CCikilop1
devlet yapıyor ama smdi den randevuyu alman lazım bulabilirsen yasadıgın şehirede bağlı baya yogun devlet hastaneleri 19.20.21.22 haftalarsa yapılıyor ayrıntılı ultrasyon sordugun düşünerek cvb verdim renkli ultrasyon farklı onu özelde her hafta bakılabilir ben her gittiğimde renklide görüyorum mesela. Ayrıntılıyıda ankarada 400 tlden baslıyor diye biliyorum uzmanına göre fiyat farklılık gösteriyor onun uzmanı önemli bence her detayı görmesi söleme si lazımki ona göre Bi tedavi uygulanabilir dogum öncesi veya sonrası
Doktor bisey söylemedi de 5+4te betam 13032 olunca karindan bakinca gorulmedi vajinal bakinca rahimde kese görüldü bostu bu de tupte bisey goruyorum dedi iki gün sonrakı betam 15093cikti
İyi geceler kızlar.Mide yanmasından uyuyamıyorum.Diğer iki gebeliğimde son ay gavisgon kullanmıştım.bunda çok erken başladı pazartesi doktorumu aramayı düşünüyorum.Sessiz kalmış sayfalar biraz.Gerçi haksıksızlık etmiyim libido muhabbetinize çok güldüm
İyi geceler kızlar.Mide yanmasından uyuyamıyorum.Diğer iki gebeliğimde son ay gavisgon kullanmıştım.bunda çok erken başladı pazartesi doktorumu aramayı düşünüyorum.Sessiz kalmış sayfalar biraz.Gerçi haksıksızlık etmiyim libido muhabbetinize çok güldüm