- 20 Ekim 2016
- 2.992
- 2.317
- 133
- 37
Gebelige uygun eczane urunu sampuan kullanmayi deneyin .Karantina dan merhaba kızlar benm gibi tek basına geciren varmı karantinayıbide bsy sorcam benm saçlarım aşırı derecede dökülüyor zaten dökülüyodu ama hamilelikte sonra 2 katına cıktı bu dökülme saçlarım cok azaldı çam terabantini sürmeyi düşünüyorum ama bi zararı olurmu ki doktora sorcam da smdi acil olmadıgı için rahatsız etmeyim dedim
Selam bos gebelik subhesi olduğu zaman kac haftalikti betaniz kacti acabaCnaım benimse boş gebelik şüphesi var doktor çağırdı bakalım diye betam yüksekti ben gitmedim haftaya gidicem onu bekliyorum
Benim de öyle kuzum aşırı dökülüyor ve sanki yanık gibi oluyor ama henüz açılma yok ve saçımda bitane beyaz gördümKarantina dan merhaba kızlar benm gibi tek basına geciren varmı karantinayıbide bsy sorcam benm saçlarım aşırı derecede dökülüyor zaten dökülüyodu ama hamilelikte sonra 2 katına cıktı bu dökülme saçlarım cok azaldı çam terabantini sürmeyi düşünüyorum ama bi zararı olurmu ki doktora sorcam da smdi acil olmadıgı için rahatsız etmeyim dedim
Yanık gibi olma meselesi boyadan yada fönden kaynaklanır diye biliyorum ama boya varmıydı daha önce açılma yanlarda oldu bendeBenim de öyle kuzum aşırı dökülüyor ve sanki yanık gibi oluyor ama henüz açılma yok ve saçımda bitane beyaz gördüm
Benim de öyle kuzum aşırı dökülüyor ve sanki yanıKarantina dan merhaba kızlar benm gibi tek basına geciren varmı karantinayıbide bsy sorcam benm saçlarım aşırı derecede dökülüyor zaten dökülüyodu ama hamilelikte sonra 2 katına cıktı bu dökülme saçlarım cok azaldı çam terabantini sürmeyi düşünüyorum ama bi zararı olurmu ki doktora sorcam da smdi acil olmadıgı için rahatsız etmeyim dedim
vardı canım kalın telli bide benim saçlarım şimdi boyatmaya boyatmaya gider diye düşündüm ama fön çektirince hiç yanıktan eser yok duştan 2 gün geçince çıkıyor ortayaYanık gibi olma meselesi boyadan yada fönden kaynaklanır diye biliyorum ama boya varmıydı daha önce açılma yanlarda oldu bende
Saçların kuruyo o zamn o yüzden dustan sonra ortaya cıkıyor su da cok etkili eger sert Bi su ise kurutuyor kırıyor saçları yakında damacanasakinsuyla banyo etcemBenim de öyle kuzum aşırı dökülüyor ve sanki yanı
vardı canım kalın telli bide benim saçlarım şimdi boyatmaya boyatmaya gider diye düşündüm ama fön çektirince hiç yanıktan eser yok duştan 2 gün geçince çıkıyor ortayaaçılma olayını bilmiyorum kuzum ama yağlar kullana bilirsin sanırım yinede doktoruna sor bana kan ve Demir ilacı birarada vermişti dökülme için
Canim oyle anlaşılmaz hayirdir şüpe mi var hcg artişi normal gitmesi lazim diye biliyorum ama korkma başlarda hepimizde oldu o korku rabbim korusun bebişini doktorun daha iyi bilgi verirSelam bos gebelik subhesi olduğu zaman kac haftalikti betaniz kacti acaba
Valla bende tok karnına aliyorum ama benimki decavit mecbur içiyorum ama zor yutması baya buyukKızlar merhabalar dün doktorum vitamine başlattı aranızda kullanan var mu bu vitaminden eczane sabah kahvaltıdan sonra demiş sizde mi öyle kullanıyorsunuz
Doktor bisey söylemedi de 5+4te betam 13032 olunca karindan bakinca gorulmedi vajinal bakinca rahimde kese görüldü bostu bu de tupte bisey goruyorum dedi iki gün sonrakı betam 15093ciktiCanim oyle anlaşılmaz hayirdir şüpe mi var hcg artişi normal gitmesi lazim diye biliyorum ama korkma başlarda hepimizde oldu o korku rabbim korusun bebişini doktorun daha iyi bilgi verir
Ben Nifty yaptırdım sonucumu da daha bugün aldım çok şükür sağlıklı gözüküyor bebeğimiz.. Tabiki herşey Allah'tan biz elimizden geleni yapabiliriz sadecearkadaşlar daha önce sormuştum ama iyice aklım karıştığı için bir kez daha sormak istiyorum; hangi nipt'i (fetal dna testi) yaptırdınız?
harmony, panaroma ve nifty hakkında bilgi aldım. hepsi tabi kendisininkini övüyor. hepsinin fiyatı ve sonuç gelme süresi aynı.
harmony kanı isveç'e gönderiyormuş. salgın lojistik işlerini etkilememiş, o konuda sorun yokmuş. biz kromozomdan örneklem alıp bakmıyoruz, genomun hepsine bakıyoruz o yüzden bizimki daha iyi diyor.
