Sonuç için cok mu fazla sevinmişim kiz size ne bundan sevincem yada sevinmiycemKonuşulacak o kadar şey varken her girdiğimde sizin cinsiyetle ilgili mesajlarınıza denk geliyorum sanırım bu nedenle sıkılmış olabilirim. Merak etmek normal, bende merak ediyorum ama sonuç için üzülmek yada sevinmek ya da konunun çok uzatılması yersiz geliyor.
Canim ben aciklama yaptim yoruma bana bişey katmiycak ne alaka şimdi ben anlamiyorum
Merak etmiyor musunuz gerçekten kız mı erkek mi ismi ne olacak bir iki alışveriş yapayım. Herkes evde ve artık bunalmış durumda ben günde en az bir kere bebek sitelerine bakıyorum ne gerekli hangi üründe indirim var. Burda genel olarak herkes ultrason resmi gönderip cinsiyeti sordu ki kimse kız olunca ya da erkek olunca üzülüp sevineceği için değildi merak ettikleri için arkadaş hastaneye gitmiş bebişini görmüş mutlu olmuş cinsiyetini söylemiş şuan doktora giden herkes cinsiyet söylüyor çünkü o haftalardayız 5.haftalarda keseyi görenler söylüyordu 7.haftada kalp atışını neden bu kadar abarttınız anlayamadım açıkçasıEvet benim mesajlarım da kişisel algilanmasin. Bu forumda cinsiyet ile ilgili bir sürü topic var orada ayrıntılı konuşabilir tartışabilirsiniz. Ben agustos ve eylül anneleri forumunu da takip ediyorum orada konuşulanlardan bilgi sahibi oluyorum açıkçası. Birbirimizi bilgilendirmek önemli, kimin çocuğunun hangi cinsiyette oldugunun kimse için bir önemi yok. Yukarıda anket var orada 1 kez tiklersiniz ve biter, diye düşünüyorum. Cinsiyet benim nazarımda sadece merak giderecek ufak bir ayrıntı. Neyse hoşçakalın, sevgiler..
Canım hiç meraklanma. Bana doktorum dedi ki bu haftalarda herhangi bir kanama yoksa bebek sağlıklıdır. Kanaman yoksa yani hamileliğin devam ediyordur ve bebeğin iyidir. 1.trimester bittiğinden dolayı rahat aylara giriş yaptın. Artık mide bulantısı azalacak ve enerjin artacak, tam da 12. haftanın belirtileri. Ben 13 um bende aynı şeyleri yaşıyorum gobisin 2-3 haftaya kendini belli eder, 12 de göbek pek oluşmuyor. Sağlıkla kucağına al inşallah..Selamun aleyküm bende 12+1 günlük hamileyim ama dünden beri sanki artık hamile değilmiş gibi hissediyorum mide bulantım kesildi halsizlik kesildi sanki böyle olan varmı sanki azıcık çıkan karnım bile gitmiş gibi hissediyorum
Bende aynısını yazmıştım sonraki günde doktor randevuma korka korka gitmiştim bebek gayet sağlıklıydıSelamun aleyküm bende 12+1 günlük hamileyim ama dünden beri sanki artık hamile değilmiş gibi hissediyorum mide bulantım kesildi halsizlik kesildi sanki böyle olan varmı sanki azıcık çıkan karnım bile gitmiş gibi hissediyorum
Yok dedin ya istersen görüntüsünü atarım o zaman inanırsın diye,ben söylediklerine inanmamazlık yapmadım. Aksine tuğbaya yazdığım yorumda dedim ki burdaki anneler için bence cinsiyet sadece bir detay alışverişe başlamak için. Yanlış anlaşılma oldu herhalde
Konuşulacak o kadar şey varken her girdiğimde sizin cinsiyetle ilgili mesajlarınıza denk geliyorum sanırım bu nedenle sıkılmış olabilirim. Merak etmek normal, bende merak ediyorum ama sonuç için üzülmek yada sevinmek ya da konunun çok uzatılması yersiz geliyor.
Karışmayayım karışmayayım diyorum ama dayanamadım. Neden birileri sürekli ne konuşmamamiz gerektiğine karar veriyor. Biri geliyor cinsiyet konuşma biri geliyor hamilelik dışında bir şey konuşma. Hayır bu forum sizin de benim haberim yok.
