Evet riske atmak istemedim bende. inşallah yazarım yarın güzel haberleriBu haftalar önemli bence randevu aldığın iyi olmuş. Özel kliniklerde hiçbir sıkıntı olmaz maskenizi takarsınız elinizi yıkarsınız girerken ve çıkarken, insanlardan da uzak durursunuz biraz birşey olmaz merak etme. Ben de gittim çok güzel önlem alıyorlar için rahat olsun. Güzel haberlerini bekliyoruz
Sağol kuzummm aminnn Allah herkesin gönlüne göre versin inşllhPrenses geliyo canımmmmm. Sağlıkla sıhhatle kucağına aldığın günleri de görmel nasip olsun. Hayırlı olsun
Evet canım adet tarihime göre 14 ama ultrasonda 13+1 çıktı 7 cm boyudaha öncedemi geriden gidiyordu kaç cm boyu filan benmde çin takvimi erkke diyor inş tutmaz :)))
Oo baya olmuş gözükür artık insan cinsiyetini öğrenip bişeyler almak istiyorkızlar dün akşam banu çiftçinin cinsiyete baktıgı bi videoyu izlemiştim gece rüyam dada doktora gidiyorum bakmak istemiyor kendm bakıyorum filan aynı o video izlediğim pipiyi görüyorumbgn doktorun sekreterine yazdım dedm ben çatlıcam 3lü teste kadar bekleyemem gelmek istiyorum dedim zaten klinik maskeyle filan gidiyoruz salı gününe gideceğim sanırım yeter yaw 14 bitti salıda 15 bitiyor neyse ne öğreneyim
Ya gercekten çok sıkıntılı buralar gittiğim hastanede yoğun bakımda hastalar olduğu için gidemedim ama klinik güvenli diye düşünüyorum bende hayırlısı bakalım ikinci oldugu için biraz daha sabırlı olabiliyor insanbncede klinikte halledebilirdiniz o kdr iyi beklemişsinizz ben bile 2 hafta daha bekleyemiyorum su an
Sizinde güzel haberlerinizi bekliyoruz ozamanbende yarin gidecegim isallah once saglikli guzel haberlerini sonra da minnoş cinsiyetlerini ogrenir gelirz
Ben daha doğal ve organik içerikli alternatiflerden yanayımKizlar bide bu paket cok uygun geldi bana indirimde
Evet canım ben de nifty ile öğrendim cinsiyeti. 1 haftada geldi sonuçAynen kuzum yanlış veriyormuş bana doktor nifty testtinden bahsetti onu yapmaya karar verdik sonuçları daha netmiş bide tüp bebeklerde risk çıkması yüksek diye bunu önerdi daha çok birşeylere bakılıyormuş onu yaptırcaz inşAllah. Bakalım cinsiyet belli olacak mı benimde
Kizlar bugün esimin teyzesinin kocasinin cenazesi vardı oraya gitti sabahtan aksam ustune dogru zil caldi bi baktim kaynanam eltim gorumcem toplanmis bana gelmisler hic haberim yokken esimde soylemedi kaynanam valizi almis bende kalcak ben napim simdi az stresim vardi sanki ikiye katlandı
Yeri geldiğinde sen de cevabini ver içine atma. Ben en baştan beri hiç susmadim, evet lafı geçirince biraz bozuluyor ama kinlenmiyorsun içine atıp, mevzu orda halloluyor. KV kötü niyetli değil ama çok cahilliği var, kültür farklı vs. oluyor arada saçmalıkları, bir şekilde hallediyorumBen napim bacim bunlar daha bisi deil gunler ilerledikce neler soylicek bana.
Canım ben doktorumdan çok memnunum, 2012-2013 den beri onunla yol aldık, riskli gebeliklerde de uzman olduğu için kendisine güvenim tam. Ben kliniğe gidiyorum ama hastane olarak calayandaki florance nightingale de çalışıyor , Herman İşçi, arastirabilirsin istersen.Iyi aksamlar kizlar? Ben hala doktor bulup doguma buraya gidebilecegim diyebilecegim bi hasthane bulamadim ya bastan beri dusuk tehlikem vardi farkli doktorlar gittim memnun kalamadim. istanbul Avrupa yakasinda tavsiye edebileceginiz doktor ve hastahane var mi?
