2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Bende aynı düşünvelerdeyim Allah ogluşlar duymasın da

Ah kızım bir doğsun neler neler giydirecegim hayallerim gerçek oluyor sonunda
Tabiki prensimi de unutmuyorum şimdi atar yapıyordur içerde hep kızına beğen diye

Kızlar yüzük testini hiç denedinizmi? Ben dun gece yaptım 1 kız 1 erkek çıktı hadi bir macera da ben başlatayım cinsiyet ogrenen öğrenmeyen herkes yapsın bakalım ne cikacak

Karnımdaki o garip cızlamanın sebebi buymuş kk nın ara bilgileri güzel bebeğim kilosu ve boyunda aynı cıkmıstı burda yazanla

Eklentiler

• IMG_20200420_213012.webp
    49,8 KB · Görüntüleme: 42
Çok süslü olÇak bu kız
Hemde ne süslü ben kendim de dikiyorum çok güzel ciciler ablamın ve abimin kızlarına yapıyordum hep şimdi sıra kızımda olacak inşallah
Ablam kızın olmasıni istemiyorum benim kızıma dik diyordu hep

Hakli kadın yane ortak cikti maşallah dikmen ne güzel bende makina biliyorum terzilik var uzun zaman oldu ama

Çok şanslısın bende cok isterdim ikiz olmasını ama olmadı walla ikisi vi arada cıkardı hem erkek hem kız Allah sana bağışlasın inşallah normal yolla olmustu dimi senn cnm

Çok şanslısın bende cok isterdim ikiz olmasını ama olmadı walla ikisi vi arada cıkardı hem erkek hem kız Allah sana bağışlasın inşallah normal yolla olmustu dimi senn cnm
Teşekkür ederim canım yok kuzum tüp bebek bizimki bu 3. Transferim ilki iki embriyo 1 tuttu oğluşum oldu ikincisi yine iki embriyo negatif 3. De ikizi tutturduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…