Banada iyi geliyordu naneli sakız agızda olan o kötü tadı alıyor tamamen bulantısı almıyor ama ferahlatıyo gercektenSağol canım. Dünden beri biraz geçti sanki canım mide bulantım. Bugün çok kötü değildi azalıyor galiba şükür yarabbi
Ayyy valla en korktugum sey benmde 20lik var çürük doktor cekelim demişti korkmuştum erteşemiştim inş ağrımaz diye dua ediyorum her gün gecmiş olsun Allah kolaylık versin hamilelikte en cok görülen ve en zor seyler den biri de bu olsa gerekKizlar bu hamilelikte bu eksikti 2 dışım birden ağriyor ikiside dolgu hamilelikten önce yoktu boyle bişey yoksa giderim
Ben de atsam benimkine de bkar mısınız en son yedi haftalıktı çocum gittiğimde sonraki kontrole de malum durumlardan gidemedim ve sanırım biraz daha gidemeyeceğimMerhabalar meşhur oldum ben dime
7 haftadır nasıl gitmeden durabildin ben çatlardım heralde iyi sabır varmıs walla masallahBen de atsam benimkine de bkar mısınız en son yedi haftalıktı çocum gittiğimde sonraki kontrole de malum durumlardan gidemedim ve sanırım biraz daha gidemeyeceğim
Sandığınız gibi sabırla ilgili bir durum değil maalesef tam tersi oldukça hassas ve meraklı bir anneyim. 7 hf dayken kontrolüm bir ay sonraya verildi, pandemi nedeniyle gidemedim. Doğuda yaşıyorum ve bulunduğum ilçede kadın doğum yok, bunun için ya en yakın başka ile, yada başka ilçeye gitmem gerekiyor ama ikisinde de covid tanılı hastalar olduğu için aile hekimim çıkmamamı önerdi. Takibimi o yapıyor ama bebişi göremiyoruz tabi. Bulantılarımın ağır şekilde devam etmesi ve bebeğin erken hareketlenmesi de tabi bu zor günlerde yardımcı oldu7 haftadır nasıl gitmeden durabildin ben çatlardım heralde iyi sabır varmıs walla masallah
Hayır canım sakız tam tersi daha da bulandırıyor benim midemi naneli de sevmiyorum zaten. Sade çilekli felan bazen çiğniyorum da daha kötü oluyor. Benimki kendi kendine hafifledi sanki ara ara yine geliyor tabiBanada iyi geliyordu naneli sakız agızda olan o kötü tadı alıyor tamamen bulantısı almıyor ama ferahlatıyo gercekten
Hımm tahmin ettim aslında msja eklememişim imkanlardan dolayı oldugunu düşündüm yanlıs anlama lütfen meraksız yada hassas olmadıgını filan düşünmedim Bi an yazı dili işte demek istemediğim bsy demiş gibi oldum sanırım kusuruma bakma Allah kolaylık versin herkes bizim gibi elinin altında değil tabi inş en kısa zamanda gidersin ve görürsün bebişini çok aminSandığınız gibi sabırla ilgili bir durum değil maalesef tam tersi oldukça hassas ve meraklı bir anneyim. 7 hf dayken kontrolüm bir ay sonraya verildi, pandemi nedeniyle gidemedim. Doğuda yaşıyorum ve bulunduğum ilçede kadın doğum yok, bunun için ya en yakın başka ile, yada başka ilçeye gitmem gerekiyor ama ikisinde de covid tanılı hastalar olduğu için aile hekimim çıkmamamı önerdi. Takibimi o yapıyor ama bebişi göremiyoruz tabi. Bulantılarımın ağır şekilde devam etmesi ve bebeğin erken hareketlenmesi de tabi bu zor günlerde yardımcı oldu
Hareketlerini hissediyor musunuzSandığınız gibi sabırla ilgili bir durum değil maalesef tam tersi oldukça hassas ve meraklı bir anneyim. 7 hf dayken kontrolüm bir ay sonraya verildi, pandemi nedeniyle gidemedim. Doğuda yaşıyorum ve bulunduğum ilçede kadın doğum yok, bunun için ya en yakın başka ile, yada başka ilçeye gitmem gerekiyor ama ikisinde de covid tanılı hastalar olduğu için aile hekimim çıkmamamı önerdi. Takibimi o yapıyor ama bebişi göremiyoruz tabi. Bulantılarımın ağır şekilde devam etmesi ve bebeğin erken hareketlenmesi de tabi bu zor günlerde yardımcı oldu
Alla alla cok ilginç o zmn herkes kendini iyi dinlemeli sanırım bu süreçte bünye olarak farklıyız farklı etkileniyoruz bu formda zaten bunu anlayabildikHayır canım sakız tam tersi daha da bulandırıyor benim midemi naneli de sevmiyorum zaten. Sade çilekli felan bazen çiğniyorum da daha kötü oluyor. Benimki kendi kendine hafifledi sanki ara ara yine geliyor tabi
