Çok geçmiş olsun birde ileri haftada yaşamışsın bunu Allah bir daha yaşatmasın . Bende bından bir önceki hamileliğimde kayıp yaşadım şimdi karmaşık duygular yaşıyorum. daha korKuyorum , daha şüpheleniyorum . Ama iyi düşünmeye çalışmalıyız şuan ki
Sağol canim evet yaşayan bilir haklısın tedirgin oluyor insan ister istemez.Çok geçmiş olsun birde ileri haftada yaşamışsın bunu Allah bir daha yaşatmasın . Bende bından bir önceki hamileliğimde kayıp yaşadım şimdi karmaşık duygular yaşıyorum. daha korKuyorum , daha şüpheleniyorum . Ama iyi düşünmeye çalışmalıyız şuan ki bebeğimiz için ❤
Verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim. Benim ikili test sonucum normal geldi o yüzden perinatolog ile görüşmedim. Doktorum 35 yaşında olduğum için ve nipt'in doğruluk oranı ikili testten daha yüksek olduğu için yaptırmamı önerdi. Dilerim arkadaşınız güzel haberler alır.berna hanım,
benim bilgim yok ancak ense kalınlığı ölçümünden dolayı yaptırna bir arkadaş perinatoloji uzmanının ve kendi babasının (hekim) önerisiyle harmony e verdi. ayrıntısını bilmiyorum malesef. Henüz sonuç bekliyor.
Umarım güzel haberler alır ve bebeğinize kavuşursunuz. perinatolog ile gürştünüz mü belki o daha ayrıntı verir size
Doktordan doktora değişiyor sanırım. Benim doktorum 12 haftaya kadar kesedeki veya fetusteki her bir detayı görmem gerekiyor dedi. Alttan daha net belli oluyormuş bir sıkıntı var ise. Doktorun kendi tercihi. Hatta bulantılarım yüzünden ağda yapamadığım bir gün yukarıdan bakabilir miyiz demiştim. Kabul etmemişti doktor ama biliyorsun alttan daha iyi inceliyorum 12 haftaya kadar oradan bakmam lazım demişti.Kızlar alttan bakmalarına şaşırdım biraz bu sizin tercihiniz mi? Benim ilk gebeliğin son haftasına kdr kimse alttan bakayım demedi şimdi de 13. Haftadayım kimse alttan bakmadı hep karından
bakılıyor
Bende o haftalarda oldu 12 13 yogun oldu hatta ama su an azaldı bende 14 +4 oldum ama yinede doktora sorun belki Bi ilaç filan verir ben doktor pek ilaç vermiyor eger cok aşırı rahatsz edici bsy yoksa13+1 bugün itibariyle
Amin inşallah biz dikkat edelim de allahtan gelene bsy yapamayız ki o yüzden vicdan acısından rahat olursak en azından bu acıya gögüs germek daha kolay olabilir Allah hayırlısını versin belki senn içinde hayırlısı buymuş bilemeyiz ki belkide sağlıksız Bi cocuk olacaktı Allah esirgesin o yüzden smdi mutlu olmaya bak bence bu bebeğide üzmeSaol canim.Dusuk riski ile başladı gebeligim sonra plasenta previa teşhisi kondu yani bebegin plesanta olması gerken yerde değildi doktorum bunun ilerleyen haftalarda düzelebileceğini söylemişti öylede oldu. ama durmak bilmeyen kanamalar devam ediyordu derken Bi gün ne olduğunu bilmediğim bir parca düşürdüm ve durmayan kanama durdu.son kontrolümde doktorum bebeğinin suyu cok az sinirda ve suyumun gittiğini söyledi ben bunu anlayamamışım kanamadan dolayı.
