Ben Nifty yaptırdım sonucumu da daha bugün aldım çok şükür sağlıklı gözüküyor bebeğimiz.. Tabiki herşey Allah'tan biz elimizden geleni yapabiliriz sadece
Selam herkese Hareketleri hissetmeyen varmı hala acaba.. bi sıkıntı olsa nasıl anlicaz biz. Hareketleri başlamadığı için kendimi dinleyemiyorum doktorada gidemiyorum nolcak bizim halimiz böyle
Selam herkese Hareketleri hissetmeyen varmı hala acaba.. bi sıkıntı olsa nasıl anlicaz biz. Hareketleri başlamadığı için kendimi dinleyemiyorum doktorada gidemiyorum nolcak bizim halimiz böyle
Evet canım demir hapı iyi geliyor. Bu dönem sanırım artık herkese demir hapı vermiş olması lazım doktorun. Ama o demir hapı iki gün beni mahvetti Karın ağrısı ve ishal yaptı. Vücut alışana kadar yaparmış. Bazılarında kabızlık bazılarında ishal. Sonra alışıyo vücut.
Bana vitamin cok bulantı yapıyor demiride 2 kere aldım daha sabah ac karnına dedi o yuzden pek anlayamadım etkisini henüz kabızlık zaten var inş Baska sıkıntılar yaratması saçlarıma iyi gelsinde saçlarıma cok üzülüyorum
Bi cok kişi hissetmedi hala bende dahil ZTen 20.haftalara kdr hissetmeyebiliriz ilk cocuk sa.. Birşey olursada ağrı kanama VS bsy belli eder kendni illaki Allah korusun onun dısında sabırdan Baska care yok Bi kaç hafta daha
Saçların kuruyo o zamn o yüzden dustan sonra ortaya cıkıyor su da cok etkili eger sert Bi su ise kurutuyor kırıyor saçları yakında damacanasakinsuyla banyo etcem demir iyi geliyorsa banada verdi biraz içeyim bakayım
Bana da vinalac verdi. Ben akşam yemekleri sırasında aldım, kahvaltıda çay içtiğimden demir emilimi az olmasın diye öyle yaptım. Demir benim bağırsaklarımı kötü etkiliyor, yavaşlatıyor. Bunda da aynı şey olunca 5. günden sonra bıraktım.