- 23 Aralık 2019
- 1.010
- 1.959
- 133
Canım ben de öğrenmedim o yüzden orta renk aldımDaha ben cinsiyet bile ogrenemedim ne guzel sizler alisverise basladiniz bende cok istiyorum ufak tefek seyler almayi cok heyecanliyim ilk bebisim olacak
Decavit kullanıyorum vitamin olarak canım doktor yazdıCanim hangi vitaminleri kullaniyorsun ben daha hic kilo almadim vermedimde gobegimde cikmadi bide bulantilarim devam ediyor vitaminsiz kaldigimi hissediyorum
Evet katlanması çok önemli hatta neredeyse en önemli şeyEki Görüntüle 2621923
Kizlar benim kullandgm bebek arabasi bu. Seyahatlerde cok kullanisli.. pratik acip kapatmak ve arabanin bagajinda az yer kapliyor. Süsüne rengine aldanip kapattgnizda bagajin yarisini kaplayacak bir model onermiyorum. Abimler pierre cardinin sirf marka die bi modelini aldilar inanin bir cok yere goturemediler ve baston gibi katlanan bebek arabalarindan almalari gerekti.
Bu bebek arabasindan alin demiyorum. Daha uygun fiyatli Az yer kaplayan pratik acilip kapanabilen tek parca halinde modeller var mutlaka arayisiniz bu yonde olsun tavsiyemdir .)
Bir dipnot gecmek istedim. Eger sehir merkezinde degilseniz yada yollari cok duzgun olmayan biryerde yasiyorsaniz ciktiginiz yerler genelde bu sekildeyse bu fotograftaki tekerlekler maalesef yetersiz kalacaktir.. ama carsiniz pazariniz boyle degilse onemsemeyin .
Radyologlar da yapıyor canım. Ama ben perinatologlara yaptırmayı tercih ederim eğer imkan varsa.Detaylı ultrasonu perinatolog mu yapıyor? perinatologun yapması zorunlu mu? arkadaşım bana detaylı ultrason için bir doktor tavsiye etti ama perinatolog değil, uzmanlık alanı ayrıntılı gebelik ultrasonu olan bir radyolog.
Kizlar ikili taramada kiza benziyor cinsiyeti demisti doktor. Kayinvalidem falan basladilar kış cocugu olcak die yelekler hirkalar pembe pembe :):) bu gece ruyamda esimle hastanedyiz ultrasonda erkek bebek goruyoruz sasiriyoruz falan. . Ruyalarda tutar derler bekletsem mi ben bizimkileri biraz acaba.. :) Sizce ruyalarin soylendigi gibi tersi mi cikar.
Yok hayır paket değil normal benim ki teşekkür ederim kuzumHer hastende olmayabiliyor cünkü uzmanı ayrı ve ekstra para alırlar diye düşünüyorum yinede gittiğin yerle Bi görüş mesela bazı hastanelerde paket vardı içimde ayrıntılı usg de dahildi ama sen sanrm paket olarak gitmiyorsun
ben geçen ay rüyamın içinde rüya görüyordım kız diye sonra uyanıp doktora gidiyorduk(hala rüyadayım yani:) ) doktor da kız diyordu aaa rüyamda görmüştüm diyip bu sefer gerçekten uyanıyordum:)Kizlar ikili taramada kiza benziyor cinsiyeti demisti doktor. Kayinvalidem falan basladilar kış cocugu olcak die yelekler hirkalar pembe pembe :):) bu gece ruyamda esimle hastanedyiz ultrasonda erkek bebek goruyoruz sasiriyoruz falan. . Ruyalarda tutar derler bekletsem mi ben bizimkileri biraz acaba.. :) Sizce ruyalarin soylendigi gibi tersi mi cikar.
