2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Daha ben cinsiyet bile ogrenemedim ne guzel sizler alisverise basladiniz bende cok istiyorum ufak tefek seyler almayi cok heyecanliyim ilk bebisim olacak
Canım ben de öğrenmedim o yüzden orta renk aldım küçüğünden büyüğüne en ufak bir şey almak bile çok mutlu ediyormuş Allahım hepimize kullanmayı da nasip etsin inşAllah

Evet katlanması çok önemli hatta neredeyse en önemli şey

Radyologlar da yapıyor canım. Ama ben perinatologlara yaptırmayı tercih ederim eğer imkan varsa.

Benim ikili tarama testinde perinatolog bu hafta cinsiyet kesin belli olmaz ama tahminim var deyip, kız demişti. Ben yine de bizimkileri bekletiyorum pembeye çok yönlenmesinler diye. Bence beklesinler seninkiler de.

Yok hayır paket değil normal benim ki teşekkür ederim kuzum

Ben geçen
ben geçen ay rüyamın içinde rüya görüyordım kız diye sonra uyanıp doktora gidiyorduk(hala rüyadayım yani:) ) doktor da kız diyordu aaa rüyamda görmüştüm diyip bu sefer gerçekten uyanıyordum:)
vee Allah ın izni ile bi oğlum oluyor:) bana tersi çıkar demişlerdi
En başından beri içime erkek doğuyordu rüyamda kız görünce şok olmuştum ben de

bende aynı rüyayı erkek dediğini gördüm doktorun erkek çıktı sizde ters çıkmış

Bebek arabası alabilirsin sende kız diye pembe , erkek diye mavi almıyor genelde kimse . Kırmızı , yeşil , gri gibi genel renklerden birşey düşünüp değerlendirebilirsin
Bebek arabasi en son alacagim herhalde ekimde dogacak bide kış bebegi olacak yasadigim yer sert kışlı biyer en iyisi diger ufak seyleri bekliyorum canim

Bebek arabasi en son alacagim herhalde ekimde dogacak bide kış bebegi olacak yasadigim yer sert kışlı biyer en iyisi diger ufak seyleri bekliyorum canim
Şöyle bir fikirde aklında olsun ; benimde ilki kasımda doğmuştu , bebek arabasını erken aldım ama hemen dışarıya çıkarmamıştım ( bebek arabasını çıkarmadım ama biz çıkıyorduk , evde kalmış olarak düşünmeyin ). Evde kullanıyordum çoook büyük rahatlık . Mutfakta kahvaltı yapıyoruz ana kucağında bizi izliyor ya da uyuyor , salonda süpürge yaparken beni izliyor .. oyalayıcı bir araç olarak işime yaramıştı

o zamaan küçük şeyleri bekliyorsan kızında erkeğinde kullanabileceği ortak kıyafetler, eşyalar ile başlayabilirsin bebek bakım çantası bakabilirsin onu anne kullanacağı için bebeğe göre alınacak birşey gibi gelmiyor bana . alış veriş çok keyifli oluyor

Siz bilgilisiniz bizede yardımcı olun bende travel sistem istiyordum aslında bugün hem baston gibi hemde oto koltuk takılabilenleri gördüm joker de 1499 dan 979 a düşmüş sizce kolaylık mi travel sistem zaten park avm anca gidilir hep siteler var bizim burda gezilecek pek bir yer yok ama merkezdeyim

Bende rüyamda kliniğe gitmiştim ultrasyona bakıyorum erkek görüyordum erkek cıktı bnce biraz daha bekle böle ikilide tahmin edip sonra değişen cok oluyor

Hımm tavsiye alcaz tecrübelerinden faydalancaz artık bense cok gördüm öle pusette filan tatlı tatlı uyuyan bebekleri

Kızlar bsy sorcam 15+4 deyim su an arada Bi karnımın içinden biri değiyor gibi oluyor Bi batma seklinde oluyo ama cok kısa sanki içimde biri tırnak atmıs gibi mi desem böle cız ediyo cok garip ney acaba bu kas yırtılması olabilirimi ki

Hımm tavsiye alcaz tecrübelerinden faydalancaz artık bense cok gördüm öle pusette filan tatlı tatlı uyuyan bebekleri

Maddi duruma bağlı biraz aslında . Ben travel sistemleri çok beğeniyorum iki çocuğumda da travel kullandım . Daha sonra ( üç yaşa yakın ) ilkinde aldığım tam yatabilen baston arabayı ikincisinde de kullandım . Şimdi bastonda eskidi . Travelı da ikinci çocuğum kullanmayı bıraktığında vermiştim .
macleran marka pusetlerde çok hoşuma gidiyor . Ama bakıyorum bakıyorum ilk dönem için yine travel sistem bir bebek arabası alacağım .
ilk dönemde arabanın çift yönlü kullanılabilmesi çok önemli .
travelların genelde ağırlığından şikayet ediliyor ama bana göre artıları da çok fazla .
Baston arabalar yere çok yakın, bence negatif bir özellik . Gelen geçen çarpabiliyor. İlk bebeğimde arabayı hemen kullanamadım dedim ya benden kaynaklıydı . Yüksek bir travel araba olmasına rağmen sanki benden çok uzakmış gibi hissediyordum . Uzun süre dışarıya çıkarken kanguru kullanmıştım . Sürekli öpüp kokluyordum
Evet bagajda çok yer kaplıyor , ağırlık olarakta ağır ama yere de sağlam basıyor gibi geliyor . Devrilen baston arabalara çok şahit oldum .
Eğer çevrenizde yeğen , kuzen arkadaş çocuğu varsa iki üç yaşlarında onları alıp bir ebebek veya joker mağazasına birlikte gidin . Çoğu model teşhirde oluyor . Çocuğu oturtun modelleri öyle deneyin . Kendiniz açma kapamayı deneyin .
birde sadece avm lerde gezilmiyor. İlla sokağa çıkıyorsun. Türkiye şartları doğru düzgün kaldırım yok . Kaldırıma çıkabileceğin yer olmuyor veya oraya araba park edilmiş oluyor . Büyük tekerlek bu durumda avantaj oluyor

Rahim büyüyor, ondan olabilir mi acaba

16.haftada hissedenler vardı aslında belki ufak ufak hissetmeye başlamışsındır

evet bunlara bakilabilir aslında heyecanla bekliyorum bende

Kızlar merhabalar. Muğla.da yasayan ve bu korona günlerinde hastaneye giden oldu mu hiç? Dr.a gitmeliyim ilaç takibi için ama korkuyorum.giden arkadaş varsa bilgi verebilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…