- 26 Ocak 2020
- 2.278
- 2.868
- 83
- 33
Yok canım bugün oldu daha. İçim sıkıldı ya yarın gideyim en iyisi devam ederse. Teşekkür ederimDoktoruna sormus muydun peki
Merhaba erdem hastanesi Fatoş Özlem Yıldırım a gidiyordum ama virüsten dolayı oraya gitmiyorum artık özel bir klinik e devam ediyorum.Kızlar merhaba hepinize arada soru sorup kaçıyo gibi görünsemde sizlerin yazılarını takip ediyorum
Bi soeum daha olacak istanbul Ümraniye civarında bir doktor tanıyıp tavsiyeniz var mı acaba
Kızlar oruç konusunda konuşmalarınızı okudum da. Ben de çok istiyorum oruç tutmayı ama işte aması var yani kendimi ve kendi ibadetimi değil de bu süreçte bebeğimi ve sağlığımı daha çok düşünmem gerek diyorum. Din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeniyim ama oruç tutmayı düşünmüyorum bundan dolayı günah mı işlemiş olurum. Hayır. Bakın kızlar Rabbimiz oruç konusunda bazı insanlara ruhsat vermiş yani izin. Teker teker hepsini açıklamicam ama onlardan biri hamilelik. Riski var demekki Rabbimiz izin vermiş. Mesela yolcuya da izin var çünkü yolculuk da hakeza öyle zor. Yol tutan insanlar var kusan insanlar var insanın başı ağrır... Tutmayabiliriz bu kadar basit. Bu süreç de öyle tutan arkadaşlara saygı duyarım ama ben tutma taraftarı değilim. Zor bi süreç çünkü hamilelik ve Allah korusun kötü bişey olsa geri dönüşü yok
Canım Allah nasip ederse benimde oğlum olcak ama ne yalan söyleyeyim erkek kıyafetleri çok renksiz çok çirkin yakız kıyafetleri öyle mi ne güzel renkli renkli
Eşime ben bu çocuğa pembiş Kıyafetler filan alcam diyorum bana kızıyor
Evet cnm 3 aydan sonra erkek kıyafetlerine bakıyorum hep kız cicişlerine bakardım
Ay kızlar demeyin öyle bizde cicili giydircez
Ayyy kızlar kendini erkek kiyafeti bakarken kız kıyafetlerinde bulan oluyor mu? Ne olacak bu erkekler of of
Bende din dersi ogretmeniyim hocamla ayni kanaatteyim rabbim kolaylastirmis bize lutuf etmis zorlamayi dusunmuyorum bir de zamani uzun 15 saat zorlar bence bebeğiKızlar oruç konusunda konuşmalarınızı okudum da. Ben de çok istiyorum oruç tutmayı ama işte aması var yani kendimi ve kendi ibadetimi değil de bu süreçte bebeğimi ve sağlığımı daha çok düşünmem gerek diyorum. Din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeniyim ama oruç tutmayı düşünmüyorum bundan dolayı günah mı işlemiş olurum. Hayır. Bakın kızlar Rabbimiz oruç konusunda bazı insanlara ruhsat vermiş yani izin. Teker teker hepsini açıklamicam ama onlardan biri hamilelik. Riski var demekki Rabbimiz izin vermiş. Mesela yolcuya da izin var çünkü yolculuk da hakeza öyle zor. Yol tutan insanlar var kusan insanlar var insanın başı ağrır... Tutmayabiliriz bu kadar basit. Bu süreç de öyle tutan arkadaşlara saygı duyarım ama ben tutma taraftarı değilim. Zor bi süreç çünkü hamilelik ve Allah korusun kötü bişey olsa geri dönüşü yok
Yazınızı görünce sevindim benim de bir oglum var hamileyim ikizler ve doktor bugün cinsiyetlerinin erkek olduğunu söyledi önce bir şok oldum ama şimdi ise çok sukur diyorum.evet oğlanlar anneye aşık oluyor.Yaaa oğluşlara öyle demeyin . İki tane oğlum var cinsiyeti hala öğrenemedim . Ama oğlum olursa üzülmem . (Gerçi Necla kız yorumu yaptı gizli bir heyecanda var ama)
İlkinde 24. Haftada öğrenmiştim cinsiyeti kesin kız diye düşünüyordum göstermedi diyesürekli kız kıyafetleri bakıyordum , kız olsaydı şunu alır çıkardım diyordum ama sonra alıcı gözle bakınca çok güzel erkek kıyafetleride var .
