2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Aynen ya akşam yatarken hiç deme çok kötü oluyorum ben de gece 2 buçukta yattım :/
Niye kabardın ki acaba canım ne sebep oldu acaba şimdi nasılsın geçti mi ?

Çok güzelmiş güzel günlerden kulannın inşallah Bende travel almayı düşünüyorum

Bende alışveriş işini şimdi bile abarttım cinsiyeti öğrenmeden bi dünya kıyafet aldım korona olmadan önce şimdi de nevresim yorgan vs aldı annem duramıyoruz

Kızlar merhabalar. Muğla.da yasayan ve bu korona günlerinde hastaneye giden oldu mu hiç? Dr.a gitmeliyim ilaç takibi için ama korkuyorum.giden arkadaş varsa bilgi verebilir mi?
Canım ben İstanbul’dayım ama mecbur gidiyorum hastaneye. Çok sık gitmemekte yarar var. Ama kontrolleri aksatmakta bence iyi değil.

Aynen ya akşam yatarken hiç deme çok kötü oluyorum ben de gece 2 buçukta yattım :/
Niye kabardın ki acaba canım ne sebep oldu acaba şimdi nasılsın geçti mi ?
Lahana yemiştim ama her zaman yediğim birşey . Gerçi normalde tükettiğin birşey de alerji yapabiliyor . Sabah geçmişti .
akşam çıkarmadıysam gece aşırı bulantıyla uyanıp çıkarıyorum bende

Yaa geçmiş olsun canım dikkat et. Geçecek inşAllah bulantılarımız da. Ben dikkat ettim de açık havada çok çıkarmıyorum. Sürekli aynı odada aynı havada çok midem bulanıyor. Dündem beri balkonda oturuyorum bi de yürüyüşe çıktık cuma günü ilçenin dışına doğru temiz hava olduğu için kusmadım o günler mesela

Ben gezmeyi seven biriyim ama dogum ekime geliyor zaten önü kıs o yüzden baston uygun değil gibi bastonu yaza uygun bsy alınabilir ama o traveş dediklerin 2 taraflı olanlar ilk basta lazım gibi ama o büyüklerde yazın kullanılmıyor bu gidişle 2 taneyi alırız heralde bide tam bilmiyorum modelleri filan o yuzden gözümde canlanmıyor malesef su an

2tane almaniza gerek yok aslinda .
Bebek arabasi alirken onemli olan ustundeki parca ile kapatiliyor olmasi yoksa bagajda cok yer kapliyor.Birde cok buyuk tekerlekliler kullanisli olmuyor.
Portbebe de gereksiz bir parca .Zaten ilk 6 7 ay ayri puset takiliyor bebek arabasina

hep evdeyim ama hava soğuk olsada odaların kapısını kapatıp sırayla havalandırıyorum . Bugün hava güzeldi hep açıktı camlar neredeyse

Benim ikili testten 2 ay sonra gel dedi. Ama ben 1 ay sonra gidicem. O kadar bekleyemem. Daha cinsiyeti bile kesinleştirmedi.

sende emin olmasan bile bir ihtimal duymuşsun , ben hiç öğrenemedim

Ekim bebeğiyle çoook rahat gezilir kışa kadar kocaman olurlar. İnşallah şu evde hapis günlerini atlatırız da
Travel sistemler zaten çift yönlü oluyor . Yazında kullanabiliyorsun . İlk üç yıl ben travel kullandım sadece . Çocuk büyüdüğünde baston pusete geçmiştim .
Araba tercihi herkesin kendi tasarrufuna göre , bakıp incelediğinde daha kolay karar vereceksin , içine sinen olacak

Gözün aydın öğrenmişsin Benimde Çin takvimi vs erkek diyorda , o takvim daha önce birinde tuttu birinde tutmadı

Ben Çin takvimine göre baktım erkek çıktı ama daha gerçekte ne öğrenemedim

Yer kaplaması önemli değil gibi arabamız büyük onu düşünerek aldık hersey sıgsın diye önemli olan benm rahat sürebilmem bide 2 taraflı olması yani karsıma da alabileyim bakcaz artık su an kafam karısık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…