- 26 Ocak 2020
- 2.278
- 2.868
- 83
- 33
Aynen ya akşam yatarken hiç deme çok kötü oluyorum ben de gece 2 buçukta yattım :/bana da fayda etmiyor . Sabah akşam bulantı kusmaözellikle akşam yatarken nerede yattığımı bilemiyorum.
birde dün gece yediğim birşey alerji yaptı . Birden bir kabardım kaşınmaya başladım her yerim şişti . Korktum, eşime gece beni kontrol et diye tembihledim
Çok güzelmiş güzel günlerden kulannın inşallahGünaydın kızlar bu sabah bir set aldık bakalım bismillah dedik çok heyecan verici bir şeymişSizle de paylaşıyım yorumları güzeldi ama bana gelince tekrar sizleri bilgilendiririm ürün hakkında. Set şeklinde olduğu için ve ayrı ayrı kaliteli geldiği için hoşuma gitti ekstra beşikli olan takımlarda var bakalım inşAllah iyi gelir Fiyatı 1150
Sağol canım hepimize inşAlahÇok güzelmiş güzel günlerden kulannın inşallah ❤ Bende travel almayı düşünüyorum
Canım ben İstanbul’dayım ama mecbur gidiyorum hastaneye. Çok sık gitmemekte yarar var. Ama kontrolleri aksatmakta bence iyi değil.Kızlar merhabalar. Muğla.da yasayan ve bu korona günlerinde hastaneye giden oldu mu hiç? Dr.a gitmeliyim ilaç takibi için ama korkuyorum.giden arkadaş varsa bilgi verebilir mi?
Yaa ne güzelll. Ben bi çorap bile alamadımBende alışveriş işini şimdi bile abarttım cinsiyeti öğrenmeden bi dünya kıyafet aldım korona olmadan önce şimdi de nevresim yorgan vs aldı annem duramıyoruz
Lahana yemiştim ama her zaman yediğim birşey . Gerçi normalde tükettiğin birşey de alerji yapabiliyor . Sabah geçmişti .Aynen ya akşam yatarken hiç deme çok kötü oluyorum ben de gece 2 buçukta yattım :/
Niye kabardın ki acaba canım ne sebep oldu acaba şimdi nasılsın geçti mi ?
Güle güle kullansın bebişBende alışveriş işini şimdi bile abarttım cinsiyeti öğrenmeden bi dünya kıyafet aldım korona olmadan önce şimdi de nevresim yorgan vs aldı annem duramıyoruz
Ben gidemiyorumCanım ben İstanbul’dayım ama mecbur gidiyorum hastaneye. Çok sık gitmemekte yarar var. Ama kontrolleri aksatmakta bence iyi değil.
Ben bakıyorum alayım diyorum sonra erken diye vazgeçiyorum ne güzel arada aldıklarınızdan bizede fotograf atınBende alışveriş işini şimdi bile abarttım cinsiyeti öğrenmeden bi dünya kıyafet aldım korona olmadan önce şimdi de nevresim yorgan vs aldı annem duramıyoruz
Yaa geçmiş olsun canım dikkat et. Geçecek inşAllah bulantılarımız da. Ben dikkat ettim de açık havada çok çıkarmıyorum. Sürekli aynı odada aynı havada çok midem bulanıyor. Dündem beri balkonda oturuyorum bi de yürüyüşe çıktık cuma günü ilçenin dışına doğru temiz hava olduğu için kusmadım o günler meselaLahana yemiştim ama her zaman yediğim birşey . Gerçi normalde tükettiğin birşey de alerji yapabiliyor . Sabah geçmişti .
akşam çıkarmadıysam gece aşırı bulantıyla uyanıp çıkarıyorum bende
Benim ikili testten 2 ay sonra gel dedi. Ama ben 1 ay sonra gidicem. O kadar bekleyemem. Daha cinsiyeti bile kesinleştirmedi.Ben gidemiyorumtelefon ile haberleşiyoruz . Mayıs ın 20 sine randevu oluşturduk
Ben gezmeyi seven biriyim ama dogum ekime geliyor zaten önü kıs o yüzden baston uygun değil gibi bastonu yaza uygun bsy alınabilir ama o traveş dediklerin 2 taraflı olanlar ilk basta lazım gibi ama o büyüklerde yazın kullanılmıyor bu gidişle 2 taneyi alırız heralde bide tam bilmiyorum modelleri filan o yuzden gözümde canlanmıyor malesef su anMaddi duruma bağlı biraz aslında . Ben travel sistemleri çok beğeniyorum iki çocuğumda da travel kullandım . Daha sonra ( üç yaşa yakın ) ilkinde aldığım tam yatabilen baston arabayı ikincisinde de kullandım . Şimdi bastonda eskidi . Travelı da ikinci çocuğum kullanmayı bıraktığında vermiştim .
macleran marka pusetlerde çok hoşuma gidiyor . Ama bakıyorum bakıyorum ilk dönem için yine travel sistem bir bebek arabası alacağım .
ilk dönemde arabanın çift yönlü kullanılabilmesi çok önemli .
travelların genelde ağırlığından şikayet ediliyor ama bana göre artıları da çok fazla .
