2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlar decavit sabah aç karna içiyorum ben hafif bulantı oldu ama kusmadım hiç. Ferramot kan ilacım var bir de felaket karın ağrısı yaptı bende. Kullanıp ta aynı şeyi yaşayan var mı?

Ben yemekten hemen sonra değilde yarım saat bir saat sonra içiyorum öyle çok bulantı şikayetim olmadı ama herkeste farklı etki ediyor olabilir canım dene bakalım umarım işe yarar
Walla 6da yemek yedim baya da iyi yedim 9da içtim 3 saatte mide bi kısmını sindirmiş kalan kısmı da işte malum

Geldiim geldiiiimmm çok güzel haberlerle geldim ikili taramam çok güzel geçti çok şükür cinsiyetimiz belli oldu bir kızçem olcak Allah nasip ederse
Merhabaarkadaşlar bende bugün doktora gitim cinsiyetini söyledi dr bir oğlum olacağını söyledi
Ooo kızçeler oğluşlar öğreniliyo hayırlı olsun kızlar. Hifanur canım senin de gözün aydın. Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin bi ben kaldım galiba cinsiyeti öğrenemeyen yaa

Walla 6da yemek yedim baya da iyi yedim 9da içtim 3 saatte mide bi kısmını sindirmiş kalan kısmı da işte malum
Kuzum benim çok midem bulanıyor hâlâ hatta bulantı ilacı da kullanıyorum onun için vitaminleri yatmadan önce içiyorum. Bulanıyorsa da yatınca görmüyorum. Yatmadan önce içmek zararlı değildir heralde ne zararı olacak

bende varim yarin ikili test icin gidicem 12+1 olucaz isallah bi tahminde bulunur degilse catliycam

bende varim yarin ikili test icin gidicem 12+1 olucaz isallah bi tahminde bulunur degilse catliycam
Canim bende olan takvimin aynisi sende var günü gününe ayniyiz benim bebiş maşallah 1 hafta önde oldugu için 13×1 oldum ben ama takvim adet gunuliz ayni demekkibenim 16 ocak

Ben vinalac vitamin kullaniyorum,icerisinde zencefil var bulantiya iyi geliyor .
doktor bana da aynı vitamini verdi, birazdan ilk kez alıcam. içinde demir olan multivitaminler bazı kişilerde kabızlık yapabiliyor? öyle bir sorun yaşadın mı? Tabi cevap vermek istemeyebilirsin biraz kötü bir soru oldu ama benim daha önce başıma geldiği için bundan çok korkuyorum.

Ben hic kabizlik yasamadim,zaten icerisinde lactobacillus probiyotik de var oyuzden kabizlik yasayacagini dusunmuyorum.

Ben hic kabizlik yasamadim,zaten icerisinde lactobacillus probiyotik de var oyuzden kabizlik yasayacagini dusunmuyorum.
Başka bir sayfada da kabızlık sorunu olan birisi bu vitamini aldıktan sonra geçtiğini yazmış. Sen de ümit verdin inşallah öyle bir sorun yaşamam. Vitaminin içeriğini de beğendim, kullanamazsam üzülürüm.

Ultrasonada gircek misin canim devlette israr etmen lazim özelse de soyler zaten doktor görurse
ozele gidiyorum canm isallah 6 haftalikken gittgimiz de anne baba isterse tahminde buluniyoruz ama yuzde yuz diyemem demisti nasip bakalm sen erkek demiştn benmde gonlumden gecen kiz rabbim hangisini verirse

Kabızlık sorunu için kefir içmeni önerebilirim hatta bağışıklık sistemimizi de çok güçlendiriyor ben evde kendim yapıyorum ve mutlaka günde bir bardak içiyorum. Uzun yıllar demir ilacı kullandığım için o derdin bir diğer çareside sabah uyanır uyanmaz biraz sıcak suyun içinde bir tane kaysı kurusunu beş dakika bekletip içiyorsun o da işe yarıyor

ozele gidiyorum canm isallah 6 haftalikken gittgimiz de anne baba isterse tahminde buluniyoruz ama yuzde yuz diyemem demisti nasip bakalm sen erkek demiştn benmde gonlumden gecen kiz rabbim hangisini verirse
6 haftalik mi tahminde buluyormuş

Ben önceki gebeliğimde kullanmıştım aksine kabızlık sorununa daha iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…