2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ay cok güzelmiş senin cinsiyet belli mi ne zaman aldin canim şimdi bitmiştir kesingüle güle kullansin bebişin
Bugün aldım canım cinsiyet belli değil ama dayanamadım aldım sen erkek demiştin aama ama biraz pembeye kaçık duruyor rengi orda bu kadar gelmedi gözüme ama ben zaten renk ayrımı yapmıyorum çok erkeğe de kullanırım yani

Cok tatliş ama ya pembede olsun ne cogu erkek bebişlerin kiyafetlerinde pembe renkte oluyor zaten ikisinide olur mavi var sari var 50 tl cok uygundur

Ben bu takima bittim öldüm cok tatli yaaaa

Eklentiler

• Screenshot_20200410-160834_Chrome.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 43
Hangi hastaneye gittin

Kızlar Dr a gittim bugün hersey yolunda çok şükür normalde gec döllenmeydi bebeğim haftasını yakalamış suan 12.haftanın içindeyiz. Tam Ekim bebeği oldu 26 ekim normal doğum tarihi. Haftaya ikili test için çagırdı eğer yaptırmak istersem. Yaptırmasam 2 hafta sonra gel cinsiyetine bakalım dedi

Hayirlisi olsun canim tahminde mi yapmadi valla benim doktorum yapti bakalim bende 10 gün sonra özele gitcem orda cok iyi bir doktor var bakalim o me diycek sana tahminde bulundum mu ben

Hayirlisi olsun canim tahminde mi yapmadi valla benim doktorum yapti bakalim bende 10 gün sonra özele gitcem orda cok iyi bir doktor var bakalim o me diycek sana tahminde bulundum mu ben
Sen alabilirsin öyle bir takım cinsiyet kesinleşince ,isimde hazır

Kızlar nasılsınız ikili testin sonucu için gidememiştim hastaneye Pazartesi’ye randevu aldım gidicem inşallah 2 hafta olucak en son kontrolün üstünden geçeli çok merak ediyorum bebeğim nasıl diye iki kayıp olunca endişelenmiyor değilim sizde de oluyor mu aynısı

ona bakarsan ben 1.78 im eşim de 1.90 bana kız yorumu yaptı Necla
Senin gönlünden gecen ne canim mesela nen ruyamda erkek göruyordum ama o erkekler bebişler benim digildi başkasinin olarak goruyordum kız bebiş gormuştum ayni zamanda onlar benimdi ama ruyada yumurta gormek salatalim görmek falan genelde erkek cikiyor ruya işte bazende ruh haline göre değişiyor ama ben yumurta salatalik ve bilezik gordum diye kime dediysem erkek diye yorum yapt hakket cikti

Yok kuzum hicbisey olmaz bence bebislerimiz buyudu artik cok guçlu allahin izni ile rabbim bize bagişlasin iyi duşun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…