Baston arabalar yere çok yakın, bence negatif bir özellik . Gelen geçen çarpabiliyor. İlk bebeğimde arabayı hemen kullanamadım dedim ya benden kaynaklıydı . Yüksek bir travel araba olmasına rağmen sanki benden çok uzakmış gibi hissediyordum . Uzun süre dışarıya çıkarken kanguru kullanmıştım . Sürekli öpüp kokluyordum
Evet bagajda çok yer kaplıyor , ağırlık olarakta ağır ama yere de sağlam basıyor gibi geliyor . Devrilen baston arabalara çok şahit oldum .
Eğer çevrenizde yeğen , kuzen arkadaş çocuğu varsa iki üç yaşlarında onları alıp bir ebebek veya joker mağazasına birlikte gidin . Çoğu model teşhirde oluyor . Çocuğu oturtun modelleri öyle deneyin . Kendiniz açma kapamayı deneyin .
birde sadece avm lerde gezilmiyor. İlla sokağa çıkıyorsun. Türkiye şartları doğru düzgün kaldırım yok . Kaldırıma çıkabileceğin yer olmuyor veya oraya araba park edilmiş oluyor . Büyük tekerlek bu durumda avantaj oluyor
Bunu ilerde anlayacagız heralde16.haftada hissedenler vardı aslında belki ufak ufak hissetmeye başlamışsındır
2tane almaniza gerek yok aslinda .Ben gezmeyi seven biriyim ama dogum ekime geliyor zaten önü kıs o yüzden baston uygun değil gibi bastonu yaza uygun bsy alınabilir ama o traveş dediklerin 2 taraflı olanlar ilk basta lazım gibi ama o büyüklerde yazın kullanılmıyor bu gidişle 2 taneyi alırız heralde bide tam bilmiyorum modelleri filan o yuzden gözümde canlanmıyor malesef su an
Yaa geçmiş olsun canım dikkat et. Geçecek inşAllah bulantılarımız da. Ben dikkat ettim de açık havada çok çıkarmıyorum. Sürekli aynı odada aynı havada çok midem bulanıyor. Dündem beri balkonda oturuyorum bi de yürüyüşe çıktık cuma günü ilçenin dışına doğru temiz hava olduğu için kusmadım o günler mesela
Benim ikili testten 2 ay sonra gel dedi. Ama ben 1 ay sonra gidicem. O kadar bekleyemem. Daha cinsiyeti bile kesinleştirmedi.
Ben gezmeyi seven biriyim ama dogum ekime geliyor zaten önü kıs o yüzden baston uygun değil gibi bastonu yaza uygun bsy alınabilir ama o traveş dediklerin 2 taraflı olanlar ilk basta lazım gibi ama o büyüklerde yazın kullanılmıyor bu gidişle 2 taneyi alırız heralde bide tam bilmiyorum modelleri filan o yuzden gözümde canlanmıyor malesef su an
Gözün aydın öğrenmişsinKızlar selamlar bebegimin cinsiyetini öğrendim ben de erkek oluyomuşhamile kaldıgımda çin takviminden bakmıştım erkek çıkmıştı başka öyle bakan var mı? Bi de mide rahatsızlıgıyla hamile kalan var mı kızlar gastrit ya da reflüyle
Ben Çin takvimine göre baktım erkek çıktı ama daha gerçekte ne öğrenemedimKızlar selamlar bebegimin cinsiyetini öğrendim ben de erkek oluyomuşhamile kaldıgımda çin takviminden bakmıştım erkek çıkmıştı başka öyle bakan var mı? Bi de mide rahatsızlıgıyla hamile kalan var mı kızlar gastrit ya da reflüyle
Yer kaplaması önemli değil gibi arabamız büyük onu düşünerek aldık hersey sıgsın diye önemli olan benm rahat sürebilmem bide 2 taraflı olması yani karsıma da alabileyim bakcaz artık su an kafam karısık2tane almaniza gerek yok aslinda .
Bebek arabasi alirken onemli olan ustundeki parca ile kapatiliyor olmasi yoksa bagajda cok yer kapliyor.Birde cok buyuk tekerlekliler kullanisli olmuyor.
Portbebe de gereksiz bir parca .Zaten ilk 6 7 ay ayri puset takiliyor bebek arabasina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?