2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Özelde extra bi para ödüyormuyuz peki kuzum bunun için mesela benim SSK olduğu için özelde muayene ücreti 70 tl ödüyorum renkli dediğim siyah değil de kahverengi olan ayrıntılı da sanırım cinsiyet te gözüküyor tam bilgim yok oyuzden sordum

mide yanması da çok kötü , bende diğerlerinde Tam sonlarda olmasada iyice bebiş büyüdüğünde yaşamaya başlamıştım .
İyi geceler canım. Yalnız değilsin. Ben de bulantıdan uyuyamıyorum. Bulantı ilacım fayda etmiyor artık

bana da fayda etmiyor . Sabah akşam bulantı kusma özellikle akşam yatarken nerede yattığımı bilemiyorum.
birde dün gece yediğim birşey alerji yaptı . Birden bir kabardım kaşınmaya başladım her yerim şişti . Korktum, eşime gece beni kontrol et diye tembihledim

Evet tupte de dis gebelik olabilir dedi
Canım kese rahim içindeyse Allah korusun boş gebelik olabilir ama dış gebelik olamaz . Gebeliğe ek olarak dış gebelik olabilir belki ama o da çok zor iki yumurtanın döllenmesi gerekir. Dış gebelikte zaten batın içi kanama bile oluyor basit bir şey değil ağrısı da dayanılmayacak şiddette olur diye biliyorum ve beklenilemez zaten. Dış gebelikte boş gebelikte değildir inşAllah sen içini ferah tut ben de bebeği geç gördüm 6. Haftanın sonlarıma doğru. Allah iyisini bilir hayırlı haberlerini bekliyoruz

Günaydın kızlar bu sabah bir set aldık bakalım bismillah dedik çok heyecan verici bir şeymiş Sizle de paylaşıyım yorumları güzeldi ama bana gelince tekrar sizleri bilgilendiririm ürün hakkında. Set şeklinde olduğu için ve ayrı ayrı kaliteli geldiği için hoşuma gitti ekstra beşikli olan takımlarda var bakalım inşAllah iyi gelir Fiyatı 1150

Eklentiler

• BDEDE749-EC86-4D46-8D43-80A48D5EEDAE.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 65
InşaAllah canim

Mide yanması bende de var, daha çok erken değil mi ya

Her hastende olmayabiliyor cünkü uzmanı ayrı ve ekstra para alırlar diye düşünüyorum yinede gittiğin yerle Bi görüş mesela bazı hastanelerde paket vardı içimde ayrıntılı usg de dahildi ama sen sanrm paket olarak gitmiyorsun

Hayırlı olsun canım güle güle kullanın çok hoş

Su soldaki yatak gibi olan seyi merak ettim baya büyük ve agır bsye benziyor cokda konforlu ama nasıl tasınır bilemedim

Hayırlı olsun çok güzel duruyor parça parça almaya başlamak iyi birden alınmıyor, bebek eşyaları oldukça maliyetli

Detaylı ultrasonu perinatolog mu yapıyor? perinatologun yapması zorunlu mu? arkadaşım bana detaylı ultrason için bir doktor tavsiye etti ama perinatolog değil, uzmanlık alanı ayrıntılı gebelik ultrasonu olan bir radyolog.

Kizlar ikili taramada kiza benziyor cinsiyeti demisti doktor. Kayinvalidem falan basladilar kış cocugu olcak die yelekler hirkalar pembe pembe :):) bu gece ruyamda esimle hastanedyiz ultrasonda erkek bebek goruyoruz sasiriyoruz falan. . Ruyalarda tutar derler bekletsem mi ben bizimkileri biraz acaba.. :) Sizce ruyalarin soylendigi gibi tersi mi cikar.

Su soldaki yatak gibi olan seyi merak ettim baya büyük ve agır bsye benziyor cokda konforlu ama nasıl tasınır bilemedim
Çok taşımıyorsun aslında araba varsa , bebek arabasını arabadan çıkarırken kaldırıyorsun birde arabaya koyarken . Ama çok rahat birşey o portbebe. Ben ilk doğduğunda beşik gibi kullanmıştım . Tabanı düz olduğu için yatak gibi . Bebek anne karnından çıkınca büyük beşikte uyuyamıyorlar. Kendilerini güvende hissetmiyorlar sanırım benim ikiside çok ağlıyordu yatağa koyduğumda , uyuyor olsa bile uyanıyordu . Çözüm portbebe olmuştu. Beşiğe portbebe ile koyuyordum . İçi daha kuytu küçük olduğu için uyuyorlardı

Kizlar benim kullandgm bebek arabasi bu. Seyahatlerde cok kullanisli.. pratik acip kapatmak ve arabanin bagajinda az yer kapliyor. Süsüne rengine aldanip kapattgnizda bagajin yarisini kaplayacak bir model onermiyorum. Abimler pierre cardinin sirf marka die bi modelini aldilar inanin bir cok yere goturemediler ve baston gibi katlanan bebek arabalarindan almalari gerekti.
Bu bebek arabasindan alin demiyorum. Daha uygun fiyatli Az yer kaplayan pratik acilip kapanabilen tek parca halinde modeller var mutlaka arayisiniz bu yonde olsun tavsiyemdir .)

Bir dipnot gecmek istedim. Eger sehir merkezinde degilseniz yada yollari cok duzgun olmayan biryerde yasiyorsaniz ciktiginiz yerler genelde bu sekildeyse bu fotograftaki tekerlekler maalesef yetersiz kalacaktir.. ama carsiniz pazariniz boyle degilse onemsemeyin .

Daha ben cinsiyet bile ogrenemedim ne guzel sizler alisverise basladiniz bende cok istiyorum ufak tefek seyler almayi cok heyecanliyim ilk bebisim olacak

Daha ben cinsiyet bile ogrenemedim ne guzel sizler alisverise basladiniz bende cok istiyorum ufak tefek seyler almayi cok heyecanliyim ilk bebisim olacak
Bebek arabası alabilirsin sende kız diye pembe , erkek diye mavi almıyor genelde kimse . Kırmızı , yeşil , gri gibi genel renklerden birşey düşünüp değerlendirebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…