bende aynı rüyayı erkek dediğini gördüm doktorun erkek çıktı sizde ters çıkmışBen geçen
ben geçen ay rüyamın içinde rüya görüyordım kız diye sonra uyanıp doktora gidiyorduk(hala rüyadayım yani:) ) doktor da kız diyordu aaa rüyamda görmüştüm diyip bu sefer gerçekten uyanıyordum:)
vee Allah ın izni ile bi oğlum oluyor:) bana tersi çıkar demişlerdi
En başından beri içime erkek doğuyordu rüyamda kız görünce şok olmuştum ben de
Canim insallah cok heyecanliyim ufak ufak alicamda belli olsunda insallahCanım ben de öğrenmedim o yüzden orta renk aldımküçüğünden büyüğüne en ufak bir şey almak bile çok mutlu ediyormuş Allahım hepimize kullanmayı da nasip etsin inşAllah
Bebek arabasi en son alacagim herhalde ekimde dogacak bide kış bebegi olacak yasadigim yer sert kışlı biyer en iyisi diger ufak seyleri bekliyorum canimBebek arabası alabilirsin sendekız diye pembe , erkek diye mavi almıyor genelde kimse . Kırmızı , yeşil , gri gibi genel renklerden birşey düşünüp değerlendirebilirsin
Şöyle bir fikirde aklında olsun ; benimde ilki kasımda doğmuştu , bebek arabasını erken aldım ama hemen dışarıya çıkarmamıştım ( bebek arabasını çıkarmadım ama biz çıkıyorduk , evde kalmış olarak düşünmeyinBebek arabasi en son alacagim herhalde ekimde dogacak bide kış bebegi olacak yasadigim yer sert kışlı biyer en iyisi diger ufak seyleri bekliyorum canim
Bebek arabasi en son alacagim herhalde ekimde dogacak bide kış bebegi olacak yasadigim yer sert kışlı biyer en iyisi diger ufak seyleri bekliyorum canim
Siz bilgilisiniz bizede yardımcı olun bende travel sistem istiyordum aslında bugün hem baston gibi hemde oto koltuk takılabilenleri gördüm joker de 1499 dan 979 a düşmüş sizce kolaylık mi travel sistem zaten park avm anca gidilir hep siteler var bizim burda gezilecek pek bir yer yok ama merkezdeyimÇok taşımıyorsun aslında araba varsa , bebek arabasını arabadan çıkarırken kaldırıyorsun birde arabaya koyarken . Ama çok rahat birşey o portbebe. Ben ilk doğduğunda beşik gibi kullanmıştım . Tabanı düz olduğu için yatak gibi . Bebek anne karnından çıkınca büyük beşikte uyuyamıyorlar. Kendilerini güvende hissetmiyorlar sanırım benim ikiside çok ağlıyordu yatağa koyduğumda , uyuyor olsa bile uyanıyordu . Çözüm portbebe olmuştu. Beşiğe portbebe ile koyuyordum . İçi daha kuytu küçük olduğu için uyuyorlardı
Bende rüyamda kliniğe gitmiştim ultrasyona bakıyorum erkek görüyordum erkek cıktıKizlar ikili taramada kiza benziyor cinsiyeti demisti doktor. Kayinvalidem falan basladilar kış cocugu olcak die yelekler hirkalar pembe pembe :):) bu gece ruyamda esimle hastanedyiz ultrasonda erkek bebek goruyoruz sasiriyoruz falan. . Ruyalarda tutar derler bekletsem mi ben bizimkileri biraz acaba.. :) Sizce ruyalarin soylendigi gibi tersi mi cikar.
Hımm tavsiye alcaz tecrübelerinden faydalancaz artık bense cok gördüm öle pusette filan tatlı tatlı uyuyan bebekleriÇok taşımıyorsun aslında araba varsa , bebek arabasını arabadan çıkarırken kaldırıyorsun birde arabaya koyarken . Ama çok rahat birşey o portbebe. Ben ilk doğduğunda beşik gibi kullanmıştım . Tabanı düz olduğu için yatak gibi . Bebek anne karnından çıkınca büyük beşikte uyuyamıyorlar. Kendilerini güvende hissetmiyorlar sanırım benim ikiside çok ağlıyordu yatağa koyduğumda , uyuyor olsa bile uyanıyordu . Çözüm portbebe olmuştu. Beşiğe portbebe ile koyuyordum . İçi daha kuytu küçük olduğu için uyuyorlardı
Siz bilgilisiniz bizede yardımcı olun bende travel sistem istiyordum aslında bugün hem baston gibi hemde oto koltuk takılabilenleri gördüm joker de 1499 dan 979 a düşmüş sizce kolaylık mi travel sistem zaten park avm anca gidilir hep siteler var bizim burda gezilecek pek bir yer yok ama merkezdeyim
Hımm tavsiye alcaz tecrübelerinden faydalancaz artık bense cok gördüm öle pusette filan tatlı tatlı uyuyan bebekleri
Rahim büyüyor, ondan olabilir mi acabaKızlar bsy sorcam 15+4 deyim su an arada Bi karnımın içinden biri değiyor gibi oluyor Bi batma seklinde oluyo ama cok kısa sanki içimde biri tırnak atmıs gibi mi desem böle cız ediyo cok garip ney acaba bu kas yırtılması olabilirimi ki
16.haftada hissedenler vardı aslında belki ufak ufak hissetmeye başlamışsındırKızlar bsy sorcam 15+4 deyim su an arada Bi karnımın içinden biri değiyor gibi oluyor Bi batma seklinde oluyo ama cok kısa sanki içimde biri tırnak atmıs gibi mi desem böle cız ediyo cok garip ney acaba bu kas yırtılması olabilirimi ki
evet bunlara bakilabilir aslında heyecanla bekliyorum bendeo zamaan küçük şeyleri bekliyorsan kızında erkeğinde kullanabileceği ortak kıyafetler, eşyalar ile başlayabilirsinbebek bakım çantası bakabilirsin onu anne kullanacağı için bebeğe göre alınacak birşey gibi gelmiyor bana . alış veriş çok keyifli oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?