2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
canm hayrli olsun

Bende 11+3 de gitmiştim 0.9 mm cıkmıstı ama benm burda arastırdıklarıma göre bu 2li testler filan panik yaptırmadan başka bsye yaramıyor ayrıntılı ultrasyon önemli olan orda Bi cok sey belli oluyor o yüzden cok takılmayın cokda yüksek cıkmamıs ölçümlede alakalı bnce doktorun kullandığı cihaz filan etkili faktör gibi geliyo bana

Ayyy ne güzel hem kız hem erkek Tebrikler

Hanımlar, oruç tutup tutmamakta kararsızım denemek istiyorum aslında merak ettim sizler ne yapacaksınız ?

Ben çok tutmak istiyordum ama internetteki videolar korkuttu açıkçası hala karar veremedim

Nasıl videolar ki canım benim okuduğum çoğu sitede bebeğe zararı olmaz dengeli beslenmeyle yazarken bir kaç tane sitede zararlı olabilir doktorunuza danışın yazıyor

Hanımlar, oruç tutup tutmamakta kararsızım denemek istiyorum aslında merak ettim sizler ne yapacaksınız ?
Bende deneyeceğim canım.. bence içmemiz gereken suyu ve yememiz gerekenleri iftarla sahur arasında tuketirsek bir sorun olmaz.
Tabi ilk gün gozlemleyecegim kendimi tansiyonum düşmese aşırı halsiz ve susuz hissetmesem öyle tutarım en kötü bir gün tutup bir gün tutmam..

Eger bir rahatsızlığın yoksa deneyebilirsin zaten tutup tutamayacağıni anlarsın benim ilk hamileliğimde ramazan yaz ayına denk geldi ben ilk gün denedim sonraki günler tutmadım çok uzun susuz kaldığım için baş ağrısı oluştu bende birde yazın sıcaginda susuz kalmayı göze alamadım...

Nasıl videolar ki canım benim okuduğum çoğu sitede bebeğe zararı olmaz dengeli beslenmeyle yazarken bir kaç tane sitede zararlı olabilir doktorunuza danışın yazıyor
Canım fazlaca doktor videoları izledim uzun süren açlıkta idrarda keton yükseliyor diyor başka sıkıntılardan da bahsediyor ben hamileliğimi öğrendiğimde de diyetteydim uzun süre aç kalmamama rağmen keton çıkmıştı hemen diyeti bırak demişti doktorum. Bilemiyorum ben çok tutmak istiyorum denemeye de çalışacağım pazartesi kendi doktoruma da soracağım zaten o güne kadar da tartacağım kendimi bakalım

Bende denemeyi düşünüyorum canım 1 gün en azından durumuma göre dinimiz izin vermiş kötü olursam tutmam. Zaten evdeyiz havalarda aşırı sıcak değil sahuruma da kalkarım bol enerji verici şeyler yerim inşallah kendime güveniyorum ama Allah bilir

Anladım canım doktoruna danış bakalım benim bir dahaki kontrolüm 4 mayısta o zamana kadar da ramazan ayına girmiş oluyoruz malum. Ben yurtdışındayım doktorun sırf ibadet olduğu için izin vereceğini sanmıyorum açıkçası durumuma göre artık.

Merhaba arkadaşlar. Canım çok sıkkın. Bütün kontrolüm vardı. 12. Haftadayım. Amniyon sıvısı azlığı varmış. Bebek normal ama kese küçük. Bebeğe giden kan damarlarında direnç varmış. Zaten gebeliğin başından beri kan sulandırıcı iğne ve hap kullanıyorum buna rağmen direnç var. Canım çok sıkıldı. Bu haftalarda sıvı azlığı yaşayıp doğuma ulaşabilenle karşılaşmadım hiç. Yani internette okuduklarım bu yönde. Bütün ikili test de yaptık sonucu bir hafta sonra çıkacakmış. İki hafta sonra yine keseye bakacaklar. Nasıl geçecek bu iki hafta bilmiyorum.

Gecmiş olsun canım insallah korktuğun gibi olmaz sağlıklı ilerler..
Konu hakkından bir bilgim yok Allah bebeğini sana bağışlasın

Arkadaşlar herkese hayırlı olsun bulantı be kusmalarınız ne zaman geçti ben çok kötüym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…