bilgi çok iyi oldu
Valla bizde ikisinden de dolu aserdigim için eşim manava söylemiş bir baktım eve erik geldi geçen dedim cikabilseydim canı isteyenlere yollayacaktim ama çıkmak yasak

Bizim burda var canım öyle çok pahalı değil eşim pazarda görmüş küçük paketi 10 liraya satıyorlar manavdada var o küçük paketlerden ama nekadar bilmiyorum..
ay çok mutlu oldum artık az birşey alsın çok pahalı olacağını zannetmiyorum çağlanın, yaz meyvelerini bekliyorum ben de hevesle

Ayy seni düşünüyor ne güzel canın çekiyodur belki diye alıyodur boşver hevesini kırma alsın :)
Zaten birsey demiyorum kırılır diye.. ağzımın içine bakıyor birşeyler yiyeyim diye de ben ufaktan artık canım istemiyor alma diyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…