2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Hakli kadın yane ortak cikti maşallah dikmen ne güzel bende makina biliyorum terzilik var uzun zaman oldu ama
Benim ev tipi dikiş makinam var birde ev tipi overlok alabilseydim daha rahat dikerdim
6 ay falan. Oldu makina da birsey dikmedim ameliyatti tedaviydi hamilelik ti derken kaldı öyle yoksa bu karantina da dikmek stres attirirdi bana

Hayırlı akşamlar arkadaşlar 13+2 oldum ama Çarşamba doktora gidecem inşallah.benim ikinci gebeliğim ve ben bebişi dünden Beri hissediyorum .başta bana öyle geliyor dedim ama bugun çok net küçük bir şeyler hissetti sanki gidiklıyor gibi çok azilk oğlumda 17 haftaya kadar hissetmemiştim .

Kızlar iyi akşamlar
Cinsiyetleri öğrenenlere hayırlı olsun kendim öğrenmiş kadar seviniyorum
Bi sorum olacak ben gün boyu sağ kasığımda böyle normal kasık ağrısı gibi değil de kasık sızısı yaşadım hâlâ da var. Sanki sağ taraf kasığın aşağısı tahriş olmuş yanmış gibi sızlıyo ama hâlbuki yanma veya tahriş yok. Böyle bi sızı yaşayan var mı? Normal mi ?

Kızlar merhaba hepinize arada soru sorup kaçıyo gibi görünsemde sizlerin yazılarını takip ediyorum
Bi soeum daha olacak istanbul Ümraniye civarında bir doktor tanıyıp tavsiyeniz var mı acaba

Bende var bazen sağ bazen solda doktora soyledim muayne etti rahim büyüme ağrisi bu haftalarda çok normal dedi

Canim doktor kağan kocatepe dr ikinci üçüncü bebekte 14 haftaya girince hissediler diyor sebebi bizim daha usta olmamiz ama tekme atması için biraz daha güçlenmesi lazim bende hissediyorum benim bebiş 15 hafta tam bitti maşallah bebişim önden gidiyor

Geçmiş olsun canım arkadaslarin dedigi gibi havuc suyu iyi geliyor gercekten faydasini gorenler var kati meyve sikacagin varsa taze sıkıp iç.bende iciyordum.umarim faydasıni gorursun.Amniyon sivisini dusuklugu icin tipta care yok malesef durumu boyle olup duzelenlerde var.senin durumun benzerini bende yasadim bi önceki gebeligimde oligohidramnios teşhisi kondu hastanede yatarken her gün icerdim havuc suyunu benim başka sıkıntılarımda vardı tabi o günlerimi hatirlattin
Umarim senin ki sağlıklı bi şekilde ilerler

Kemankolik benmde hapsurdugumda ani Bi hareket yaptıgımda bıcak saplantısı gibi bsy oluyo onun dısında cok agrılarom yok ama gaz sancıları cok fena ediyor belkide ikisi karısıyordur

Bende var bazen sağ bazen solda doktora soyledim muayne etti rahim büyüme ağrisi bu haftalarda çok normal dedi
Yok canım rahim büyüme ağrısı çok oluyor bu böyle farklı. Sızı gibi sızlıyo ya resmen
Kemankolik benmde hapsurdugumda ani Bi hareket yaptıgımda bıcak saplantısı gibi bsy oluyo onun dısında cok agrılarom yok ama gaz sancıları cok fena ediyor belkide ikisi karısıyordur
Bıçak saplantısı da değil canım o da oluyor da bu sürekli bişey. İkindiden beri sızlıyor

Yok canım rahim büyüme ağrısı çok oluyor bu böyle farklı. Sızı gibi sızlıyo ya resmen

Bıçak saplantısı da değil canım o da oluyor da bu sürekli bişey. İkindiden beri sızlıyor
Doktoruna sormus muydun peki

kizlar oruc konusunda hepinizin dusuncelerine saygi duyuyorum benim nacizane fikrim tutmayi deniycem bir gun durup bir gun tutaym diye dusunuyorm bulanti ve kusmam cok fazlaydi benm 4 kilo verdm doktoruma bebek gelisemycek diye korkuyorum bsey yiyemiyorum diye her konuşmamda ilk 3 hatta 4 ay neredeyse bebek senin yediklerinden degil depoladiklarndan besleniyo yani yiyememen gelişmiycegi anlamina gelmez dedi cogumuz duymuşuzdur zaten bunu hem orucun guzelliğinden maneviyatindan faydalansin istifade etsn istyorum hemde cok abartip onu riske atmayaym diye bu sekilde dusundum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…