2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248

Tatlım bende bir kez düşük yaptığım. Sağlıksız gebelik demişlerdi
ben dediklerinden sadece ikili testi yaptırdım. Ikili testte kan da veriliyormuş. Hiç beklemiyordum şaşırdım

Benide hep alttan muayne ediyordu, ilk kez 12. Haftamda ultrasona baktı.
Diğerlerini bana niye yapmadı istemedi acaba bende onu merak ettim şimdi

Hiiççç korkma sapasağlam olduğunu duyunca için rahatlayacak

Artik bu haftadan sonra karindan bakiliyor ama bu defa son kez alttan bakacak muhtemelen

teşekkür ederim yanıt için. gelmeden baklaava ye dedi dr ben de nedenini anlayamamıştım

Teşekkür ederim, inşallah sağsalim doğar bebişlerimiz

Artik bu haftadan sonra karindan bakiliyor ama bu defa son kez alttan bakacak muhtemelen

inşallah, artık karından baksın, bebeğim büyüsün istiyorum, teşekkür ederim : )

Bilmem ki canım 15. -16. haftaya denk düşüyor kontrolüm en son gittiğimde kıpırdıyordu ama ben hissetmedim tabi belki o zamana hissederim inşallah yani hayırlısı.
Seninle son adet tarihlerimiz aynı ama haftalarımızda farklılıklar var sanırım ben şuan 13+2 yim.
hissetmemiz 18. Haftalarda olur heralde ancak

Seninle son adet tarihlerimiz aynı ama haftalarımızda farklılıklar var sanırım ben şuan 13+2 yim.
hissetmemiz 18. Haftalarda olur heralde ancak

Benim minik 2 gün geride şuan bende 13+2yim normalde ama nedense doğum tarihi 21 ekim olarak belirledi biraz geç döllenmiş.

Bunların hepsi aynı test zaten o yüzden içiniz rahat olsun hepsini yaptırmayacağım. Yaptırayım mı diye de sormadım. Bilgisi, tecrübesi olan varsa ona danışmak istedim.

Pamuk gibi oldugunu nasıl görmüş yaaa ben de benimki sarı mı esmer mi merak ediyorum o doktor bana da baksa

Tebrikler canım, kizcen hayırlı olsun, Allah gönlüne gore verdi demek ki

Boğaz ağrısı değil de bende kronik orta kulak iltihabı var , o yüzden zaman zaman lenf şişmesi oluyor, biraz zorluyor birkaç gün sonra geçiyor. Ama son günlerde burun tıkanıklığı yaşıyorum, gebelikte olabilirmiş.

Cok sevimli bende su an bosken orguye baslasam diyorum ama hic yapmadim becerebilirmiyim hic bilmiyorum
Videolar çok yol gösterici, hiç bilmeyenler için dahi anlatımlar var, doğru yanlış derken yaparsın bence

berna hanım,
benim bilgim yok ancak ense kalınlığı ölçümünden dolayı yaptırna bir arkadaş perinatoloji uzmanının ve kendi babasının (hekim) önerisiyle harmony e verdi. ayrıntısını bilmiyorum malesef. Henüz sonuç bekliyor.
Umarım güzel haberler alır ve bebeğinize kavuşursunuz. perinatolog ile gürştünüz mü belki o daha ayrıntı verir size

Merhaba Canım Bende aynı senin dediğin gibi belirtiler yaşıyorum doktoru aradım normal dedi .bazen bulantıdan olabiliyor bazende gögüs kafesi genişliyor yavaş yavaş ondan olabiliyor dedi .bende geçmeyen öksürük var hafif.gecen gün ılık suya bal limon Ve az zencefil attım çok iyi geldi.arada içiyorum çok rahatlatıyor Canım

Canım ben çok çektim boğaz ağrısı ve geniz akintisindan KBB uzmanı antibiyotik ve boğaz spreyi verdi. Tuzlu suyla da gargara yapmamı ve burnuma çekmemi önerdi. İlaç kullanmadan asla geçmiyor bizzat yaşadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…