2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Önceki ölçümlerine bağlı aslında. Benim her zaman öyle 9a5 hiç daha yüksek görmedim
11/7 veya 10/6 genelde. İkili testte uterin arterde direnç çıkınca doktor tuzu azalt demişti. Tansiyon yükselmesi oluyormuş diye. Normalde tuz kullanmam ekstra hiç. Şimdi herşeyi tuzsuz yemeye çalışıyorum, bu seferde tansiyonum daha da düşüyo. Bu da halsizlik yapıyo.

Dökülüyo dimi ay inşAllah bi arkadaşım da dökülüyo sonra dedi. Bebeklerinin cinsiyeti belli mi ? Erkekte oluyo meselesi doğru mu ?
Ilk gebeligimde kizim oldu ama simdikini ogrenemedik henuz:) cinsiyetle degilde annenin bünyesiyle alakali bi durum bence.

sağlıkla doğsun inşallah canım. evet özellikle bu corona süreci yani evde kalmak zorunda olmak insanı bunaltıyor. neyse geçer inşallah. hepimiz sağlıkla atlatırız

11+3 gunluk ultrason ciktisi kızlar cinsiyeti merak ediyorum anlayan varmi aranizda

Ilk gebeligimde kizim oldu ama simdikini ogrenemedik henuz:) cinsiyetle degilde annenin bünyesiyle alakali bi durum bence.
Allah bağışlasın anladım canım evet bünyeyle hormonlarla alakalı kişiden kişiye değişiyor belirtiler

Sorma enfeksiyon benimde başima bela ara sıra yanmaz var pazartesi 1 tane fitil kalmıştı onuda kullan dedi gecmezse gel dedi nasil gitceksem artik sıkıldım bu durum canımı sıkıyor
Ya ucuk gibi Bi virüs heralde Bi kere oldumu arada Bi tekrarlıyor bende henüz olmadı ama korkmuyor değilim geçmiş olsun cnm dikkat etmen lazım fazlasıyla

Ya ucuk gibi Bi virüs heralde Bi kere oldumu arada Bi tekrarlıyor bende henüz olmadı ama korkmuyor değilim geçmiş olsun cnm dikkat etmen lazım fazlasıyla
İdrar yolu enfeksiyonu bakteriyel Hastalık yaşandığında illa ki florası bozuluyor ,o yüzden hassaslaşıp tekrarlaması olası hale geliyor bence

Sağol aynen enfeksiyon bir kere Oldun mu kurtulması zor ben öyleyim

Canim hangi vitaminleri kullaniyorsun ben daha hic kilo almadim vermedimde gobegimde cikmadi bide bulantilarim devam ediyor vitaminsiz kaldigimi hissediyorum

Karantina dan merhaba kızlar benm gibi tek basına geciren varmı karantinayıbide bsy sorcam benm saçlarım aşırı derecede dökülüyor zaten dökülüyodu ama hamilelikte sonra 2 katına cıktı bu dökülme saçlarım cok azaldı çam terabantini sürmeyi düşünüyorum ama bi zararı olurmu ki doktora sorcam da smdi acil olmadıgı için rahatsız etmeyim dedim

16. Haftaya girdim hala kusuyorum ya tiksinme bulantı yok iyiyken Bi anda kusuyorum çok ilginç bıktım artık

Pantolanlarım artık rahatsız ediyor. Hamile bölümündekiler de çok büyük göründü gözüme. Siz ne yaptınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…