Merhaba arkadaşlar. Canım çok sıkkın. Bütün kontrolüm vardı. 12. Haftadayım. Amniyon sıvısı azlığı varmış. Bebek normal ama kese küçük. Bebeğe giden kan damarlarında direnç varmış. Zaten gebeliğin başından beri kan sulandırıcı iğne ve hap kullanıyorum buna rağmen direnç var. Canım çok sıkıldı. Bu haftalarda sıvı azlığı yaşayıp doğuma ulaşabilenle karşılaşmadım hiç. Yani internette okuduklarım bu yönde. Bütün ikili test de yaptık sonucu bir hafta sonra çıkacakmış. İki hafta sonra yine keseye bakacaklar. Nasıl geçecek bu iki hafta bilmiyorum.
Canım, amniyon sıvısı için bol bol havuç suyu çok işe yarıyor. Deneyenlerin hep suları artmış. Benimde iki taraflı direnç çıktı, kan sulandırıcı hap verdi doktor bana. Sola yatmak iyi geliyormuş ona da. Düzelen var. Dediğim gibi havuç suyu gerçekten işe yarıyormuş amniyon sıvısı azlığı için.
Napıyorsunuz nasılsıniz kızlar Bayadır gelemedim bahar temizliğine giristik çok şükür bitti
Bugün kontrolüm vardı çok şükür bebeklerim iyi ense kalınliklari normal burun kökü de var dedi bebekleri görünce rahatladım iyi geldi bana
Doktorum tahminde de bulundu biri kıza diğeri erkeğe benziyor 20 gün sonra tekrar gideceğim ozaman kesinleşir dedi
Canım Allah nasip ederse benimde oğlum olcak ama ne yalan söyleyeyim erkek kıyafetleri çok renksiz çok çirkin ya kız kıyafetleri öyle mi ne güzel renkli renkli
Eşime ben bu çocuğa pembiş Kıyafetler filan alcam diyorum bana kızıyor
Merhaba arkadaşlar. Canım çok sıkkın. Bütün kontrolüm vardı. 12. Haftadayım. Amniyon sıvısı azlığı varmış. Bebek normal ama kese küçük. Bebeğe giden kan damarlarında direnç varmış. Zaten gebeliğin başından beri kan sulandırıcı iğne ve hap kullanıyorum buna rağmen direnç var. Canım çok sıkıldı. Bu haftalarda sıvı azlığı yaşayıp doğuma ulaşabilenle karşılaşmadım hiç. Yani internette okuduklarım bu yönde. Bütün ikili test de yaptık sonucu bir hafta sonra çıkacakmış. İki hafta sonra yine keseye bakacaklar. Nasıl geçecek bu iki hafta bilmiyorum.
Canım kan sulandırıcına devam et inş direnç düşer Rabbım korktuğuna uğratmasın inşallah bendede direnç olmuştu ama 21. Haftada bu hafta iyi dinlen beslen inşallah işe yarar Rabbım kaldıramayacağımız yük vermesin
Canım Allah nasip ederse benimde oğlum olcak ama ne yalan söyleyeyim erkek kıyafetleri çok renksiz çok çirkin ya kız kıyafetleri öyle mi ne güzel renkli renkli
Eşime ben bu çocuğa pembiş Kıyafetler filan alcam diyorum bana kızıyor
Bende 11+3 de gitmiştim 0.9 mm cıkmıstı ama benm burda arastırdıklarıma göre bu 2li testler filan panik yaptırmadan başka bsye yaramıyor ayrıntılı ultrasyon önemli olan orda Bi cok sey belli oluyor o yüzden cok takılmayın cokda yüksek cıkmamıs ölçümlede alakalı bnce doktorun kullandığı cihaz filan etkili faktör gibi geliyo bana
ultrasona hazırlanırken önce korkuyorum ya birsey olmuşsa diye sonra ikisini gösterince dünyalar benim oluyor iki tane kıpır kıpır bebek çok duygulandım bugün