Bebek icerde mutsuz böyle devam ederse gebelik sonlanabilir demesiyle kahroldumyatisim yapildi hemen riskli gebeler bölümüne 4.gün suyumun gelmesiyle o sancılar başladı normal dogum oldu cok aci unutamiyorum
böyleydi benim dogum hikayem insallah böyle şeyler bidaha yaşamam yasamayiz
Evet canım hem de iki kez antibiyotik kullanmak zorunda kaldım. Birincisi çok kötü sinüzit olmuştum. İkincisi de işte boğaz enfeksiyonuHamileykenmi kullandin peki suan kullanmak istemiyordum hicbir ilac ama sanirim mecbur kullanicam bendee pazartesi ariycam doktorumu sorucam
Haklisin canim bebeğime odaklanmalıyım insallah bebeklerimizi kucağınıza aldığımız günleri görürüz rabbim omur verirse sağlıkla gelsinlerAmin inşallah biz dikkat edelim de allahtan gelene bsy yapamayız ki o yüzden vicdan acısından rahat olursak en azından bu acıya gögüs germek daha kolay olabilir Allah hayırlısını versin belki senn içinde hayırlısı buymuş bilemeyiz ki belkide sağlıksız Bi cocuk olacaktı Allah esirgesin o yüzden smdi mutlu olmaya bak bence bu bebeğide üzme
Korkulacak birşey yok . Her dr un uygulaması Farklı . Üniversite hastanelerine git çoğunda sende olduğu gibi 12. Haftaya kadar vajinal muayene oluyor . Veya dr biliyor ki ultrason makinası kalitesi düşük o zaman bebek çok küçük olduğunda karından ya göstermiyor ya da net göstermiyor iyi ölçüm yapamayacakmecbur vajinal muayene yapıyor
O hiç belli olmaz ki zamanla belki de yakalamıştır bile kuzum miniğin
Rabbim kazasiz belasiz kucağina almayi nasip etsin bebişini benimde kayiplarim oldu rabbim hayirlisini nasip etsin hepimiz inşallah dogum yapcaz bu topikte bebişleri kucağimiza alcazHaklisin canim bebeğime odaklanmalıyım insallah bebeklerimizi kucağınıza aldığımız günleri görürüz rabbim omur verirse sağlıkla gelsinler
Ayyy benimde dün geceden beri kasık ağrım var ama ikisinde deBenimde dün geceden beri sağ kasik ağrim var özelde cok iyi bir doktor var tedbirimi alip yarin ona gitmeyi duşunuyorum rabbim bebişleri korusun
Benimde bikaç gün önce vardı sağ kasığımda bi gün sürdü geçti ben pek önemsemedim aslında bir problem yoktur inşallahBenimde dün geceden beri sağ kasik ağrim var özelde cok iyi bir doktor var tedbirimi alip yarin ona gitmeyi duşunuyorum rabbim bebişleri korusun
Aynen ilk bebeğim zor kavuşunca ufacık şeyden korkuyoruz bir ara sancı gibi girince bel ağrım korktum ama dinlenince geçti çok şükür teşekkür ederimYok olmaz inşallah normal yorgunluktan olan ağrılar . Senin ilk bebeğindi yanlış hatırlamıyorsam , ikinci olacağı zaman düşün . Kusarken yemek yapacaksın , okula bırakacaksın vs bir sürü işin olacak ama sen yatamayacaksın öyle düşün . Hamile olupta bir sürü mecburiyeti olanlar da var . Birşey olmaz Allah ın izniylegönlünü ferah tut
Benimde dün geceden beri sağ kasik ağrim var özelde cok iyi bir doktor var tedbirimi alip yarin ona gitmeyi duşunuyorum rabbim bebişleri korusun
Kızlar bence telaş yapcak bişe yok ben de geçen hafta önce sol sonra sağ bayağı kasık ağrısı yaşadım. Takip ettiğim uygulamada olabilecek belirtileri okuyunca rahatladım. Tam da o haftada o oluyor cidden bakın aşağıya bıraktımAyyy benimde dün geceden beri kasık ağrım var ama ikisinde deben bir yere gitmeyi düşünmedim
Programin adi ne acabaKızlar bence telaş yapcak bişe yok ben de geçen hafta önce sol sonra sağ bayağı kasık ağrısı yaşadım. Takip ettiğim uygulamada olabilecek belirtileri okuyunca rahatladım. Tam da o haftada o oluyor cidden bakın aşağıya bıraktımSiz bilirsiniz tabi ama bence telaş yapcak bişe yokEki Görüntüle 2618487
Programin adi ne acaba
Tamm bende indireyim cnm ,sagol.Adı Elika canım. Banu çiftçininkini de takip ediyorum bunu da. Bu hediye veriyo bi de. Puan topluyosun o puanlarla hediye gönderiyolarmış o sayıyı toplayıncaçok güzel bi uygulama
Canim bende enfeksiyon var ilac kullamiyorum gitmem lazim bide sorcak sorularim mesela oruç geliyor ne yapcağimi doktor karar vermesi lazimAyyy benimde dün geceden beri kasık ağrım var ama ikisinde deben bir yere gitmeyi düşünmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?