2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlar merhabalar. Muğla.da yasayan ve bu korona günlerinde hastaneye giden oldu mu hiç? Dr.a gitmeliyim ilaç takibi için ama korkuyorum.giden arkadaş varsa bilgi verebilir mi?
Merhaba Muğla merkezdeyim en son ikili test için yücelen hastanesine gittim ben gittiğimde corona vakası yoktu henüz cinsiyet için randevuyu öteledik şimdi 29 nisanda gideceğim araya süre koyuyorlar ama gitmekte fayda var normal söylediklerine giriş çıkışlar kontrollü acilden giriliyor ateş ölçülüyor maskeyle gidiyorsun olabildiğince dikkat ediliyor ilaç yazdırman da gerekiyorsa bence gitmelisin merkezde misin

Hamileyim ve tiroit için ilaç kullanıyorum.ilaç takibi içindi gittim sabah.sonuçları için de öğleden sonra gidicem ama çok tedirgin oldum orda beklerken.

Merhaba kızlar Kasım annesiyim ama aslında ekşm annesi olucam inşallah daha önce nasılsınız nasıl geçiyor bebişler iyimi cinsiyetler belli olmuş artık ufak ufak bende bugun 11+6 yım kontrol vardı ultrason da uyuyordu cinsiyet göremedik. Size bir sorum olucak ense 1.9.mm.2 mm gibi dedi sizlerde kaç çıkmıştı burunda yeni oluşmaya başlamış dedi ense aklıma takıldı evet 3 üstü riskli diyolar ama haftanla göre çokmu çıkmış

Selam Kızlar,
Bizim de cinsiyet kesinleşti kızmış zaten büyük ihtimal kız demişti doktor. Göbeğim de büyümeye başladı ama hala kilo almaya başlamadım bu ay başlarım sanıyorum. Ne güzel ciciler almışsınız bayıldım, ben daha hiçbir şey almadım gezerek alma hayalim var ama o da nasip olacak mı bilmiyorum.

Hamileyim ve tiroit için ilaç kullanıyorum.ilaç takibi içindi gittim sabah.sonuçları için de öğleden sonra gidicem ama çok tedirgin oldum orda beklerken.
Tiroit önemli canım gitmekle iyi yapmışsın ilaç dozları değişebiliyor zamanla dikkatli olduktan sonra tedirgin olmamaya çalış

Maşallah kız geliyor
Bende dayanamadım birkaç şey sipariş verdim büyük şeyleri görerek alayım diyorum nasip olursa

Gittim sonuçları gösterdim. TSH epey yukselmis ilaç sözümü arttırdı. Bebek acisindan sorun oluşturmaz dedi.içim rahatladı.
Cok sevindim canım ilaçları düzenli kullanırsın çözümü olan şeyler takılmamak lazım en azından tedavisi var bebek iyi olsun yeter ki

maşallah
ben hala öğrenemedim.

Napıyorsunuz nasılsıniz kızlar Bayadır gelemedim bahar temizliğine giristik çok şükür bitti
Bugün kontrolüm vardı çok şükür bebeklerim iyi ense kalınliklari normal burun kökü de var dedi bebekleri görünce rahatladım iyi geldi bana
Doktorum tahminde de bulundu biri kıza diğeri erkeğe benziyor 20 gün sonra tekrar gideceğim ozaman kesinleşir dedi

Ayyy ne güzel sağlıkla gelsinler inşallah Ben de iyiyim artık kontroller azaldı beklemekle geçiyor günler, sanki bir kez hareketini hissettim gibi geldi gaz vs de olabilir tabii

Hayirli olsun genelde tahminleri çıkıyor doktorların ben sana ne demiştim merak ettim

Hayırlısı ile gelsin prenses ne tatliş oluyor kizlar

Ayyy ne güzel sağlıkla gelsinler inşallah Ben de iyiyim artık kontroller azaldı beklemekle geçiyor günler, sanki bir kez hareketini hissettim gibi geldi gaz vs de olabilir tabii
Amin canım evet kontroller azaldi senin kız da hayırlı olsun hep hayalimde bir kız vardı inşallah tahmini tutar doktorun eşim tahminde bile havalara uctu oda kız olmasını istiyor bakalım kismet

bol bol boncuk bıraktım rabbim nazarlardan saklısın bebişleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…