2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
ca
İkili nasıl geçti ense kalınlığı , boyu haftası
cnm cok sukur ense kalinligi sorun yok dedi heycanimdan hatrlamiyorum kac dedigini burun kemigi var kan vermek istersen istatistiksel sonuca da bakalm dedi ben istemedim 7 cm miş boyuhaftasyla uyumlu dedi

ca

cnm cok sukur ense kalinligi sorun yok dedi heycanimdan hatrlamiyorum kac dedigini burun kemigi var kan vermek istersen istatistiksel sonuca da bakalm dedi ben istemedim 7 cm miş boyuhaftasyla uyumlu dedi

7 cm uzun olacak galiba takviminde 5,5 cm yazıyor

ca

Sağlikli olmasina cok sevindim canim cinsiyeti ne

Ay canim cok sevindim senin adinabende demiştim inşallah sende yanilirim diyedoktorlarda bile olur yane 1 2 şaşma

Hayirli olsun gonlunuzdeki olmus ne guzel hayirla gelsin

ca

Benimki 1 hafta once 7 santine yakindi maşallah seninkide iyi benimki erkek diye heralde uzun cikiyor babasida kisa ama ne bilim

Ay hadi gözün aydın canım, sağlıkla gelsin inşallah

Benimki 1 hafta once 7 santine yakindi maşallah seninkide iyi benimki erkek diye heralde uzun cikiyor babasida kisa ama ne bilim
neclaaa bosverr tabi ki olur bende isallah yanilirsn deyip duruyodum iyi oldu biz ikimiz de uzunuz eşim 185 ben 170 im

tsk ederm kuzum seninkide kizdi dimi

Benimkine de kız gibi dedi doktor ama %100 değil dedi, heralde bir sonraki gidişimde netleşir ama biz de kız gibi diye düşünüyoruz Minnoşları süsleyeceğimiz püsleyeceğimiz günler de gelsin inşallah

Ayyy hayırlı olsun Birtane daha kızçemiz oldu

(bende istersem elma yanaklardan bende istersem kiraz dudaklardan lüle saçlııı mavi gözlüü bende isterem)

Ben heyecanlandım şimdi biran önce öğrenmek istiyorum

Önerilerin için çok teşekkür ederim ama beslenmem bağırsaklarım üzerinde pek etkili olmuyor. Bu konuda çok iyi olan bir prof dahi bunu şaşırarak gördü :)

Gönlündeki olmuş gözün aydın hayırlı olsun canım Gökçekuş geliyooor demek İnşAllah Necla34 bende de yanılır kız hissetmiyorum çünkü napim

Selam kızlarrrr midir bulantısı ilacımı almak için eczaneye gitmiştim ordan da şok markete uğradım baby nest gelmişti 50 tl size de haber vermek istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…