Bir de anlamadığım nokta niye geriyorsunuz karşıdakini? Karşıdaki de hamile ve kimse kimsenin kaprisini cekmek zorunda değil. Rahatsız olunan konu varsa yorum yapmıyoruz, doğalı budur. Agresif yorumlarla karşı tarafı huzursuz hissettirmek değil. Bu mesajım da kişisel değil.
Artık herkes istediği konuyu istediği şekilde konuşsun lütfen. Ağzımızın bekçisi değil hiç kimse.
10 tane kızımda olsa ben üzülmem hiçbir insan bir parmak daha yapamaz haşa alllah verir allah alir allah ne nasip ederse o olur uzatmak istemiyorum siz cok fazla abarttiniz ki bana doktor gecen hafta benzetme yapti bugun kesin konuştu 2 ci konuşmam belliki gruda takip etmiyorsun ettikten sonra yorum yap benceBen gayet düzgün bir dille ifade etmistim ama benim fikrime yazılan yorumlar abartılı ve agresif. Bence yanlış bir bakış açınız var. Kimsenin konuştuğuna karışmıyoruz tabiki sadece cinsiyet konusunun fazla uzatılması hem diğer insanları sıkıyor, hem de gerekenden fazla önem atfetmek yanlış. Mesela o arkadaşın 3 kızdan sonda erkek demişler anladigim, ama okuyan bir arkadaş da olabilir ve 4. kizi doğacak olabilir ve bu yorumlar onu olumsuz etkileyebilir. Cinsiyete sevinmek, üzülmek ya da üzerinde fazla durmak yersiz geliyor. Yoksa herkes doktorundan 1 kez öğrenir ve 1 kez söyler biter, buna diyecek bir laf yok.
Aynen oyLe katiliyorum canimYa kizlar kimse.kimseyi kandirmasin kendinizi de kandirmayin bi yada iki ayni cinsiyetin ustune gonlumuzden gecen farkli cinsiyet olsun isteriz . Tabi yine hayirlisi icin dualarimizi ederiz.. Yani bu a normal birsey degil.
Hep cinsiyet muhabbeti yapilmiyor. Gebelige dair her konuya giriliyor. Bugun cinsiyetten konusulur yarin baska seylerden. Ben elestirenlerin empati yeteneginin olmadigini dusunuyorum...
O zmana kendiniz gruptaki arkadaşlara diyinki ben rahatsiz olyyorum resim atmayin neclaya ben rahatsiz oluyorum diye buyrun soyleyin ayrica beni cinsiyet ayrimi yapan biri olarak gosteriyorsunuz yazdiklarinizla buna hakkiniz yok asla ben oyle bir insan digilim hamile halimle beni üzmeye hakkiniz yoktu
Saol cnm bende netten bakarak bugün ilk iğnemi yaptimben kullanıyorum koldan da karından da yapabilirsin ben dönüşümlü olarak yapıyorum. Göbek deliğinin 3-4 parmak ilersinden biraz aşağı kısımdan yapabilirsin
Bana abartılı tepkiler veren diğer arkadaşlara diyecek bir lafim yok ama sizi istemeden üzdüysem özür dilerim, öyle bir niyetim yok. Evet ben biraz sıkıldım cinsiyet tahminlerinden, bende meraktayım, bende net öğrenemedim, zaten herkesin sorup durması bile beni sıkıyor sanırım bu nedenle forumda da bu muhabbetleri görmekten sıkıldım. Ayrica mesela 2, 3 kizi olup yeni bebeği kız olacak biri de olabilir ve üzülebilir. Hassas bir konu ve üzerinde fazla durmamak gerek diye genel düşündüğüm için yazdım. Sizinle ilgili kişisel bir şey değil yani. Ama ben de bana gelen yorumlara üzüldüm açıkçası ben de hamileyim sonuçta :)O zmana kendiniz gruptaki arkadaşlara diyinki ben rahatsiz olyyorum resim atmayin neclaya ben rahatsiz oluyorum diye buyrun soyleyin ayrica beni cinsiyet ayrimi yapan biri olarak gosteriyorsunuz yazdiklarinizla buna hakkiniz yok asla ben oyle bir insan digilim hamile halimle beni üzmeye hakkiniz yoktu
Telefonm donuyor o yoruma sana mi mi yapmişim cok özür dilerim yaKız ben ne dedimmmmmay daha ağzımı açmam var ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?