2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Bende var dünden beri sağda ara ara kesilip sonra tekrar oluyor bende enfeksiyon var ona bağliyorum ama bicak batirir gibi oluyor bende yarin doktora gitcem rabbim yardimcimiz olsun inşallah
Aynen kuzum benim de sağ sol kasık öyle oluyor ve belimede vuruyor amiiin inşallah çok korkuyorum her kontrol giderken bebeğim iyi mi diye

Ben prilami kullanmadan kafamı yastıktan kaldıramıyorum çok kötü oluyorum çok araştırırdım içiniz rahat olsun asla kötü yönü yok
Gerçekten öyle canım etkisi geçtiğinde yine kötü olunca anladım ne kadar iyi bi ilaç olduğunu. Teşekkürler canım

Kızlar oruc konusu gecmis bende deginmek istedim. Doktora sorarsanız zaten pek onerecegini sanmiyorum...Benim suanki durumum cok yemek yiyemiyorum. Bi saat gecincede aclik hissi bastiriyor .sonra bulanti ve kusma.. Maalesef tutamicam gibi bu sekilde devam ederse.
Ama kendimi iyi hissedersem ramazana kadar ve ters giden birsey olmazsaa tutarım nolcak Allah n izniyle bebege de birsey olmaz... ☺ Yani bence korkmayın bu kadar..

Bende tutmayı deneyeceğim gidişata göre kötü olmasam tutmaya devam edeceğim..
gün içinde yemem gerekenleri iftar ile Sahur arası yerim bol bol su da içerim allahin izni ile hiç birsey olmaz yaz değil fazla susuz kalmayız..

Kızlar sizde sürekli yeme isteği yok mu ben normalde pek yiyen insan değilim tutarım diyordum başlarda ama sürekli acıkıyorum uykumdan uyanıyorum yemezsem tansiyonum düşüyor

Kızlar sizde sürekli yeme isteği yok mu ben normalde pek yiyen insan değilim tutarım diyordum başlarda ama sürekli acıkıyorum uykumdan uyanıyorum yemezsem tansiyonum düşüyor
Bende malesef yok cok istahsiz oldum ramazan şimdi olsaydı rahatlıkla tutardim
Ama ramazana kadar 13. Hafta olacak ozaman iştahım yerine gelir dediğim gibi zorlanmazsam tutarım zorlanirsam istesem bile tutamam ben

Bende aynen öyleyim sürekli biseyler yeme ihtiyacı duyurum ki normalde öyle değildim yemezsem bi tuhaf oluyorum midem bulanır ac olunca

Bilemiyorum hele ben doktorla konuşayim yarin nedenlerini sakincali olan şeylerini anlattsin yazarim bende hep tuttum tutmazsam cok tuaf olurum heralde hocama sormuştum birkaç kere oda doktor ne derse o demişti artik nasip

arkadaşlar park yatak mı anne yanı yatagı mı tecrübeli arkadaşların ilk zamanlar için önerisi nedir?

arkadaşlar park yatak mı anne yanı yatagı mı tecrübeli arkadaşların ilk zamanlar için önerisi nedir?
Ben ilk gebeligimde su hazir besiklerden almistim. Ayaklanmaya baslayinca 9 bucuk aylik falandi odasina gecirdim karyolasinda yatiyor.
8 aylik falandi emzigi biraktirdim.ve yine 8 aylik falandi gece emzirmeyi teke dusurdum. Bir bir bucuk ayda boyle aliskanlik kazaninca gece daha az uyanmaya ve bende daha rahat uyku cekmeye basladim. Odasina gecirmeden uygun fiyatli bi telsiz aldim. 2 yasina kadarda telsizi kullandim. Sonra zaten kendi uyandiginda annneeeeeee diye bagirmasi yetiyodu duymam icin
Ammaa detaya girdimm... Hatirladikca hatirladim...

Bu arada park yatagin cok kullanisli oldugunu soyleyenler olmustu.Lakiiin benim yatak odam park yatak icin fazla kucuk.dolayisiyla besigi uygun gorduk. Pisman da olmadim. İkinci bebistede ayni besigi kullanicam. 1 yas gibi de onu da ayri odaya alistiricam.. inanin uyku kalitesi bebek icinde anne icinde daha kaliteli oluyor .)

