2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Evet canım bende söyliyccem doktoruma bu kaşıntıyı ve kuruluğu . Baş ağrısı dün başladı bugün yine devam ediyor sürekli oluyor kan basıncından mı hormondan mı nedense bilemiyorum.Allah’a emanetiz

Bende oluyor başlarda daha çoktu ovuşturmaktan gözümü açamıyordum eşim ağladın mı diyordu benim alerjik rinitim var ama ona bağladım normaldir diye
Benim aksamlari kizariyor gozlerim birde cok halsizlesiyorum ve mide bulantim artiyor acaba tansiyonla ilgili bir sikintj mi var ?
Ben ilk zamanlar yaşadım canım kızarıktı içleri sen genede doktora bi sor tansiyondan da olabilir
Teşekkürler kızlar. Doktoru aradım büyük ihtimalle alerjidir dedi. Pazartesi gel dedi bi gel bakalım dedi hem bebeğine de bakarız dedi gidem bari içim rahat eder

Hamile kalma şekliyle doğuma karar verilmez , hamilelik ilerledikten sonra tüp bebek olmuş olsada vajinal doğum olabilir .

bendede geniz akıntısı cok vardı bogaz agrısı yoktu ama evde kalmaya başlayınca azaldı büyük ihtimal sabahları işe giderken hafif soğuk hava soluyunca artıyoırdu ben zncefil cayı içiyordum biraz iyi geliyordu ama kalıcı bi çözümü yok buharda iyi geliyomus bide kafanı öne eğince daha rahat sökülüyor su an sabahları oluyo bende artık gece doluyo sanırım

Geniz akıntısının bir sebebide bahar alerjisi. Şuan da tam zamanı ‘ . Aç karınla bir tatlı kaşığı keçiboynuzu özü yemeyi deneyin birde çok işe yarıyor

Ben de anlayamadım canım ne olduğunu inşAllah hamileliğin normal seyirleridir hepsi

Bende evdeyim sürekli zaten ne geciyor ne bişey..buhar yaptim gecen gun hic iyi gelmedi..bitki cayi azaltir diyolar iciyorum surekli bi faydasi yok

Geniz akıntısı olan kızlar tuzlu su burnunuza çekin bol bol sümkürün iyi gelir bunu kbb doktorum önermişti, bendede et vardı bu saydığınız şikayetler bendede vardı ameliyatla geçti çok şükür... burun tikaninca baş ağrısı da yapar sürekli temizleme iz lazım..

Kızlar, bu hafta detaylı ultrason ve ikili test için gideceğim (12. hafta).
Çok heyecanlıyım, daha önce düşük yaptığım için hep korku var zaten. imkan olsa her hafta gideceğim ultrasona, iyi mi diye
tecrübe edenler bir aydınlatsa detaylı ultrason nasıl yapılıyor? yani normalden farkı ne olacak?
rahim ağzı ölçümü yapılıyormuş can yakan bi şey mi?
bir de karından usg kaçıncı haftada başlayacak acaba?

çok sordum ama çok merakta ve gerginim

canm basindan beri karindan usg muayne oluyorum ben sen vajinal mi oldun bu haftadaki detayli usg hakkinda bilgim yok 21 haftada yapilani biliyorum

rahim ağzı ölçümü için çok erken o şimdi değil . Karından ultrason yapıyorlar . Gitmeden önce kahvaltı yap ,hatta yanına çikolata gofret tatlı birşeyler al muayeneden önce ye . Ölçüm daha rahat geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…