Ya annedir hayır diyememiş olabilir, biz annemize hayır seni evime goturemem diyebilir miyiz? Burada önemli olan anneye hayır demesi değil, öncelikle kendisinin senin durumunu anlaması , annesine de anlatabilmesi. Yani bana yemek yapmıyor aç kaldım demesi hiç hoş diil, normal zamanda yapmıyor muydun, anormal bir durum var ortada sonuçta bunu algılaması lazım mesel bu bence. Kayinvalidemin komşusunun gelini de hamile o da çok kötü olmuş, bir süre annesinde kalmış sonra da kayınvalide gidecekti, gelin yatsın da o birşeyler yapsın diye. Benim hiç öyle bir sorunum olmadı Allah'a şükür ama ona rağmen, yeri geldi dışarda yedik geldik, yeri geldi eve söyledik. Koskoca adamlar kendi başlarının çaresine bakmayı bilmeli. Hep diyorum su erkekleri sakat yetistiriyorsunuz, anası karısı olmadan hayatta kalamiyorlar diye.5. Yilimiza gircez ozur dilemeyi bilnez benim esim abartiyosun dio aksam.annesi bendide gotur demis hayir diyememis
Ooo maasallah, hayırlı olsun kizcenGeldiim geldiiiimmm çok güzel haberlerle geldim ikili taramam çok güzel geçti çok şükür cinsiyetimiz belli oldu bir kızçem olcak Allah nasip ederse
Öğren öğren, bu kadar kişi öğrenince bilmemek olmuyor di mikızlar dün akşam banu çiftçinin cinsiyete baktıgı bi videoyu izlemiştim gece rüyam dada doktora gidiyorum bakmak istemiyor kendm bakıyorum filan aynı o video izlediğim pipiyi görüyorumbgn doktorun sekreterine yazdım dedm ben çatlıcam 3lü teste kadar bekleyemem gelmek istiyorum dedim zaten klinik maskeyle filan gidiyoruz salı gününe gideceğim sanırım yeter yaw 14 bitti salıda 15 bitiyor neyse ne öğreneyim
Sağol canımBen daha doğal ve organik içerikli alternatiflerden yanayımiçeriğinde birçok kimyasal olan bir nemlendiricidense zeytinyağı sürmeyi tercih ederim Bu taraz ürünleri kendim kullanmazken bebeğime de kullanmam herhalde
Evet canım ben de nifty ile öğrendim cinsiyeti. 1 haftada geldi sonuç
Su ortamda cenazeye gelmiş olmaları bile çok tuhaf. Hadi kayınvalide yaşlı anlamıyor diyelim, gorumcemin annesine anlatması lazım sokağa cikmamalari gerektiğini. Hayret birsey , benim kardeşim temmuzda evlendi ben daha evine gidemedim, annemler de 1 ya da 2 kez gittiler. Bizim de aramızda 1 saat mesafe var, ilişkimizde de bir sorun yok ama ilk zaman yeni evliler dedik, sonra annem ameliyat oldu, sonra gelin hamile ben hamile doktor vs derken şimdi de virüs çıktı. Kardeşimle gelinimiz yollar kapanana kadar fırsat buldukça geldiler görüştük, haftada 1-2 de telefonla sohbet ediyoruz. Sadece eşin değil kaynana ve gorumcenin de anlayışlı olması lazım.
Yeri geldiğinde sen de cevabini ver içine atma. Ben en baştan beri hiç susmadim, evet lafı geçirince biraz bozuluyor ama kinlenmiyorsun içine atıp, mevzu orda halloluyor. KV kötü niyetli değil ama çok cahilliği var, kültür farklı vs. oluyor arada saçmalıkları, bir şekilde hallediyorum
Canım ben doktorumdan çok memnunum, 2012-2013 den beri onunla yol aldık, riskli gebeliklerde de uzman olduğu için kendisine güvenim tam. Ben kliniğe gidiyorum ama hastane olarak calayandaki florance nightingale de çalışıyor , Herman İşçi, arastirabilirsin istersen.
