2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Bende geçen hafta vitamini aç karna içince istifra ettim 3 gün geçmedi öğürtüm cesaret edipte içemiyorum Momvital benimki çinde probiyetik falanda var ama ağır geldi bana dünya kadarda para verdim.Hiç içesim gelmiyor.

Necla34 bunu da yorumlayabilir misin sadece yolksac ve kese var amaarkadaşima bahs etmiştim senin tahmin ettginden oda tahmin istedi 6 haftalikmis canm karindan usg

Canım ben de çok geç öğreneceğim mayısa da sarkabilir hayırlısı olsun sağlıklı olsunlarda

Canım 11. Haftada biten bulantılarım geri geldi büyük ihtimalle vitaminden Demir intoleransım var oral demirler bulantı kusma ishal yapıyor oranı az deneyelim dedi doktor ama dün öğleden beri su dahil hiçbirşey midemde kalmadı artık tükendim valla belki senin de öyle olabilir bu arada vitamini kahvaltıdan 2 saat sonra al demişti doktorum aç alma ben tok almama rağmen bu haldeyim O değil susuz kaldı vücudum başım fena içiyorum direkt gitmeden mideye geri geliyor bekliyorum belki geçer diye ilacı kestim bugün artık doktora gitmek de istemiyorum virüs korkusuyla

Canım ben de çok geç öğreneceğim mayısa da sarkabilir hayırlısı olsun sağlıklı olsunlarda
Aynen öyle canım ikili test güzel çıkmış ya onun için dedim benim de öyle çok şükür. Sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil ama işte merak var

kizlar selam biz ciktik doktordan nasipse kizimiz geliyoooorrr hemen soyleyem necla erkek demisti ben hep kiz hissediyodumkarbonat testi tuttu cin takvimi de tuttu ramzi tutmadi keseye gore erkek dsmişti bi arkadasyuzde 70 kiz diyebilirz dedi bacak arasini gosterdi pipi falan yokoglum erkek istyodu biraz bozuldu ama biz cok sevindik

Gözünaydın

İkili nasıl geçti ense kalınlığı , boyu haftası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…