2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Hanımlar, oruç tutup tutmamakta kararsızım denemek istiyorum aslında merak ettim sizler ne yapacaksınız ?
Benm mümkün değil acıkınca öğürme ler başlıyor cok kötü oluyorum heralde yemezsem o an neler olur bilmiyorum

Canım, amniyon sıvısı için bol bol havuç suyu çok işe yarıyor. Deneyenlerin hep suları artmış. Benimde iki taraflı direnç çıktı, kan sulandırıcı hap verdi doktor bana. Sola yatmak iyi geliyormuş ona da. Düzelen var. Dediğim gibi havuç suyu gerçekten işe yarıyormuş amniyon sıvısı azlığı için.

Benm mümkün değil acıkınca öğürme ler başlıyor cok kötü oluyorum heralde yemezsem o an neler olur bilmiyorum

Anlıyorum tabiki midesi bulananların tutması çok güç canım. Zaten zorunlu değil hamile kadına kışın tutarız tutamadığımız günleri. Önce sağlık

Ne güzel ya biz bi bebeği görünce bile nasıl mutlu oluyorken sen iki bebeği birden görünce neler hissediyorsundur Allah bilir

Bayıldık bu takıma neler var neler ya
Canım Allah nasip ederse benimde oğlum olcak ama ne yalan söyleyeyim erkek kıyafetleri çok renksiz çok çirkin ya kız kıyafetleri öyle mi ne güzel renkli renkli
Eşime ben bu çocuğa pembiş Kıyafetler filan alcam diyorum bana kızıyor

Canım kan sulandırıcına devam et inş direnç düşer Rabbım korktuğuna uğratmasın inşallah bendede direnç olmuştu ama 21. Haftada bu hafta iyi dinlen beslen inşallah işe yarar Rabbım kaldıramayacağımız yük vermesin

Kızlar gibi olmasa da cok tatlişler erkeklerinde var canim pembe gömlekler maviler turuncular o kadar digil canim sadece elbise etek giymiycekler o

Banada biraz yüksek gibi geldi ama doktor normal dedi 1.90 2,. Mm dedi kafama takıldı acaba Bi benimkimi böyle diye

Ne güzel ya biz bi bebeği görünce bile nasıl mutlu oluyorken sen iki bebeği birden görünce neler hissediyorsundur Allah bilir
ultrasona hazırlanırken önce korkuyorum ya birsey olmuşsa diye sonra ikisini gösterince dünyalar benim oluyor iki tane kıpır kıpır bebek çok duygulandım bugün

Ben

Oruç tutmam yasak oyüzden borca kaldı çok üzülsemde sağlıklı doğsun Allah bizede ömür versin tutalım inşallah
Aynen öyle canım dinimiz de kolaylık sağlıyor zaten tutamasakta inşAllah sonradan tamamlarız

Banada biraz yüksek gibi geldi ama doktor normal dedi 1.90 2,. Mm dedi kafama takıldı acaba Bi benimkimi böyle diye
Önde gidiyo olabilir gelişim ona göre de cıkıyor bmki minikti biraz gittiğimde 5 cm filandı boyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…