Kızlar decavit sabah aç karna içiyorum ben hafif bulantı oldu ama kusmadım hiç. Ferramot kan ilacım var bir de felaket karın ağrısı yaptı bende. Kullanıp ta aynı şeyi yaşayan var mı?
Ben yemekten hemen sonra değilde yarım saat bir saat sonra içiyorum öyle çok bulantı şikayetim olmadı ama herkeste farklı etki ediyor olabilir canım dene bakalım umarım işe yarar
Merhaba kızlarr ben de kontrolden geldim her şey yolunda dedi ense kalınlığı da iyi çıktı ikili testimizi de verdik şimdi sonuç bekleyeceğim inşAllah Necla34
bir tahmin daha alabilir miyiz sana zahmet 11+2 burada ❤❤
Kuzum benim çok midem bulanıyor hâlâ hatta bulantı ilacı da kullanıyorum onun için vitaminleri yatmadan önce içiyorum. Bulanıyorsa da yatınca görmüyorum. Yatmadan önce içmek zararlı değildir heralde ne zararı olacak
Canim bende olan takvimin aynisi sende var günü gününe ayniyiz benim bebiş maşallah 1 hafta önde oldugu için 13×1 oldum ben ama takvim adet gunuliz ayni demekkibenim 16 ocak
doktor bana da aynı vitamini verdi, birazdan ilk kez alıcam. içinde demir olan multivitaminler bazı kişilerde kabızlık yapabiliyor? öyle bir sorun yaşadın mı? Tabi cevap vermek istemeyebilirsin biraz kötü bir soru oldu ama benim daha önce başıma geldiği için bundan çok korkuyorum.
doktor bana da aynı vitamini verdi, birazdan ilk kez alıcam. içinde demir olan multivitaminler bazı kişilerde kabızlık yapabiliyor? öyle bir sorun yaşadın mı? Tabi cevap vermek istemeyebilirsin biraz kötü bir soru oldu ama benim daha önce başıma geldiği için bundan çok korkuyorum.
Başka bir sayfada da kabızlık sorunu olan birisi bu vitamini aldıktan sonra geçtiğini yazmış. Sen de ümit verdin inşallah öyle bir sorun yaşamam. Vitaminin içeriğini de beğendim, kullanamazsam üzülürüm.
Canim bende olan takvimin aynisi sende var günü gününe ayniyiz benim bebiş maşallah 1 hafta önde oldugu için 13×1 oldum ben ama takvim adet gunuliz ayni demekkibenim 16 ocak
ozele gidiyorum canm isallah 6 haftalikken gittgimiz de anne baba isterse tahminde buluniyoruz ama yuzde yuz diyemem demisti nasip bakalm sen erkek demiştn benmde gonlumden gecen kiz rabbim hangisini verirse
Kabızlık sorunu için kefir içmeni önerebilirim hatta bağışıklık sistemimizi de çok güçlendiriyor ben evde kendim yapıyorum ve mutlaka günde bir bardak içiyorum. Uzun yıllar demir ilacı kullandığım için o derdin bir diğer çareside sabah uyanır uyanmaz biraz sıcak suyun içinde bir tane kaysı kurusunu beş dakika bekletip içiyorsun o da işe yarıyor
ozele gidiyorum canm isallah 6 haftalikken gittgimiz de anne baba isterse tahminde buluniyoruz ama yuzde yuz diyemem demisti nasip bakalm sen erkek demiştn benmde gonlumden gecen kiz rabbim hangisini verirse