Son düzenleme:
Bilemiyorum hele ben doktorla konuşayim yarin nedenlerini sakincali olan şeylerini anlattsin yazarim bende hep tuttum tutmazsam cok tuaf olurum heralde hocama sormuştum birkaç kere oda doktor ne derse o demişti artik nasip
Anladım ben seniiii bulmuşsun güzel bir bahane oğluşunu görmeye gidiyorsun sen

Park yatağı öven arkadaşlar çok ama benim her yeri naylon oluşundan dolayı hoşuma gitmediğinden almak istememiştim ( kişisel tercih ).
ilk bebeğimde tabi tecrübede olmadığı için Bir sürü radikal düşüncelerim vardı ( emzik vermeyecektim , ayağımda sallamayacaktım doğal olarak sallanan beşik tarzı yatakta almadım ) . Mothercare dan ayakları yere basan sallanmayan modeller vardı onlardan almıştım .Tabi sonradan öğrendim ki senin isteklerin değil bebeğin istekleri oluyormuş . O beşiği sallanan modele çevirmeye çalıştım . Altına oval tahta kestirdim .Tekerlekli ayak taktırdım .
ikinci bebeğimde hamileyken hemen gidip İdil bebe mamino mağazalarında girişte çok güzel sallanan beşikler vardı . Ondan aldım ve çok memnun kaldım .şuan o duruyor onu kullanacağım .oda yı bende 6. Ayda ayırmıştım abisi olduğu için . Daha büyüdüğünde mothercare beşiğe geçmişti . Bebeğin minnaklığına göre kullanım süresi 6 -8 ay değişebiliyor .
ilk oğlum ayakta sallanmayı seviyordu , ikincisi sadece beşikte sallanmak isterdi . İlki emzik almıştı (10/11 . Ay bıraktırdım) ikincisi istemedi hiç . Ben mi alıştırdım diye yazdım bunları daha bir sürü farklılıkları Var . Bazı şeylere anne olunca kafayı takıyor insan aklındaki , hayalindeki olmadığında . Hayır , dediğim gibi bebek istekleri doğrultusunda anneyi şekillendiriyor .
Yani sallanan beşik düşünürsen rahat edebilirsin ben çok memnun kalarak kullandım

Bende malesef yok cok istahsiz oldum ramazan şimdi olsaydı rahatlıkla tutardim
Ama ramazana kadar 13. Hafta olacak ozaman iştahım yerine gelir dediğim gibi zorlanmazsam tutarım zorlanirsam istesem bile tutamam ben
Ben kan sulandırıcı kullaniyorum sabah aksam belki sahur iftarda yaparimda bide tansiyonum düşüyor azcik uzun ac kalayim başım agriyor tutmakta istiyorum bilmiyorum ne yapacam denerim tutarim birgun olmadi tutmam bırakırım rabbim izin veriyor sonucta esim asla tutturmam diyorda bakalim ne olcak

Aramızda kan sulandırıcı iğne kullanan varmi kızlar bi kaybın olduktan son yaptığım genetik ve trombofili test sonucunda bi genimde heterozigot mutasyon cikti doktorum önlem amacli yazdi daha once hic kullanmadim kendin yapabilirsin dedi karından yapılıyor sanırım yağ tabakasının üstüne

Kizlar günaydin geldim doktordan şukur bebiş iyi ağrilarimin rahim buyumesinden kaynakli olduğunu soyledi bol dinlen dedi oruç içinde sordum kesinlik tutmuycaksin izim vermiyorum dedi bu donemde bebek gelişim aşamasinda falan filan dedi devlet hastanesini enfeksiyon içim verdiği haplara cok kizdi hemen birak dedi kesinlikle birdaha içme dedi bu arada bebiş bacak arasini tam acmişti cinsiyeti %100 erkek dedi hatta pipisinide gösterdi

Hayırlı uğurlu olsun canim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin oglusunu inşallah

ben kullanıyorum koldan da karından da yapabilirsin ben dönüşümlü olarak yapıyorum. Göbek deliğinin 3-4 parmak ilersinden biraz aşağı kısımdan yapabilirsin

Gözün aydınn Darısı diğer kontrollerin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…