2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Bizde tunceli pertekdeyken yemiştik ışkını değişik bi tadı vardı begenmedim alışkın olmadıgımız için belki

Arkadaşlar bu decavit kullananlar bulantınız oldu mu ? Ben hamileliğimde hiç bulantı yaşamadım çok şükür ama bugün ondan bir tane almamla birlikte 10 dakikaya mahvoldum Bir yerde akşam yatarken içince olmuyor diye okudum ama deneyen var mı

Vitaminmi o decavit

Kızlar merhaba doktor bana ikili testten sonraki randevuyu 17. Haftaya verdi bu corona bitmezse gidilmesi gereken Bi hafta mı acaba bilio musunuz doktora sormayı unuttum

Bende de yapiyor icemedim ben aksam da aldim ayni mahvetti benim de hic bulantim olmamisti

Kızlar merhaba doktor bana ikili testten sonraki randevuyu 17. Haftaya verdi bu corona bitmezse gidilmesi gereken Bi hafta mı acaba bilio musunuz doktora sormayı unuttum
Beni de ikili testten sonra 17. Haftada çağırdı 22 nisanda gideceğim.Spina bifida diye bebeğin omuriliği ile ilgili bir tarama testi yapıyorlar ultrasondan sonra kan vereceksin dedi.

Kız sadece yardımcı olmaya çalışıyor üstelik sen saldırdıkça alttan alıyor.Benim de kan pıhtılaşma problemim var onlarca şey okudum ben de korktum ama senin gibi kimseden bunu çıkarmaya çalışmadım.O kız da hamile sonuçta neden strese sokuyorsun.O kadar hassassan girme o zaman sonuçta burada herkes kendi bildiğini paylaşıyor.Senin yaşadıklarından kız mı sorumlu?Kendi bildiğini paylaşıyor kimse mağdur olmasın diye.Beğenmeyen kendisi araştırır doğrusunu öğrenir.Ben okudukça ben gerildim.Cünkü alttan aldıkça devam etmişsin.Kıyamadım açıkcası kıza.Sonuçta burada birbirimize destek oluyoruz stres atıyoruz.Stres yaratmaya gerek yok.Kız sana normal bir şey diyor mesela sen diyorsun ki benimle dalga mı geçiyorsun sen?Yani gerek yok.

Canım öğlen iç tok karna gece içince benim de midemi bulandırıyor

Canım öğlen iç tok karna gece içince benim de midemi bulandırıyor
Öğlende içsem tok karnına olunca cıkarıyorum geri böle hafif aç karnına denicem aslında ölede içmiştim midemi bulandırdı ama mide bos olunca bsy cıkmıyor haliyle

Evet canım o kadar çok vitamin mineral var ki içinde faydalı olur diye sevindim ama ne yapacağımı bilmiyorum
Benmde öle işte az önce mahvoldum su an naneli sakız aldırmaya gönderdim eşimide keyfim yerindeydi hiç bsy yoktu vitamini Bi aldım mahvoldum

Benmde öle işte az önce mahvoldum su an naneli sakız aldırmaya gönderdim eşimide keyfim yerindeydi hiç bsy yoktu vitamini Bi aldım mahvoldum
Doktoruna bir daniş istersen canim yengemde kötü olmuştu içinde doktor ara ver ilerleyen haftalarda icersin dedi ona

Googlede gezerken karşima neler cikti ay yerim ben bunlari ya

Eklentiler

• Screenshot_20200409-224148_Chrome.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 18
  • Screenshot_20200409-224154_Chrome.webp
    36,6 KB · Görüntüleme: 19
Ben vinalac vitamin kullaniyorum,icerisinde zencefil var bulantiya iyi geliyor .

Öğlende içsem tok karnına olunca cıkarıyorum geri böle hafif aç karnına denicem aslında ölede içmiştim midemi bulandırdı ama mide bos olunca bsy cıkmıyor haliyle
Ben yemekten hemen sonra değilde yarım saat bir saat sonra içiyorum öyle çok bulantı şikayetim olmadı ama herkeste farklı etki ediyor olabilir canım dene bakalım umarım işe yarar

Keşke erik,çağla falan demeseydiniz kızlar.Zaten zor bulunuyor yazık oluyor bize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…