Ya annedir hayır diyememiş olabilir, biz annemize hayır seni evime goturemem diyebilir miyiz? Burada önemli olan anneye hayır demesi değil, öncelikle kendisinin senin durumunu anlaması , annesine de anlatabilmesi. Yani bana yemek yapmıyor aç kaldım demesi hiç hoş diil, normal zamanda yapmıyor muydun, anormal bir durum var ortada sonuçta bunu algılaması lazım mesel bu bence. Kayinvalidemin komşusunun gelini de hamile o da çok kötü olmuş, bir süre annesinde kalmış sonra da kayınvalide gidecekti, gelin yatsın da o birşeyler yapsın diye. Benim hiç öyle bir sorunum olmadı Allah'a şükür ama ona rağmen, yeri geldi dışarda yedik geldik, yeri geldi eve söyledik. Koskoca adamlar kendi başlarının çaresine bakmayı bilmeli. Hep diyorum su erkekleri sakat yetistiriyorsunuz, anası karısı olmadan hayatta kalamiyorlar diye.
Ooo maasallah, hayırlı olsun kizcenKız anneleri kervanına hoşgeldin
Öğren öğren, bu kadar kişi öğrenince bilmemek olmuyor di mi
Arkadaşım hep anlaşılmamandan bahsediyorsunda acaba sen eşini anlamaya çalıştınmı hiç? Bi insan annesine gelme diyebilir mi yada gelmiş git diyebilirmi? gelmesi çok iyi olmamış evet insan bu zamanlarda kendi haline kalmak istiyor anlıyoruz seni ama vardır sebebiki gelmiş yanına, biraz idare ediver tabiki gelinlik yapıcam diye kendini parçalama ama saygısızlığında olmaması gerekiyor bence. Şuan Bir erkek bebeğe hamile olup ilerde aynı duruma düşebilirsin allah göstermesin. Ayrıca şunuda eklemek istiyorum bu muhabbetlerin burada dönmesinden hiç hoşnut değilim kendi adıma. Gebelik ve bebekle ilgili paylaşımlarda bulunduğumuz bir ortam burası. Gıybet postu değil. Allah yardımcınız olsun. İyi günler...5. Yilimiza gircez ozur dilemeyi bilnez benim esim abartiyosun dio aksam.annesi bendide gotur demis hayir diyememis
YANİİ cinsiyet bahane görmek şahane 3 hafta oldu bugun 2 hafta daha bekleyemzdm bosunamı kliniğe gidiyoruzOo baya olmuş gözükür artık insan cinsiyetini öğrenip bişeyler almak istiyorbende çarşamba gidicem
aynen ilki daha heycanlı oluyodur kesin bilmediğimiz bi süreç oldugu içinYa gercekten çok sıkıntılı buralar gittiğim hastanede yoğun bakımda hastalar olduğu için gidemedim ama klinik güvenli diye düşünüyorum bende hayırlısı bakalım ikinci oldugu için biraz daha sabırlı olabiliyor insan
Hoşbuldum canımBen daha doğal ve organik içerikli alternatiflerden yanayımiçeriğinde birçok kimyasal olan bir nemlendiricidense zeytinyağı sürmeyi tercih ederim Bu taraz ürünleri kendim kullanmazken bebeğime de kullanmam herhalde
Su ortamda cenazeye gelmiş olmaları bile çok tuhaf. Hadi kayınvalide yaşlı anlamıyor diyelim, gorumcemin annesine anlatması lazım sokağa cikmamalari gerektiğini. Hayret birsey , benim kardeşim temmuzda evlendi ben daha evine gidemedim, annemler de 1 ya da 2 kez gittiler. Bizim de aramızda 1 saat mesafe var, ilişkimizde de bir sorun yok ama ilk zaman yeni evliler dedik, sonra annem ameliyat oldu, sonra gelin hamile ben hamile doktor vs derken şimdi de virüs çıktı. Kardeşimle gelinimiz yollar kapanana kadar fırsat buldukça geldiler görüştük, haftada 1-2 de telefonla sohbet ediyoruz. Sadece eşin değil kaynana ve gorumcenin de anlayışlı olması lazım.
