Hosbuldum 11 haftanın içindeyim insallah sağlıcakla alırız kucağımiza yavrularimizi...bir önceki gebeligim 22 haftalik erken doğumla sonuclandi malesef o yüzden çok stresli geçiyor bu gebeligim
Geniz akıntısı olan kızlar tuzlu su burnunuza çekin bol bol sümkürün iyi gelir bunu kbb doktorum önermişti, bendede et vardı bu saydığınız şikayetler bendede vardı ameliyatla geçti çok şükür... burun tikaninca baş ağrısı da yapar sürekli temizleme iz lazım..
Kızlar alttan bakmalarına şaşırdım biraz bu sizin tercihiniz mi? Benim ilk gebeliğin son haftasına kdr kimse alttan bakayım demedi şimdi de 13. Haftadayım kimse alttan bakmadı hep karından
Tatlım bende bir kez düşük yaptığım. Sağlıksız gebelik demişlerdi
ben dediklerinden sadece ikili testi yaptırdım. Ikili testte kan da veriliyormuş. Hiç beklemiyordum şaşırdım
Benide hep alttan muayne ediyordu, ilk kez 12. Haftamda ultrasona baktı.
Diğerlerini bana niye yapmadı istemedi acaba bende onu merak ettim şimdi
Hiiççç korkma sapasağlam olduğunu duyunca için rahatlayacak
Merhaba Canım Bende aynı senin dediğin gibi belirtiler yaşıyorum doktoru aradım normal dedi .bazen bulantıdan olabiliyor bazende gögüs kafesi genişliyor yavaş yavaş ondan olabiliyor dedi .bende geçmeyen öksürük var hafif.gecen gün ılık suya bal limon Ve az zencefil attım çok iyi geldi.arada içiyorum çok rahatlatıyor Canım
Öksürüğü zaten yazmayi unutmuşum o ilk sırada sürekli gicik seklinde uykudan uyandircak kadar kuru kuru oksuruyorum..bitki caylari havada ucusuyor icmedigim hicbisi kalmadi halen gecmiyor
Canım ben çok çektim boğaz ağrısı ve geniz akintisindan KBB uzmanı antibiyotik ve boğaz spreyi verdi. Tuzlu suyla da gargara yapmamı ve burnuma çekmemi önerdi. İlaç kullanmadan asla geçmiyor bizzat yaşadım.
Öksürüğü zaten yazmayi unutmuşum o ilk sırada sürekli gicik seklinde uykudan uyandircak kadar kuru kuru oksuruyorum..bitki caylari havada ucusuyor icmedigim hicbisi kalmadi halen gecmiyor
Kızlar malum eşler evde ne iş ne yemek bitmiyor yasak gelince eşimin kardeşide bizde kaldı pek oturamadım ayaktayken farkedilmiyorda yatınca farkettim belim nasıl ağrıyor uyutmuyor bişey olmaz demi korktum
Hosbuldum 11 haftanın içindeyim insallah sağlıcakla alırız kucağımiza yavrularimizi...bir önceki gebeligim 22 haftalik erken doğumla sonuclandi malesef o yüzden çok stresli geçiyor bu gebeligim
Kızlar malum eşler evde ne iş ne yemek bitmiyor yasak gelince eşimin kardeşide bizde kaldı pek oturamadım ayaktayken farkedilmiyorda yatınca farkettim belim nasıl ağrıyor uyutmuyor bişey olmaz demi korktum
Yok olmaz inşallah normal yorgunluktan olan ağrılar . Senin ilk bebeğindi yanlış hatırlamıyorsam , ikinci olacağı zaman düşün . Kusarken yemek yapacaksın , okula bırakacaksın vs bir sürü işin olacak ama sen yatamayacaksın öyle düşün . Hamile olupta bir sürü mecburiyeti olanlar da var . Birşey olmaz Allah ın izniyle gönlünü ferah tut
Kızlar alttan bakmalarına şaşırdım biraz bu sizin tercihiniz mi? Benim ilk gebeliğin son haftasına kdr kimse alttan bakayım demedi şimdi de 13. Haftadayım kimse alttan bakmadı hep karından
Kuzum alttan balkıam deyince bende tedirgin oldum, ama doktorum tüp bebeklere bile alttan bakıyorum hiç bişey olmaz merak etme dedi. Ve 12. Haftama kadar alttan baktı. Neden öyle bilmiyorum. Sanıırm daha rahat görmek için olabilir. Bile varsa benide aydınlatsın
Saol canim.Dusuk riski ile başladı gebeligim sonra plasenta previa teşhisi kondu yani bebegin plesanta olması gerken yerde değildi doktorum bunun ilerleyen haftalarda düzelebileceğini söylemişti öylede oldu. ama durmak bilmeyen kanamalar devam ediyordu derken Bi gün ne olduğunu bilmediğim bir parca düşürdüm ve durmayan kanama durdu.son kontrolümde doktorum bebeğinin suyu cok az sinirda ve suyumun gittiğini söyledi ben bunu anlayamamışım kanamadan dolayı.
Bebek icerde mutsuz böyle devam ederse gebelik sonlanabilir demesiyle kahroldum yatisim yapildi hemen riskli gebeler bölümüne 4.gün suyumun gelmesiyle o sancılar başladı normal dogum oldu cok aci unutamiyorum
böyleydi benim dogum hikayem insallah böyle şeyler bidaha yaşamam yasamayiz
Kuzum alttan balkıam deyince bende tedirgin oldum, ama doktorum tüp bebeklere bile alttan bakıyorum hiç bişey olmaz merak etme dedi. Ve 12. Haftama kadar alttan baktı. Neden öyle bilmiyorum. Sanıırm daha rahat görmek için olabilir. Bile varsa benide aydınlatsın
Korkulacak birşey yok . Her dr un uygulaması Farklı . Üniversite hastanelerine git çoğunda sende olduğu gibi 12. Haftaya kadar vajinal muayene oluyor . Veya dr biliyor ki ultrason makinası kalitesi düşük o zaman bebek çok küçük olduğunda karından ya göstermiyor ya da net göstermiyor iyi ölçüm yapamayacak mecbur vajinal muayene yapıyor
Saol canim.Dusuk riski ile başladı gebeligim sonra plasenta previa teşhisi kondu yani bebegin plesanta olması gerken yerde değildi doktorum bunun ilerleyen haftalarda düzelebileceğini söylemişti öylede oldu. ama durmak bilmeyen kanamalar devam ediyordu derken Bi gün ne olduğunu bilmediğim bir parca düşürdüm ve durmayan kanama durdu.son kontrolümde doktorum bebeğinin suyu cok az sinirda ve suyumun gittiğini söyledi ben bunu anlayamamışım kanamadan dolayı.
Bebek icerde mutsuz böyle devam ederse gebelik sonlanabilir demesiyle kahroldum yatisim yapildi hemen riskli gebeler bölümüne 4.gün suyumun gelmesiyle o sancılar başladı normal dogum oldu cok aci unutamiyorum
böyleydi benim dogum hikayem insallah böyle şeyler bidaha yaşamam yasamayiz
Çok geçmiş olsun birde ileri haftada yaşamışsın bunu Allah bir daha yaşatmasın . Bende bından bir önceki hamileliğimde kayıp yaşadım şimdi karmaşık duygular yaşıyorum. daha korKuyorum , daha şüpheleniyorum . Ama iyi düşünmeye çalışmalıyız şuan ki bebeğimiz için