2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
C Cikilop1 devlet yapıyor ama smdi den randevuyu alman lazım bulabilirsen yasadıgın şehirede bağlı baya yogun devlet hastaneleri 19.20.21.22 haftalarsa yapılıyor ayrıntılı ultrasyon sordugun düşünerek cvb verdim renkli ultrasyon farklı onu özelde her hafta bakılabilir ben her gittiğimde renklide görüyorum mesela. Ayrıntılıyıda ankarada 400 tlden baslıyor diye biliyorum uzmanına göre fiyat farklılık gösteriyor onun uzmanı önemli bence her detayı görmesi söleme si lazımki ona göre Bi tedavi uygulanabilir dogum öncesi veya sonrası

Kızlar doktorunuz kalsiyum magnezyum vitamin verdi mi size 16. Haftadayım multivitamin var ama İcinde ca mg yok

Kızlar doktorunuz kalsiyum magnezyum vitamin verdi mi size 16. Haftadayım multivitamin var ama İcinde ca mg yok
Bana kramplarım olduğu için verdi ama ileri ki haftalarda veriyoruz sende erken başlamış dedi bu tiroid problemi olanlarda da çok oluyormuş

İyi geceler kızlar.Mide yanmasından uyuyamıyorum.Diğer iki gebeliğimde son ay gavisgon kullanmıştım.bunda çok erken başladı pazartesi doktorumu aramayı düşünüyorum.Sessiz kalmış sayfalar biraz.Gerçi haksıksızlık etmiyim libido muhabbetinize çok güldüm

Bana kramplarım olduğu için verdi ama ileri ki haftalarda veriyoruz sende erken başlamış dedi bu tiroid problemi olanlarda da çok oluyormuş
İleri haftalarda veriyoruz dediyse rahatladım ya üzülüyordum yogurt falan yiyemiyorum tiksinti var ca almam lazım diye panik olmustum

İyi geceler canım. Yalnız değilsin. Ben de bulantıdan uyuyamıyorum. Bulantı ilacım fayda etmiyor artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…