2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Bayanlar bu üçlü taramanın sonucu devlet hastanesinde kaç güne çıkıyor ikili tarama bir hafta demişlerdi bu kaç güne çıkıyor acaba bilen varsa yazabilir mi

Ya cok pahalı bsyde olmasın cok ucuzsa rahat kuşlanabilceğim cocugun da rahat edeceği bsy olması lazım işte artık hangisi mantıklı gelir bilmiyorum su an parasında değilim pek ama o zmn masraf artacak nasıl olur bilmiyorum işte önceden almak mantıklı gibi arkada Baska cocuk da yok su an için

Minnoşlarım Ben haftalardır hamilelik günlüğü/ defteri bakıyordum. Içime sinen hiç olmamıştı. Sonunda bir yer buldum. Ve bayıldım
Bundan almaya karar verdim. Hatta bebeğimin 1-3 yaşları içinde hoş şeyler vardı.

benim gibi arayan varsa diye buraya bırakıyorum, umarım yasak değildir

Çift taraflı Travel sistemlerde artık hafif ve katlanabiliyor canım ama iyi araştırmak lazım hepsi aynı gibi görünüyor ama farklı

Bende çin takvimi tutmadı başka tutmayan cok tanıdıklarım var. HAYIRLISI OLSUN bu arada bende de gastrit vardı. Yanmalarım oldu hep.

Kızlar aranızda hastane çıkış seti patikli alt pijama falan alan var mı? 0-3 ay mı yeni doğan mı markalar neler iyidir malun netten bakıyoruz .tecrübeli olanlar bizlere yardımcı olur mu?bazen nette listeler oluyordu bodyler 3 tane çorap 2 tane gibi elinde liste olan varsa bizimle paylaşabilir mi?

Şimdilik telefonumda bunlar var kızlar hem kıza hem erkeğe olsun derken nasip erkekten yanaymış giydikleri günleri de görelim inşallah

Eklentiler

• 362A143A-7FFA-4223-83AC-F728AB5ADC26.webp
    47,8 KB · Görüntüleme: 95
  • BA6D1C9D-728B-4881-AAFD-344DA5278BCF.webp
    85,8 KB · Görüntüleme: 86

sen şimdi pahalı da alsan parasını çıkarırsın ilk bebek olduğu için bebek olayına bir defa girince gerisi geliyor

ben hastane çıkışını İdil bebe almıştım daha önce . Pamuklu kalitesi çok güzel . Kurutma makinası kullanıyorsan çok başarılı bozulmuyor . Birde hastane çıkışı bir tık küçük oluyor sanki . Daha zaman var o vakitler geldiğinde de konuşuruz inşallah ama normal 0-3 ay alt üst veya tulumdan da alın .Bebiş bazen beklenenden uzun , kilolu doğabiliyor . Hastane çıkışı direk kenarda kalıyor

Şimdilik telefonumda bunlar var kızlar hem kıza hem erkeğe olsun derken nasip erkekten yanaymış giydikleri günleri de görelim inşallah

Çok güzeller güle güle kullansın paşa ben ilkinde o sarı tulum gibi mothercare dan bir sürü tulum almıştım , onu kullandım . İkincide de alt üst takım kullandım hep

Ya bilemedim ben hangisi kullanışlı olur ki aldım öyle kafama göre sence alt üst mü tuuulum mu kullanışlı canım

Ya bilemedim ben hangisi kullanışlı olur ki aldım öyle kafama göre sence alt üst mü tuuulum mu kullanışlı canım

Dediğim gibi ikisinide kullandım . İkiside kullanışlı. Tulumda bebeği kucağına alan acemi babalar belini açmıyor çocuğun evde tulum giydirip ,dışarıya çıkarken alt üst giydirebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…