2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kizlar merhaba . Dunden beri heryerim kasiniyo cildim asiri kurumaya basladi. Kasidigim yeri yirticam oyle tatli tatli kasiniyo kii. Gebelikle mi alakali acaba .. yasayan bilgisi olan var mi
Benimde aynı heryerim kaşınıyor ve kupkuru pul pul dökülüyor

Benimde aynı heryerim kaşınıyor ve kupkuru pul pul dökülüyor
Canim bu aralar hamile olmayan cogu kişide de var bende var mevsimsel diyorum ben bide haddinden fazla temizlik yaptik ellerimizi yuzumuzu cok fazla yikiyoruz ondan da olabilir tabi bu donemde normal diyorum ben 31 ilde sokağa cikma yasaği geldi rabbim yardimcilari olsun inşallah

Aynen canım çok fena ya heryerim kaşınıyor ve bugün baktım dökülüyor yasakta geldi Allah yardım etsin hepimize ve heryer kalabalık iyice yayılacak bu virüs sokaklar insan kaynıyor

Aynen canım çok fena ya heryerim kaşınıyor ve bugün baktım dökülüyor yasakta geldi Allah yardım etsin hepimize ve heryer kalabalık iyice yayılacak bu virüs sokaklar insan kaynıyor
Ay cok fena oldum ya millet ekmek kavgasina girmiş kafa göz allahim nasil bir zaman bu rabbim sen yardim et vidio atti kardeşim

Umarim oyle birseydir. Gebelikte kaşıntı ile ilgili birkac video izledim. Pek iyi seyler soylenmiyor ..

Selam canım iyiyim çok şükür 2 gündür kusmam durdu çok mutluyum sen nasılsın?
Yok kuzu bizim cinsiyeti kesin olarak 20 Nisanda öğreneceğiz inşallah sen kesinleştirdin mi?

Ah sevindim canım kusmanın bitmesine rahatlamışsındır benim daha ne bir tahmin var ne birşey bir dahaki kontrolüm 4 mayıs belki o zaman söyler inşallah yanii. Hayırlısı

Umarim oyle birseydir. Gebelikte kaşıntı ile ilgili birkac video izledim. Pek iyi seyler soylenmiyor ..
Canim mevsimsel olabilir bu aralar bu sorun cogu kişide var oda biryandan aşiri el yüz yikadik kimyalasa cok fazla marus kaldik cilt tepki veriyor korkmayin bişey olmaz allahin izni ile

Kızlar gözlerde kızarıklık, yanma ve kanlanma yaşayan var mı?
Netten baktım gebelikte oluşabilir sonra kendiliğinden geçer diyo ama hipertansiyon da olabilir diyo korktum açıkçası. Yarın doktorumu arayıp sorcam ama bilgisi olan var mı. Normal mi yoksa korkmalı hastaneye gitmeli miyim

Bende oluyor başlarda daha çoktu ovuşturmaktan gözümü açamıyordum eşim ağladın mı diyordu benim alerjik rinitim var ama ona bağladım normaldir diye

Bende oluyor başlarda daha çoktu ovuşturmaktan gözümü açamıyordum eşim ağladın mı diyordu benim alerjik rinitim var ama ona bağladım normaldir diye
Anladım canım. İşte benim alerjim felan yok bahar alerjisi felan da olmaz hiç bende. Gözle alakalı bişe yaşamayınca korktum biraz

Gunaydinlarrr..kizlar birsey sorucam bende..geniz akintisi olup surekli bogazi agriyan varmi acaba..inanin psikolojim bozuldu 1 ayi gecti bir gun geciyor bir hafta cekiyorum iki gun duzeliyor yine kaldigi yerden devam..bir turlu duzelemiyorum..su virusun oldugu gunlerde kendimde.surekli belirti ariyorum artik bogaz agrisindan kulak agrisindan mide bulantisindan biktim varmi caresi bildiginiz basina gelen..ilac kullanabilirmiyim bunla ilgili artik kafayi yemek uzereyim surekli bogazim agriyor oksuruyorum buna baglı olarak moralim alt üst

Benim aksamlari kizariyor gozlerim birde cok halsizlesiyorum ve mide bulantim artiyor acaba tansiyonla ilgili bir sikintj mi var ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…