11/7 veya 10/6 genelde. İkili testte uterin arterde direnç çıkınca doktor tuzu azalt demişti. Tansiyon yükselmesi oluyormuş diye. Normalde tuz kullanmam ekstra hiç. Şimdi herşeyi tuzsuz yemeye çalışıyorum, bu seferde tansiyonum daha da düşüyo. Bu da halsizlik yapıyo.
Canım şuan değil ama daha önce aynı süreçten geçtim. Eşim vardı ama yoktu. çok fazla çalışmak zorunda kalıyordu o dönem çok yoğundu. günlerce gelemediğini bilirim. üstelik kapısını çalabileceğim hiç kimsede yoktu kimseyi tanımıyordum. Ailem çok uzaktı zaten. Ben kendimi kişisel gelişime vermiştim. Kendimle tamamen başbaşaydım senin gibi. O ara yarım kalan yada merak ettiğim bir çok şeyi hallettim. Bidaha da fırsatım olmadı zaten bebekten sonra. Şimdi ikinci de geliyor çok zor artık sevdiğim şeylere doyasıya vakit ayırmak. O yüzden bunu değerlendirebileceğin bir zaman dilimi olarak görmeni tavsiye edebilirim arkadaşım ❤
sağlıkla doğsun inşallah canım. evet özellikle bu corona süreci yani evde kalmak zorunda olmak insanı bunaltıyor. neyse geçer inşallah. hepimiz sağlıkla atlatırız
Ben de aynı durumdayım sabah kalkınca en az 3 bardak su içiyorum. Gün içinde de öyle çok fazla içiyorum. İlk gebeliğimde şeker çok yüksekti insülin bile kullandım umarım bu kez olmaz
Sorma enfeksiyon benimde başima bela ara sıra yanmaz var pazartesi 1 tane fitil kalmıştı onuda kullan dedi gecmezse gel dedi nasil gitceksem artik sıkıldım bu durum canımı sıkıyor
Ya ucuk gibi Bi virüs heralde Bi kere oldumu arada Bi tekrarlıyor bende henüz olmadı ama korkmuyor değilim geçmiş olsun cnm dikkat etmen lazım fazlasıyla
Ya ucuk gibi Bi virüs heralde Bi kere oldumu arada Bi tekrarlıyor bende henüz olmadı ama korkmuyor değilim geçmiş olsun cnm dikkat etmen lazım fazlasıyla
Bu arada benim de göbüş baya çıktı ama kilo da aldım bebiş mi göbüş mü emin değilim o yüzden vitaminleri başladıktan sonra 1 kilodan fazla kilo aldım 15 günde gece falan karnım acıkıyor vitaminler iştah açıyor olabilir mi ki?
Canim hangi vitaminleri kullaniyorsun ben daha hic kilo almadim vermedimde gobegimde cikmadi bide bulantilarim devam ediyor vitaminsiz kaldigimi hissediyorum
Karantina dan merhaba kızlar benm gibi tek basına geciren varmı karantinayıbide bsy sorcam benm saçlarım aşırı derecede dökülüyor zaten dökülüyodu ama hamilelikte sonra 2 katına cıktı bu dökülme saçlarım cok azaldı çam terabantini sürmeyi düşünüyorum ama bi zararı olurmu ki doktora sorcam da smdi acil olmadıgı için rahatsız etmeyim dedim