2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Sağol canim evet yaşayan bilir haklısın tedirgin oluyor insan ister istemez.
ama unutulmuyor işte kuvezdeki o minicik bedeni gözlerimin önünden bi an olsun gitmiyor elden bisey gelmiyor malesef hayat devam ediyor sağlıkla gelsin yavrulamiz

Verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim. Benim ikili test sonucum normal geldi o yüzden perinatolog ile görüşmedim. Doktorum 35 yaşında olduğum için ve nipt'in doğruluk oranı ikili testten daha yüksek olduğu için yaptırmamı önerdi. Dilerim arkadaşınız güzel haberler alır.

Kızlar alttan bakmalarına şaşırdım biraz bu sizin tercihiniz mi? Benim ilk gebeliğin son haftasına kdr kimse alttan bakayım demedi şimdi de 13. Haftadayım kimse alttan bakmadı hep karından

bakılıyor
Doktordan doktora değişiyor sanırım. Benim doktorum 12 haftaya kadar kesedeki veya fetusteki her bir detayı görmem gerekiyor dedi. Alttan daha net belli oluyormuş bir sıkıntı var ise. Doktorun kendi tercihi. Hatta bulantılarım yüzünden ağda yapamadığım bir gün yukarıdan bakabilir miyiz demiştim. Kabul etmemişti doktor ama biliyorsun alttan daha iyi inceliyorum 12 haftaya kadar oradan bakmam lazım demişti.

Amin inşallah biz dikkat edelim de allahtan gelene bsy yapamayız ki o yüzden vicdan acısından rahat olursak en azından bu acıya gögüs germek daha kolay olabilir Allah hayırlısını versin belki senn içinde hayırlısı buymuş bilemeyiz ki belkide sağlıksız Bi cocuk olacaktı Allah esirgesin o yüzden smdi mutlu olmaya bak bence bu bebeğide üzme

Hamileykenmi kullandin peki suan kullanmak istemiyordum hicbir ilac ama sanirim mecbur kullanicam bendee pazartesi ariycam doktorumu sorucam
Evet canım hem de iki kez antibiyotik kullanmak zorunda kaldım. Birincisi çok kötü sinüzit olmuştum. İkincisi de işte boğaz enfeksiyonu

Haklisin canim bebeğime odaklanmalıyım insallah bebeklerimizi kucağınıza aldığımız günleri görürüz rabbim omur verirse sağlıkla gelsinler

Teşekkür ederim bu güzel bilgilendirme için

Haklisin canim bebeğime odaklanmalıyım insallah bebeklerimizi kucağınıza aldığımız günleri görürüz rabbim omur verirse sağlıkla gelsinler
Rabbim kazasiz belasiz kucağina almayi nasip etsin bebişini benimde kayiplarim oldu rabbim hayirlisini nasip etsin hepimiz inşallah dogum yapcaz bu topikte bebişleri kucağimiza alcaz

Benimde dün geceden beri sağ kasik ağrim var özelde cok iyi bir doktor var tedbirimi alip yarin ona gitmeyi duşunuyorum rabbim bebişleri korusun

Benimde dün geceden beri sağ kasik ağrim var özelde cok iyi bir doktor var tedbirimi alip yarin ona gitmeyi duşunuyorum rabbim bebişleri korusun
Ayyy benimde dün geceden beri kasık ağrım var ama ikisinde de ben bir yere gitmeyi düşünmedim

Benimde bikaç gün önce vardı sağ kasığımda bi gün sürdü geçti ben pek önemsemedim aslında bir problem yoktur inşallah

Aynen ilk bebeğim zor kavuşunca ufacık şeyden korkuyoruz bir ara sancı gibi girince bel ağrım korktum ama dinlenince geçti çok şükür teşekkür ederim

Ayyy benimde dün geceden beri kasık ağrım var ama ikisinde de ben bir yere gitmeyi düşünmedim
Kızlar bence telaş yapcak bişe yok ben de geçen hafta önce sol sonra sağ bayağı kasık ağrısı yaşadım. Takip ettiğim uygulamada olabilecek belirtileri okuyunca rahatladım. Tam da o haftada o oluyor cidden bakın aşağıya bıraktım Siz bilirsiniz tabi ama bence telaş yapcak bişe yok

Programin adi ne acaba

Kızlar bu aralar Kasım ağrısı olması normal benim 3 gün falan baya ağrıdı kasıklarım kalçama belime vurdu ağrı bacağıma bile yayıldı bende acaba enfeksiyon mu diye düşünüp bol su içmeye başladım geçti çok şükür

Canim bende enfeksiyon var ilac kullamiyorum gitmem lazim bide sorcak sorularim mesela oruç geliyor ne yapcağimi doktor karar vermesi lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…