2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Amin canım çok teşekkür ederim

Senle aynıydık dimi 14.haftadayız ben daha öğrenemedim yasın kaçtı senn tuttu mı Çin takvimi filan VS hayırlısı olsun bu arada
Teşekkür ederim canım şuan ultrasonda 13+1 göründü benim Çin takvimi tutmadı orda erkek gösteriyordu

Merhaba kızlarr ben de kontrolden geldim her şey yolunda dedi ense kalınlığı da iyi çıktı ikili testimizi de verdik şimdi sonuç bekleyeceğim inşAllah Necla34 bir tahmin daha alabilir miyiz sana zahmet 11+2 burada

Eklentiler

• 1F6A5D72-3B26-4714-A439-A12F69A61B40.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 32
Hadi gözün aydın canım bakalım Necla ne diyecek

Bulantilarim cok zaten bide diolar kustukca ye kustukca ye daha çok icim.kalkio psikolojik olarak kendi kendime yapiomusum.
Bulantı zaten çok fena bişey bişe yiyemiyo insan görmek bile istemiyo psikolojik yapılacak birşey değil

Çok şükür canım gözün aydın Test sonucunda güzel çıkar zaten anlıyor doktorlar sorun olup olmadığını. Cinsiyet için de Allah gönlünden geçeni versin inşallah

Çok şükür canım gözün aydın Test sonucunda güzel çıkar zaten anlıyor doktorlar sorun olup olmadığını. Cinsiyet için de Allah gönlünden geçeni versin inşallah
Amin canım çok teşekkür ederim inşAllah Bugün gerçekten hamile olduğumu daha çok hissettim inşAllah sorunsuz atlatırız hepimiz bu süreci

Dün yazmıştım nezaman gitmeli randevuya diye eski Dr umu aradım bugün yarın gelmemi söyledi randevu aldım yarın gidicem bakalım. 16. Hafta sanırım cok gec olucaktı.Özel bir klinik hastaneler riskli olduğu için bu şekilde tercih etiim. Umarım bir sıkıntı olmadan gider gelirim.Baya oldu evden cıkmayalı

Bu haftalar önemli bence randevu aldığın iyi olmuş. Özel kliniklerde hiçbir sıkıntı olmaz maskenizi takarsınız elinizi yıkarsınız girerken ve çıkarken, insanlardan da uzak durursunuz biraz birşey olmaz merak etme. Ben de gittim çok güzel önlem alıyorlar için rahat olsun. Güzel haberlerini bekliyoruz

Anlamasamda bana erkek gibi geldi hissiyat doktor söylemedi mi

bende yarin gidecegim isallah once saglikli guzel haberlerini sonra da minnoş cinsiyetlerini ogrenir gelirz

Canim ilk bebiş mi sana zahmet ultrason resmini hepsini ceker misin daha net

Geldiim geldiiiimmm çok güzel haberlerle geldim ikili taramam çok güzel geçti çok şükür cinsiyetimiz belli oldu bir kızçem olcak Allah nasip ederse
Prenses geliyo canımmmmm. Sağlıkla sıhhatle kucağına aldığın günleri de görmel nasip olsun. Hayırlı olsun

kaç cıktı cnm ense kalınlıgı bebeklerimizin boyu aynıymıs bende 11+3de gittiğimde 48 mm cıkmıstı ense kalınlıgıda 0.9mm cıkmıstı

bncede klinikte halledebilirdiniz o kdr iyi beklemişsinizz ben bile 2 hafta daha bekleyemiyorum su an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…