panaroma da kanı abd'ye gönderiyormuş. kanı evde alıyorlar, diğerleri için laboratuvara gitmek gerek. biz anne ile bebeğin dna'sını biribirnden ayıran tek testiz o yüzden en yüksek doğruluk oranı bizde diyorlar.
nifty kanı türkiyede işliyor. 70 küsür kromozom bozukluğuna bakıyoruz diyorlar. bakmadıklarımıza dair emare görürsek onu da raporluyoruz, en geniş kapsam bizde diyorlar. yalnız harmony'nin temsilcisi tresomi 13, 18 ve 21 dışındaki bozukluklara ait testlerin onaylanmış olmadığını, bunlarda yanlış sonuç riskinin daha yüksek olduğunu söylüyor... panaroma da genomun hepsine bakılmasının aslında testin etkinliğini düşürdüğünü söylüyor... hepsi bir şey söylüyor...
Mrb canim karantinada yanliz olanlardan biride benim eşim görevde geceleri geliyor ve benimde saçlarım inanilmaz dökülüyor hamilelikte normal diyorlar ama dikkat et kullandigin ürünlerin icerikleri önemliKarantina dan merhaba kızlar benm gibi tek basına geciren varmı karantinayıbide bsy sorcam benm saçlarım aşırı derecede dökülüyor zaten dökülüyodu ama hamilelikte sonra 2 katına cıktı bu dökülme saçlarım cok azaldı çam terabantini sürmeyi düşünüyorum ama bi zararı olurmu ki doktora sorcam da smdi acil olmadıgı için rahatsız etmeyim dedim
Aynen canim haftadayim bende sürekli bulantim ve bas agrim var 16 da gecer diyorlar ama seninki gecmemis16. Haftaya girdim hala kusuyorum ya tiksinme bulantı yok iyiyken Bi anda kusuyorum çok ilginç bıktım artık
Saçların kuruyo o zamn o yüzden dustan sonra ortaya cıkıyor su da cok etkili eger sert Bi su ise kurutuyor kırıyor saçları yakında damacanasakinsuyla banyo etcemBenim de öyle kuzum aşırı dökülüyor ve sanki yanı
vardı canım kalın telli bide benim saçlarım şimdi boyatmaya boyatmaya gider diye düşündüm ama fön çektirince hiç yanıktan eser yok duştan 2 gün geçince çıkıyor ortayaaçılma olayını bilmiyorum kuzum ama yağlar kullana bilirsin sanırım yinede doktoruna sor bana kan ve Demir ilacı birarada vermişti dökülme için
Bi ümit 16 nın bitmesini beklicem bakalımAynen canim haftadayim bende sürekli bulantim ve bas agrim var 16 da gecer diyorlar ama seninki gecmemis
Peki şimdi gittin mi sen 7 haftaliksin cunku yoksa doktor süre mi verdi bence kese gözükmüş iyi bişey hem belki geç dollenmedir göre hesaplamakta dogru digil belki adete yakin yumurtlama oldu kimse bilemez bu arada tüpte bişey gördüm diye bişey olamaz bu haftalar için diş gebelik söz konusu olur onun içinde düzenli takip gerekir yane hiçbisey belli digil normal gebelik olmaşa sansi yüksek allah yardimcin olsunDoktor bisey söylemedi de 5+4te betam 13032 olunca karindan bakinca gorulmedi vajinal bakinca rahimde kese görüldü bostu bu de tupte bisey goruyorum dedi iki gün sonrakı betam 15093cikti
Evet canım demir hapı iyi geliyor. Bu dönem sanırım artık herkese demir hapı vermiş olması lazım doktorun. Ama o demir hapı iki gün beni mahvettiSaçların kuruyo o zamn o yüzden dustan sonra ortaya cıkıyor su da cok etkili eger sert Bi su ise kurutuyor kırıyor saçları yakında damacanasakinsuyla banyo etcemdemir iyi geliyorsa banada verdi biraz içeyim bakayım
8haftanin tamaminda gidicem gec dollenme olması imkansız en son ilişki adetin 16ci günü olduPeki şimdi gittin mi sen 7 haftaliksin cunku yoksa doktor süre mi verdi bence kese gözükmüş iyi bişey hem belki geç dollenmedir göre hesaplamakta dogru digil belki adete yakin yumurtlama oldu kimse bilemez bu arada tüpte bişey gördüm diye bişey olamaz bu haftalar için diş gebelik söz konusu olur onun içinde düzenli takip gerekir yane hiçbisey belli digil normal gebelik olmaşa sansi yüksek allah yardimcin olsun
Inşallah öyle diğildir8haftanin tamaminda gidicem gec dollenme olması imkansız en son ilişki adetin 16ci günü oldu
Bana da vinalac verdi. Ben akşam yemekleri sırasında aldım, kahvaltıda çay içtiğimden demir emilimi az olmasın diye öyle yaptım. Demir benim bağırsaklarımı kötü etkiliyor, yavaşlatıyor. Bunda da aynı şey olunca 5. günden sonra bıraktım.Kızlar merhabalar dün doktorum vitamine başlattı aranızda kullanan var mu bu vitaminden eczane sabah kahvaltıdan sonra demiş sizde mi öyle kullanıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?