2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ben Nifty yaptırdım sonucumu da daha bugün aldım çok şükür sağlıklı gözüküyor bebeğimiz.. Tabiki herşey Allah'tan biz elimizden geleni yapabiliriz sadece
Çok sevindim. İnşallah her şey hep böyle yolunda gider. Ben de nifty yaptırdım sonunda ama henüz birkaç gün oldu. Sizin sonucunuz kaç günde çıktı?

Bize cinsiyet tahmininde bulunurmusunuz annişler

Eklentiler

• 66B8DC8C-52AF-4FBC-9EF7-41A9BE29555A.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 30
  • DBD12894-54B9-48EE-B5D9-E42EE45101EA.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 37
Selam herkese Hareketleri hissetmeyen varmı hala acaba.. bi sıkıntı olsa nasıl anlicaz biz. Hareketleri başlamadığı için kendimi dinleyemiyorum doktorada gidemiyorum nolcak bizim halimiz böyle

Selam herkese Hareketleri hissetmeyen varmı hala acaba.. bi sıkıntı olsa nasıl anlicaz biz. Hareketleri başlamadığı için kendimi dinleyemiyorum doktorada gidemiyorum nolcak bizim halimiz böyle
Merhaba ben 13. Haftada girdim ama hareket falan hissetmiyorum henüz erken diye düşünüyorum kardeşim 17.haftada hissetmeye baslamis.

Bana vitamin cok bulantı yapıyor demiride 2 kere aldım daha sabah ac karnına dedi o yuzden pek anlayamadım etkisini henüz kabızlık zaten var inş Baska sıkıntılar yaratması saçlarıma iyi gelsinde saçlarıma cok üzülüyorum

Bi cok kişi hissetmedi hala bende dahil ZTen 20.haftalara kdr hissetmeyebiliriz ilk cocuk sa.. Birşey olursada ağrı kanama VS bsy belli eder kendni illaki Allah korusun onun dısında sabırdan Baska care yok Bi kaç hafta daha

Ebru şallı nın oğluna çok üzüldüm aklımdan çıkmıyor dünden beri

Hahahah alemsin ya

Anladımmmm canım inşallah ben devamlılık sağlarım

Kızlar renkli ultrason kaçıncı haftada oluyor bir de devlette yapılıyor mu özel de fiyatını bilen var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…