2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Cnm ilk gunler icin yenidogan, ilk 2ay icinde 0-3 ay al. Yenidogan en fazla 2tk al. Cok alma hemen uzuyolar kuculuyo. Patikli alt pijama al bence icine corapla giydirirsin. Ustune de yine pijama ya da tulum giydirirsin. Malum soguk sezona denk gelicez. Corap da 1set alsan ytr.
Marka da ekonomin nasil bilmem ama ben cok pahali marka alma taeaftari degilim cunku hemen kuculuyo aklinda kaliyo. Bence indirimlerde hm den alabilirsin baby bolumu cok iyi. Ya da lcw kullanabilirsin.

Şimdilik telefonumda bunlar var kızlar hem kıza hem erkeğe olsun derken nasip erkekten yanaymış giydikleri günleri de görelim inşallah
Ooo sen ne ara aldın bunları cok tatlılar bende daha ilk defa trendyoldan sipariş verdim ama oda 6bay diyor inş küçük gelir biraz

Günaydın anneler :) Göbekleriniz ne alemde ? Ben zayıf biriyim bir göbek belirdi ama oldukça yumuşak kilo alımı da yaşamadım acaba böyle mi oluyor bilemedim

12+1 ile uyumlu bebeğim cinsiyet söylemedi ramzi yöntemiyle ve kese ile kız demistiniz

Eklentiler

• IMG-20200416-WA0016.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG-20200416-WA0014.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 35
Günaydın anneler :) Göbekleriniz ne alemde ? Ben zayıf biriyim bir göbek belirdi ama oldukça yumuşak kilo alımı da yaşamadım acaba böyle mi oluyor bilemedim
Evet doktor artık biraz göbek olabilir demişti ama bazen sert oluyor bazen yumuşak göbekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…