Canım Allah nasip ederse benimde oğlum olcak ama ne yalan söyleyeyim erkek kıyafetleri çok renksiz çok çirkin ya kız kıyafetleri öyle mi ne güzel renkli renkli
Eşime ben bu çocuğa pembiş Kıyafetler filan alcam diyorum bana kızıyor
Ah kızım bir doğsun neler neler giydirecegim hayallerim gerçek oluyor sonunda
Tabiki prensimi de unutmuyorum şimdi atar yapıyordur içerde hep kızına beğen diye
Kızlar yüzük testini hiç denedinizmi? Ben dun gece yaptım 1 kız 1 erkek çıktı hadi bir macera da ben başlatayım cinsiyet ogrenen öğrenmeyen herkes yapsın bakalım ne cikacak
Ah kızım bir doğsun neler neler giydirecegim hayallerim gerçek oluyor sonunda
Tabiki prensimi de unutmuyorum şimdi atar yapıyordur içerde hep kızına beğen diye
Hemde ne süslü ben kendim de dikiyorum çok güzel ciciler ablamın ve abimin kızlarına yapıyordum hep şimdi sıra kızımda olacak inşallah
Ablam kızın olmasıni istemiyorum benim kızıma dik diyordu hep
Hemde ne süslü ben kendim de dikiyorum çok güzel ciciler ablamın ve abimin kızlarına yapıyordum hep şimdi sıra kızımda olacak inşallah
Çok şanslısın bende cok isterdim ikiz olmasını ama olmadı walla ikisi vi arada cıkardı hem erkek hem kız Allah sana bağışlasın inşallah normal yolla olmustu dimi senn cnm
Çok şanslısın bende cok isterdim ikiz olmasını ama olmadı walla ikisi vi arada cıkardı hem erkek hem kız Allah sana bağışlasın inşallah normal yolla olmustu dimi senn cnm
Teşekkür ederim canım yok kuzum tüp bebek bizimki bu 3. Transferim ilki iki embriyo 1 tuttu oğluşum oldu ikincisi yine iki embriyo negatif 3. De ikizi tutturduk