2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Bizim burda var canım öyle çok pahalı değil eşim pazarda görmüş küçük paketi 10 liraya satıyorlar manavdada var o küçük paketlerden ama nekadar bilmiyorum..
Eşim geçen bir markette görmüş icin de 5 tane varmış. O yüzden almadık. Ama şöyle kiloyla alacağımız günleri iple çekiyorum.

Eşim geçen bir markette görmüş icin de 5 tane varmış. O yüzden almadık. Ama şöyle kiloyla alacağımız günleri iple çekiyorum.
Evet birde pahalı yazık o paraya tadını aldım asermem geçti şükür.. Birde beni rezil etti manava söylemiş manav da tanıdık eve yolladı korkudan birsey isteyemiyorum hemen birileri ile eve gönderiyor deli benim koca

Ay evet ya fiyatı düşününce aseresim gelmiyo
Yaaa çok güldüm ama ne güzel esiniz çok düşünceli sanırım. iste iste kaç defa böyle hamile dönemlerimiz olacak kullanalım biraz

Ben bu hafta 15. Haftanın içindeyim bende bulantılarda azalma var iki gün falan baya baş ağrısı mide bulantısı çektim sonra biraz Araladı bu günlerde bulantım geçti çok şükür ama halan olacakmış gibi dikkat ediyorum belli de olmaz tabi sonraki günlerde tekrar edebilir haftaya üçlü tarama ve cinsiyet öğrenmek için Dr gidicem herşeyin hayırlısı

Fetal dna testi yaptıran var mı? Hangi testi tercih ettiniz? Doktorum bana 3 isim verdi harmony, genoks, panaroma. Hangisini beğenirsen onu yaptır dedi. Araştıran oldu mu?

Ayni benimki cağla dedim her akşam ama ben bikmadim zevkle yiyorum

Ayni benimki cağla dedim her akşam ama ben bikmadim zevkle yiyorum
Siirtte çağla çok vardır şimdi birde rımbez var ne diyorlardı ona dağ birşeyi diyorlardı ben onu çok seviyorum taaa ne zamandan beri eşime söyledim siirte haber yolladım çıkarsa yollayacaklar dedi ama hala gelmedi çıkmışımi acaba sen bilirsin simdi

Hele birde annelerimizin bahçelerden topladıkları o otlar yokmu bir canım istiyor sorma

Evrt canim sen siirttli misin burda ribez daha cikmadi daha var sana göndermezlerse vurus biterse ben yollarim canim inşallah vurus biterde herşey normale doner

Evrt canim sen siirttli misin burda ribez daha cikmadi daha var sana göndermezlerse vurus biterse ben yollarim canim inşallah vurus biterde herşey normale doner
Evet canım siirtliyim çok teşekkür ederim düşünmen yeter
bizim buraya da geliyor çıkmışsa eşime aldiracaktim Siirt pazarı var birde fatih kadınlar pazarına da siirtten herşey geliyor ne zaman çıkıyor tam olarak bilmiyorum çıksa hemen aldırırım

Hemşerim cikti ay cok mutlu oldum siirttin neresinden ben beşyol koyundenim merkeze bağli ama şehirde yaşiyom köyde digil

Hemşerim cikti ay cok mutlu oldum siirttin neresinden ben beşyol koyundenim merkeze bağli ama şehirde yaşiyom köyde digil
Kuzum tanışmıştık zaten kızların canı çekiyor diye lokumcukk olan nickimi değiştirdim
Ben baykanliyim karakaya bizim köy

Selam kızlar.cinsiyetler öğrenilmiş gözünüz aydın.Ya en geç ben öğrencem heralde detaylı ultrasona kadar gelme dedi daha 1 ay var.Bugün bunaldım eşimle yürüyüşe çıktık hiç bir şeye dkunmadan hiç biyere uğramadan yürüdük geldik.Geçtim aynanın karşısına bi makyaj yapmışım hala olabilen en şık kıyafetlerimi giymişim benimki kafayımı yedin yürüyüşe gitcez yalnız diyo bende hee yedim dedim napım vakit geçmiyo ya.

Kızlar ben ikili teste gitmeyi düşünmüyorum bu dönemden dolayı. Ama bilmediğim şey şu ikili testte bir sorun cıktıgında müdahale edebiliyorlar mı öyleyse giderim. Bilgisi olan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…