2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Maşallah canım ogluş geliyor
Ne kadarlıktı bugün bebiş bende çarşamba gidicem net görür müyüm acaba

Tabiki canım rahatsızsan hiç tutma.. bende oğlumda ilk gün tuttum çok kötü oldum tansiyonum düştü onun için bıraktım.. Yazın en sıcak donemleriydi eşimde sen bilirsin ama ben tutmanı istemem dedi.. Doktor zaten sıcak olduğu için ilk aylarda bebek aç kalmaz ama susuz kalman iyi değil demişti bende tutmadım.. Bu sefer de bakicam dayanabilirsem inşallah tutarım..

Bilemiyorum hele ben doktorla konuşayim yarin nedenlerini sakincali olan şeylerini anlattsin yazarim bende hep tuttum tutmazsam cok tuaf olurum heralde hocama sormuştum birkaç kere oda doktor ne derse o demişti artik nasip
Ben doktora sormayı düşünmüyorum kesinlikle tutma der cumartesi kontrolüm var ben sormadan bile sakın ha tutayım deme diyebilir

Necla34 cinsiyet tahmini alabilirrr miyiiimmmmm

İkili testte bi tahminde bulunuldu ammaaa bugun gittigim doktor pozisyonundan dolayi tahmin yurutemedi

Eklentiler

• 1586769027828..webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 31
Valla maşallah 12 biitti ama ultronda önde 13 hafta bitiyor

Benim kizim icin hep iki hafta kadar onde deniliyordu ikincisi oyle degil 2-3 gun geride hep
Rabbim.saglikla kucagina almayi nasip etsin canim.

Gunaydin kizlar nabiosuniz ne dusumdasiniz. Ben pek onemsemedim ama bu idrar kacirma isi baya bi canimi sikmaya basladi varmi yasayan bi cozumu olan.

Kans ulandorocı iğne mi kullanıyorsun

Arkadaşlar bir not, bir arkadaşım aşırı aşırı derecede oğlu olsun istiyordu 16.haftada erkek dediler, pipi resmi verdiler hatta. Bunu bir devlet bir de özel doktor teyit etti. Sonra ayrıntılı ultrasonda kağıdı ellerine bi almışlar ki KIZ yazıyor..Bir hafta ağladım zar zor kendime geldim dedi. Erkek denilip kız çıkma olasılığı çok oluyor, ama kız denilip erkek olma olasılığı nasıldır bilmiyorum. Bu nedenle çok istediğiniz, tercih ettiğiniz bir cinsiyet var ise 20. haftalardaki ayrıntılı ultrasonu bekleyin muhakkak. Bu anlattigim olay geçen sene oldu yani cihaz kaliteleri de çok iyiydi. Sevincinize gölge düşürmek niyetiyle yazmıyorum yanlış anlamayın lütfen. Ayrıca evlatlarımız sağlıklı olsun bu 1.si. 2.si de daha anne karnından cinsiyet düşünerek yaşanmaması gerektiğini düşünüyorum. Özellikle de biz kadınlar..

Herkese merhaba, umarkm herkes sıkıntısız bir hamilelik dönemi geçiriyodur Az önce youtube'da şöyle bir bilgilendirme videosuna denk geldim. Bu dönemde kontrollere gidilmeli mi gidilmemeli mi diye. Merak eden olursa linki buraya bırakıyorum:

Canim şoyle bişey var pipi resmi diye bacak arasindaki kordonu göstermiş doktor bize kordunu ayri gösterdi kordom kirmizi işiklarla gösterdi buda pipi de onuda ayri gösterdi canim kordondan kaynaklanmistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…