Yeri geldiğinde sen de cevabini ver içine atma. Ben en baştan beri hiç susmadim, evet lafı geçirince biraz bozuluyor ama kinlenmiyorsun içine atıp, mevzu orda halloluyor. KV kötü niyetli değil ama çok cahilliği var, kültür farklı vs. oluyor arada saçmalıkları, bir şekilde hallediyorum
Canım ben doktorumdan çok memnunum, 2012-2013 den beri onunla yol aldık, riskli gebeliklerde de uzman olduğu için kendisine güvenim tam. Ben kliniğe gidiyorum ama hastane olarak calayandaki florance nightingale de çalışıyor , Herman İşçi, arastirabilirsin istersen.
Ya annedir hayır diyememiş olabilir, biz annemize hayır seni evime goturemem diyebilir miyiz? Burada önemli olan anneye hayır demesi değil, öncelikle kendisinin senin durumunu anlaması , annesine de anlatabilmesi. Yani bana yemek yapmıyor aç kaldım demesi hiç hoş diil, normal zamanda yapmıyor muydun, anormal bir durum var ortada sonuçta bunu algılaması lazım mesel bu bence. Kayinvalidemin komşusunun gelini de hamile o da çok kötü olmuş, bir süre annesinde kalmış sonra da kayınvalide gidecekti, gelin yatsın da o birşeyler yapsın diye. Benim hiç öyle bir sorunum olmadı Allah'a şükür ama ona rağmen, yeri geldi dışarda yedik geldik, yeri geldi eve söyledik. Koskoca adamlar kendi başlarının çaresine bakmayı bilmeli. Hep diyorum su erkekleri sakat yetistiriyorsunuz, anası karısı olmadan hayatta kalamiyorlar diye.
aynen yaa walla normaldede gidecektim bu hafta doktor pimpiriklik etti ama bana sökmezBen daha doğal ve organik içerikli alternatiflerden yanayımiçeriğinde birçok kimyasal olan bir nemlendiricidense zeytinyağı sürmeyi tercih ederim Bu taraz ürünleri kendim kullanmazken bebeğime de kullanmam herhalde
canim hayrli olsunMerhabaarkadaşlar bende bugün doktora gitim cinsiyetini söyledi dr bir oğlum olacağını söyledi
Canim bende kullanmiyorum hep zeytinyaği kullaniyorum ama mecbur şanpuan ve pişik kremi kullancaz bende iceriğine baktim zaten paraben ve alkol icermiyor pişik kremi yerinde zeytin yaği kullaniyorum vucut yaği olarakta zeytin yaği markasi ve iceri güzel diye attim isteyen olursa uygunBen daha doğal ve organik içerikli alternatiflerden yanayımiçeriğinde birçok kimyasal olan bir nemlendiricidense zeytinyağı sürmeyi tercih ederim Bu taraz ürünleri kendim kullanmazken bebeğime de kullanmam herhalde
Hayirlis olsun goştermiş kendini bir oğlan daha geliyoe gruba sende gördün mu bacak arasini ben gördümMerhabaarkadaşlar bende bugün doktora gitim cinsiyetini söyledi dr bir oğlum olacağını söyledi
Seninki buyuk maşallah 15 hafta ben gittim 12×4 günlüktü benim bebişim bacak arasinda cıkıntı var dedi sana daha kesin konuşmuştur bakalim bizimkide daha netleşir 15 ci haftada rabbim kucağina almayi nasip etsinMerhabaarkadaşlar bende bugün doktora gitim cinsiyetini söyledi dr bir oğlum olacağını söyledi
Hayırlı olsun canım. Sende tuttu mu teoriler acaba? Çin testine falan bakmış mıydın?Merhabaarkadaşlar bende bugün doktora gitim cinsiyetini söyledi dr bir oğlum olacağını söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?