2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Necla34 Canım benim ultrason arada kaynadı sana zahmet bana da tahminde bulunabilir misin

Eklentiler

• F6B7D73B-01DC-4346-B539-3DD9A6F51BC5.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 27
  • 1A52255F-4D49-45B9-B8CF-D68B66A82F94.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 30
Allah sabır versin ben o durumda değilim mide bulantılarım bitti benim Allaha şükür vitamini de bgn kahvaltıdan 2 3 saat sonra aldım Bi sıkıntı olmadı aksam yemeğinden sonra alırsam direk kusuyorum onu anladım artık midem hafif boşken alıcam sanırım

anneler gercekten hissediyo canm ya oglumda hamileliğmi ogrenir ogrenmez erkek demiştm ogluşum diye seviyodum hep doktor dediginde hic tepki verememiştm o kadar emindjmhoslerin dogrudur seninde inan
Bende kız hissediyorum ama kız istediğim için öle hissediyorum belki o yüzden hislerime güvenmiyorum

Bende kayıp olmadıgı halde o endişe var su an 3 hafta oldu gideli ve meraktan ölcem

kızlar bşy sorcam düzenli spor yapanınız varmı evde gün içinde özellikle yemeklerden sonra neler yapıyorsunuz biraz arastırdım ama video bulamadım erken dönem de nasıl egzrsizler yapılır yoga filandiyo ama ondan anlamam bana hareket lazım yürüyüşede cıkamyoruz:)

Ben hamilelik öncesinde yapıyordum . Hamileliğimde o kadar halsizim ki sürünüyorum. Hareket yaparken karnına yüklenmeyecek pilates hareketleri yapabilirsin . Kol ve bacak hareketleri oluyor genelde . Ya da squat yapabilirsin . Ben şuana kadar hiç yapamadım . Çoook halsizim

Doktorun bana söylediği günde 40 dk hafif tempoda yürüyüş, 10-15 dakika da gebelik platesi. Platesi, yogayı bilmene gerek yok videolar var, baka baka yapabilirsin. ben yürüyüşe çıkıyorum. evin önünde park ve yürüyüş yolu var. pek kalabalık bir mahalle değil. gidip dönerken de asansöre binmiyorum. o da ayrı spor oluyor.

arkadaşlar daha önce sormuştum ama iyice aklım karıştığı için bir kez daha sormak istiyorum; hangi nipt'i (fetal dna testi) yaptırdınız?
harmony, panaroma ve nifty hakkında bilgi aldım. hepsi tabi kendisininkini övüyor. hepsinin fiyatı ve sonuç gelme süresi aynı.

harmony kanı isveç'e gönderiyormuş. salgın lojistik işlerini etkilememiş, o konuda sorun yokmuş. biz kromozomdan örneklem alıp bakmıyoruz, genomun hepsine bakıyoruz o yüzden bizimki daha iyi diyor.

panaroma da kanı abd'ye gönderiyormuş. kanı evde alıyorlar, diğerleri için laboratuvara gitmek gerek. biz anne ile bebeğin dna'sını biribirnden ayıran tek testiz o yüzden en yüksek doğruluk oranı bizde diyorlar.

nifty kanı türkiyede işliyor. 70 küsür kromozom bozukluğuna bakıyoruz diyorlar. bakmadıklarımıza dair emare görürsek onu da raporluyoruz, en geniş kapsam bizde diyorlar. yalnız harmony'nin temsilcisi tresomi 13, 18 ve 21 dışındaki bozukluklara ait testlerin onaylanmış olmadığını, bunlarda yanlış sonuç riskinin daha yüksek olduğunu söylüyor... panaroma da genomun hepsine bakılmasının aslında testin etkinliğini düşürdüğünü söylüyor... hepsi bir şey söylüyor...

Kizlar merhaba . Dunden beri heryerim kasiniyo cildim asiri kurumaya basladi. Kasidigim yeri yirticam oyle tatli tatli kasiniyo kii. Gebelikle mi alakali acaba .. yasayan bilgisi olan var mi

Valla cok sevindim gonlundeki oldu tebrik ederim canim hayirli olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…