yazın beyaz kanvas şort, sarı makosende giydirdim oğluşlarıma. Pembenin her tonu tişörtte babası ile birlikteçok cool erkek modelleride var . Ve doğsun azıcık büyüsün dillensinler o zaman anlarsınız erkek çocuk nasıl birşeymiş aşık ediyorlar kendilerine ❤ Beklenmedik anlarda öyle bir moral , motive veriyorlar ki iyi ki anneyim diyorsunuz
Hayırlı uğurlu olsun oğuslariniz sağlıcakla kucağınıza alırsınız insallah darısı biz cinsiyeti ogrenmeyenlere olsunYazınızı görünce sevindim benim de bir oglum var hamileyim ikizler ve doktor bugün cinsiyetlerinin erkek olduğunu söyledi önce bir şok oldum ama şimdi ise çok sukur diyorum.evet oğlanlar anneye aşık oluyor.
Ben de arkadaşlarımın yorumlaırnı okudum şaşırdım benim de oğlum olcak Allah ın izni ike neler neler aldım hatta annem de şaşırdı neler yapmışlat diyeYaaa oğluşlara öyle demeyin . İki tane oğlum var cinsiyeti hala öğrenemedim . Ama oğlum olursa üzülmem . (Gerçi Necla kız yorumu yaptı gizli bir heyecanda var ama)
İlkinde 24. Haftada öğrenmiştim cinsiyeti kesin kız diye düşünüyordum göstermedi diyesürekli kız kıyafetleri bakıyordum , kız olsaydı şunu alır çıkardım diyordum ama sonra alıcı gözle bakınca çok güzel erkek kıyafetleride var .
yazın beyaz kanvas şort, sarı makosende giydirdim oğluşlarıma. Pembenin her tonu tişörtte babası ile birlikteçok cool erkek modelleride var . Ve doğsun azıcık büyüsün dillensinler o zaman anlarsınız erkek çocuk nasıl birşeymiş aşık ediyorlar kendilerine ❤ Beklenmedik anlarda öyle bir moral , motive veriyorlar ki iyi ki anneyim diyorsunuz
Bende denemeyi düşünüyordum acikcasi bebeğim küçük diye yapamam gibi görünüyor bi öğün atladığmda kotu oluyorum. eşimde denerim dediğim zaman kızıyor o da ayrı bi mesele tabiBende din dersi ogretmeniyim hocamla ayni kanaatteyim rabbim kolaylastirmis bize lutuf etmis zorlamayi dusunmuyorum bir de zamani uzun 15 saat zorlar bence bebeği
Bi asermeyen ben miyim acaba?Aşerdigimiz şeylerde bile bir sebeb varmış bunu yeni öğrendim ve şaşırdım tabigeçen gün buz gibi su içtim sonra midemi üşüttüm galiba sonra tabi bulantıdan heba oldum
Bizim gunumuz ayniymissHayırlı akşamlar arkadaşlar 13+2 oldum ama Çarşamba doktora gidecem inşallah.benim ikinci gebeliğim ve ben bebişi dünden Beri hissediyorum .başta bana öyle geliyor dedim ama bugun çok net küçük bir şeyler hissetti sanki gidiklıyor gibi çok azilk oğlumda 17 haftaya kadar hissetmemiştim .
Çok geçmiş olsun gün içinde çok azaldığı dönemler oluyor mı benim şimdi azaldı yok gibi bişey gece vardı sabah çubuk kraker falan yedim diğer günler ağzıma bişey sokmamıştım yememe dikkat edince mi azaldı acabaBenimde daha geçmedi benimde 13+2 oldu ama hala azalmadı
Aşerdigimiz şeylerde bile bir sebeb varmış bunu yeni öğrendim ve şaşırdım tabigeçen gün buz gibi su içtim sonra midemi üşüttüm galiba sonra tabi bulantıdan heba oldum
Bi asermeyen ben miyim acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?