2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248

Dediklerine katılıyorum benim bir tanıdığıma da doktor 6.ayına kadar erkek demiş sonra kız demiş. Ona güzel bir sürpriz oldu tabi 2 erkekten sonra ama kendini fazla kaptırmamak gerekiyor hak veriyorum. Burdaki anneler için de cinsiyet sadece bir detay alışverişe başlamak için yoksa kimse için kız erkek farketmez bence Allaha şükür aştık o dönemleri .

Canim şoyle bişey var pipi resmi diye bacak arasindaki kordonu göstermiş doktor bize kordunu ayri gösterdi kordom kirmizi işiklarla gösterdi buda pipi de onuda ayri gösterdi canim kordondan kaynaklanmistir
Valla gayet pipi resmiydi bende gördüm hattaisimini bile koydular çocuğun. Her zaman hayırlısının olmasını dilemek lazım ve cinsiyetçi yaklaşımdan lütfen kurtulalım. Bebeğiniz kız olsa üzüleceginiz anlamına geliyor bu yaklaşımınız..Bence cinsiyet sadece bir merak, öğrenince sevinmek bana yanlış geliyor sadece öğrenmiş olmak merakını gidermek önemli.

Bende geçen hafta gittiğimde aynen böyle duruyordu göstermedi bende çok merak ediyorum
İkilide aslinda bi tahminde bulunuldu ama 12 nci haftaydi erken sonucta. Bugun gostermeyince yanilma olcak mi diye dusunmeye basladim.

Teşekkür ederim cevabın icinBende katılıyorum, sürekli bizim ekim anneleri bölümünde bir pipi konusudur almış başını gidiyor açıkçası beni bile rahatsız etti doğmamış bebeklerin cinsiyetinin bu kadar önem arz ediyor olması.

Eklentiler

• 1586770223693..webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 27
Yazdim ya canim kordonu ayri göstercek pipiyi ayri o zaman kesin emin olabilirsiniz ancak bana ciklama olarak oyle dedi doktorum ultrasonuda cok iyidi kordonu kirmizi şerit şeklinde gösterdio zmaan ne diyelim kordonu iyice inceleyip size ikisini ayri şekilde gösterdiklerim inanin

O kadar onem derken canim ilk başta sağlikli olsun diye rabbime milyonlarca kez duğa ettim pipi kismina gelince doktorun soylediğini soyluyoruz burda cinsiyet ayrimcliği yapmiyoruz insan tabikide merak ediyor peygamber efendimiz s.a.v de kendine istemiş insan her iki meyveden de tatmak ister tabikide rahatsiz olmaniza sebeb olcak bir durum yok bence

Senin kesin erkek bence necla Zaten iki kizin var ne güzel

Konuşulacak o kadar şey varken her girdiğimde sizin cinsiyetle ilgili mesajlarınıza denk geliyorum sanırım bu nedenle sıkılmış olabilirim. Merak etmek normal, bende merak ediyorum ama sonuç için üzülmek yada sevinmek ya da konunun çok uzatılması yersiz geliyor.

Canım ben sana birşey demedim ki genel olarak konuştum, senin bebeğinin erkek olup olmaması benim hayatımda birşey değiştirmeyecek ki ne mutlu sana inşallah gönlünden geçen olur. Ben sadece doktorların da yanılabileceği konusuna değindim kuzenimin bebeğine de doğuma kadar down sendromlu dediler çocuk doğdu sapasağlam maşallah kişisel algılama yazdıklarımı.

Denk gelmeniz normal burda ben cinsiyet tahmini yapiyorum farkinda misiniz bilmiyorum ben kendime bir iki kere konuştum arkadaşlarim rica ediyor bende yorum yapiyorum farkindaysaniz burdaki butun bayanlar cinsiyet zamaninda az cok oğrendiler tabikide bahsetcez

Canim ben aciklama yaptim yoruma bana bişey katmiycak ne alaka şimdi ben anlamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…