2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Sağol canım. Dünden beri biraz geçti sanki canım mide bulantım. Bugün çok kötü değildi azalıyor galiba şükür yarabbi
Banada iyi geliyordu naneli sakız agızda olan o kötü tadı alıyor tamamen bulantısı almıyor ama ferahlatıyo gercekten

Kizlar bu hamilelikte bu eksikti 2 dışım birden ağriyor ikiside dolgu hamilelikten önce yoktu boyle bişey yoksa giderim
Ayyy valla en korktugum sey benmde 20lik var çürük doktor cekelim demişti korkmuştum erteşemiştim inş ağrımaz diye dua ediyorum her gün gecmiş olsun Allah kolaylık versin hamilelikte en cok görülen ve en zor seyler den biri de bu olsa gerek

Merhabalar meşhur oldum ben dime
Ben de atsam benimkine de bkar mısınız en son yedi haftalıktı çocum gittiğimde sonraki kontrole de malum durumlardan gidemedim ve sanırım biraz daha gidemeyeceğim

Ben de atsam benimkine de bkar mısınız en son yedi haftalıktı çocum gittiğimde sonraki kontrole de malum durumlardan gidemedim ve sanırım biraz daha gidemeyeceğim
7 haftadır nasıl gitmeden durabildin ben çatlardım heralde iyi sabır varmıs walla masallah

7 haftadır nasıl gitmeden durabildin ben çatlardım heralde iyi sabır varmıs walla masallah
Sandığınız gibi sabırla ilgili bir durum değil maalesef tam tersi oldukça hassas ve meraklı bir anneyim. 7 hf dayken kontrolüm bir ay sonraya verildi, pandemi nedeniyle gidemedim. Doğuda yaşıyorum ve bulunduğum ilçede kadın doğum yok, bunun için ya en yakın başka ile, yada başka ilçeye gitmem gerekiyor ama ikisinde de covid tanılı hastalar olduğu için aile hekimim çıkmamamı önerdi. Takibimi o yapıyor ama bebişi göremiyoruz tabi. Bulantılarımın ağır şekilde devam etmesi ve bebeğin erken hareketlenmesi de tabi bu zor günlerde yardımcı oldu

Banada iyi geliyordu naneli sakız agızda olan o kötü tadı alıyor tamamen bulantısı almıyor ama ferahlatıyo gercekten
Hayır canım sakız tam tersi daha da bulandırıyor benim midemi naneli de sevmiyorum zaten. Sade çilekli felan bazen çiğniyorum da daha kötü oluyor. Benimki kendi kendine hafifledi sanki ara ara yine geliyor tabi

Hımm tahmin ettim aslında msja eklememişim imkanlardan dolayı oldugunu düşündüm yanlıs anlama lütfen meraksız yada hassas olmadıgını filan düşünmedim Bi an yazı dili işte demek istemediğim bsy demiş gibi oldum sanırım kusuruma bakma Allah kolaylık versin herkes bizim gibi elinin altında değil tabi inş en kısa zamanda gidersin ve görürsün bebişini çok amin

Hareketlerini hissediyor musunuz

Hayır canım sakız tam tersi daha da bulandırıyor benim midemi naneli de sevmiyorum zaten. Sade çilekli felan bazen çiğniyorum da daha kötü oluyor. Benimki kendi kendine hafifledi sanki ara ara yine geliyor tabi
Alla alla cok ilginç o zmn herkes kendini iyi dinlemeli sanırım bu süreçte bünye olarak farklıyız farklı etkileniyoruz bu formda zaten bunu anlayabildik tabi genellemeler de yapılacak seyler var sakızın tadı gecince benmde midemi bulandırıyo bak onuda söleyim

Hareketlerini hissediyor musunuz
Merhaba, evet 12. hf dan beri (tabiki her gün değil) ama üç dört güne bir çok net hissediyorum (balık gibi çırpınma şeklinde) İkinci bebeğim olmasının etkisi olabilir erken hissetmemde ilkini hiç hissedememiştim 25, e kadar. Hareketlerini demek doğru olmaz herbir hareketini değil tabiki o imkansız da ama varlığını hissediyorum

Estağfurullah, teşekkür ederim ben sebebi elimde olmasa da, gidemediğim için alınganlık gösterebiliyorum

Merhabalar meşhur oldum ben dime
Siz bakarım diye onay vermeden atıyorum resmi ama ufak oğlum var her zaman giremiyorum müsait olursanız yanıtlarsınız belki Tam 7+0 da karından çekilmiş. 6.haftadan da var ama bu ona göre daha iyi

Eklentiler

• IMG_20200424_022613.webp
    57,3 KB · Görüntüleme: 44
Kaynımın kızı var ben habire onun saçları yaparım örerim falan kızım olmaz diye fazla istekli olmuyorum kız olsun diye. İstemiyim ki olsun gibi bir duruma soktum kendimi ama Allah büyük yani oğlum var bı de kızım olsa bu arada isim mevzusu konuşulmuştu yazamamıştım benim oğlusun adı Yağız Alp kızım olursa 7 yıl evvel belliydi Nisa Nur ya da Nisan istiyorum eşimin direk adı geciyo çünkü içinde benimde baş harfim

Kızlar merhaba, bu Necla hanım kim acaba , cinsiyet tahmin ediyormuş sanırım ?

Naneli sakız bana iyi geliyordu , tabii sonradan keşfettim bunu , ilk dönemler çok çektim çook , allah yardımcın olsun sabret CNm

Kizlar bu hamilelikte bu eksikti 2 dışım birden ağriyor ikiside dolgu hamilelikten önce yoktu boyle bişey yoksa giderim
Merhaba, diş için çok üzüldüm . Bir dişçiye gidin yine de bir çözümü vardır elbet . Hassasiyet giderici diş macunu önerebilirler . Bu arada cinsiyet bilen Necla hnm siz misiniz ?

Elinin altında olsa ne olacak bana sor en son ne zaman gördün diye bende gidemiyorum 20 mayısta gidicem dr lar ile telefonlaşıyoruz

Nur isminin ağır geldiğini söylüyorlar Yağız Alp çok hoş bir isim ama insanlar düzgün söyler mi ?böyle konularda takılıyorum , “yaaıız” diye telaffuz ederlerse diye düşünüyorum ben . Hatta bende yiğit isminin beğenirdim ama “yiiiit” diye söyleneceği için düşünmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…