Merhaba, evet 12. hf dan beri (tabiki her gün değil) ama üç dört güne bir çok net hissediyorum (balık gibi çırpınma şeklinde) İkinci bebeğim olmasının etkisi olabilir erken hissetmemde ilkini hiç hissedememiştim 25, e kadar. Hareketlerini demek doğru olmaz herbir hareketini değil tabiki o imkansız da ama varlığını hissediyorumHareketlerini hissediyor musunuz
Estağfurullah, teşekkür ederimHımm tahmin ettim aslında msja eklememişim imkanlardan dolayı oldugunu düşündüm yanlıs anlama lütfen meraksız yada hassas olmadıgını filan düşünmedim Bi an yazı dili işte demek istemediğim bsy demiş gibi oldum sanırım kusuruma bakma Allah kolaylık versin herkes bizim gibi elinin altında değil tabi inş en kısa zamanda gidersin ve görürsün bebişini çok amin
Siz bakarım diye onay vermeden atıyorum resmi ama ufak oğlum var her zaman giremiyorum müsait olursanız yanıtlarsınız belkiMerhabalar meşhur oldum ben dime
Kaynımın kızı var ben habire onun saçları yaparım örerim falan kızım olmaz diye fazla istekli olmuyorum kız olsun diye. İstemiyim ki olsun gibi bir duruma soktum kendimi ama Allah büyük yani oğlum var bı de kızım olsaEvet canım ilkben de çok severim ay evet inşAllah canım çok tatlı oluyorlar hele o saç kıyafet mevzu beni benden alıyor o minik bukleler yumuşacık saçlar taranıyor bağlanıyor renkli renkli kıyafetler giyiliyor ya Allahım içim gitti
Bence kızSiz bakarım diye onay vermeden atıyorum resmi ama ufak oğlum var her zaman giremiyorum müsait olursanız yanıtlarsınız belki❤Tam 7+0 da karından çekilmiş. 6.haftadan da var ama bu ona göre daha iyi
Çok sevindim CNmSağol canım. Dünden beri biraz geçti sanki canım mide bulantım. Bugün çok kötü değildi azalıyor galiba şükür yarabbi
Kızlar merhaba, bu Necla hanım kim acaba , cinsiyet tahmin ediyormuş sanırım ?Senin ilk bebiş galiba ☺ ilklerde herşey heyecanlı oluyo kontrol günü gelmek bilmiyo benim ikinci ve bunda çok sabrlym cinsiyet konusunda da aynı şekilde. Hiiic önemi yok çünkü annelik öyle bişey ki öyle huzur veriyo ki gerisini düşünmüyorum. Doktorunda insAllah tutturmustur kız çocuğu çok severim ben ❤ saçlarını yaparsın süslersin oyyş
Naneli sakız bana iyi geliyordu , tabii sonradan keşfettim bunu , ilk dönemler çok çektim çook , allah yardımcın olsun sabret CNmMeraba guzel hamisler topiginize arada sirada bakiyorum hatta cinsiyet tutturan Necla hanimida biliyorumnormalde kasimin ilk haftasi gozukuyor ama dogum sezeryan olacagindan ekime denk gelir diye dusunuyorum mide bulantisna care bilan varmi kusmak icin zorlandim lekelenmem oldu ondandir diye dusunuyorum bi bebekler dogana kadar dokuz doguracaz heralde herkese hayirli gebelikler diliuorum
Merhaba, diş için çok üzüldüm . Bir dişçiye gidin yine de bir çözümü vardır elbet . Hassasiyet giderici diş macunu önerebilirler . Bu arada cinsiyet bilen Necla hnm siz misiniz ?Kizlar bu hamilelikte bu eksikti 2 dışım birden ağriyor ikiside dolgu hamilelikten önce yoktu boyle bişey yoksa giderim
Elinin altında olsa ne olacak bana sor en son ne zaman gördün diye bende gidemiyorumHımm tahmin ettim aslında msja eklememişim imkanlardan dolayı oldugunu düşündüm yanlıs anlama lütfen meraksız yada hassas olmadıgını filan düşünmedim Bi an yazı dili işte demek istemediğim bsy demiş gibi oldum sanırım kusuruma bakma Allah kolaylık versin herkes bizim gibi elinin altında değil tabi inş en kısa zamanda gidersin ve görürsün bebişini çok amin
Nur isminin ağır geldiğini söylüyorlarKaynımın kızı var ben habire onun saçları yaparım örerim falan kızım olmaz diye fazla istekli olmuyorum kız olsun diye. İstemiyim ki olsun gibi bir duruma soktum kendimi ama Allah büyük yani oğlum var bı de kızım olsabu arada isim mevzusu konuşulmuştu yazamamıştım benim oğlusun adı Yağız Alp kızım olursa 7 yıl evvel belliydi Nisa Nur ya da Nisan istiyorum eşimin direk adı geciyo çünkü içinde benimde baş harfim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?