2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
İnşAllah canım. Evet ilk çok heyecanlıyım onun için
anneler gercekten hissediyo canm ya oglumda hamileliğmi ogrenir ogrenmez erkek demiştm ogluşum diye seviyodum hep doktor dediginde hic tepki verememiştm o kadar emindjmhoslerin dogrudur seninde inan

Tamam bundan sonra görevimi sana veriyorum kızlar cinsiyet tahmini artik kemankolik yapcak haberiniz olsun bana atmayin yorum yapmam aha oldu mu
Olaar zaten yüzde 50 lik bi oran var düşük bi oran diil atacam hangisi tutarsa artık

Biliyorum ya takılıyorum canım amaan ne fark eder ki kız da erkek de evlat valla ben hiç anlamıyorum ultrason fotoğraflarının hepsi birbirine benziyo hiçbişe anlamıyorum ben mesela
Hahaha nasil pes ettin bakbenimki zor meslek valla herkez yapamaz hakkaten ben bunu doktora sordum başindan berk duzenli ultrason atanlarda kolay kolay yanilmam taktiğimi doktorada dedim sen cok meraklisin dedi bana bu kadar merak etme dedi

Olaar zaten yüzde 50 lik bi oran var düşük bi oran diil atacam hangisi tutarsa artık
Tabi canim o %50 de ye göre soyleseydim simdi 20 taneden 1 2 tane mi yanniş cikardi birtek burda digil özelde de bana ne ultrasonlar geliyor bilsenklinik accam ben canim karar verdim işi ticarete dokcem

anneler gercekten hissediyo canm ya oglumda hamileliğmi ogrenir ogrenmez erkek demiştm ogluşum diye seviyodum hep doktor dediginde hic tepki verememiştm o kadar emindjmhoslerin dogrudur seninde inan
Yaa inşAllah. İnşAllah doğru hissediyorumdur canım ilk defa böyle bişe hissediyorum bilmiyorum ki. Kız da çok istiyorum aslında renkli renkli pembiş pembiş hele 1 2 yaşında çok tatlı oluyolar ama işte karnımdaki erkek diyorum kız hissi olmuyor hiç

Hahaha nasil pes ettin bakbenimki zor meslek valla herkez yapamaz hakkaten ben bunu doktora sordum başindan berk duzenli ultrason atanlarda kolay kolay yanilmam taktiğimi doktorada dedim sen cok meraklisin dedi bana bu kadar merak etme dedi
Tabi canim o %50 de ye göre soyleseydim simdi 20 taneden 1 2 tane mi yanniş cikardi birtek burda digil özelde de bana ne ultrasonlar geliyor bilsenklinik accam ben canim karar verdim işi ticarete dokcem
Hahah zor valla aynen aç valla köşeyi dönersin bak kolay bişe değil çünkü

Kizlar bide bu paket cok uygun geldi bana indirimde
Daha erken cnm krem vs icin. Bir de biraz pahali ama musteladan sasmam digerleri iyi gelmiyo. Ben kizimda boyle enbastan almistim. Hic kullanamadim ona bana kaldilar. Mustela ve bioderma aldim.

Hayirli olsun canim rabbim gönlüne göre vermis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…