2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kizlar bu hamilelikte bu eksikti 2 dışım birden ağriyor ikiside dolgu hamilelikten önce yoktu boyle bişey yoksa giderim
Ağrıyan dişe karanfil koyun , o diş üzerinde çiğneyin ağrıyı azaltıyor aklınızda olsun Diş ağrısı çok kötü

Dr un niye ilaç vermedi ki çok yakın arkadaşım kadın doğumcu o da söyledi , kendi dr um da bulantı , kusma da prilam kullanabilirsin diye . Hatta günde 4 diyorlarmış ama 6 ya kadar hiçbir zararı yokmuş .

Canım benim bulantım çok yok ama yemek yapmakta çok zorlanıyorum bu aralar gözümde o kadar çok büyüyor ki, malesef bişey yemem için de hazırlamam gerekiyor yapacak kimse yok. Allah yardımcımız olsun

Aa aynı ben bizde Nisa demiştik eşimin ismi geçiyor diye oğlumuz olursa da Yiğit Alp tabi ogluş geliyormuş bana

Canım benim bulantım çok yok ama yemek yapmakta çok zorlanıyorum bu aralar gözümde o kadar çok büyüyor ki, malesef bişey yemem için de hazırlamam gerekiyor yapacak kimse yok. Allah yardımcımız olsun
Canım bende senin gibiyim. Yemek yapmak çok zor geliyo, hatta midemi bulandırıyo. Ama yemek için de yapmak zorunda kalıyoruz. Bazen eşim anlat ben yapim diyo. Şimdilik kızkardeşime geldik, biraz rahatladım tabi bu durumda. Çok zor bi dönemde yaşıyoruz hamileliğimizi, ama yapacak bişey yok. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Sadece yağız olarak söyletmiyorum ki kimseye düzeltme yapıyorum yağız Alp diye o zaman doğru telaffuz edilebiliyor. Yine de ismin karakteri yansıttığını düşünüyorum. Mesela alaz ayaz isimli bebisler annelerine çok cektiriyolar ya da Eymen. Yusuf Eren umut vb gibi çocuklar daha sakin sanki benim oğlusun bebekligi çok iyi geçti şükürler olsun ama yürüyünce yaramazlklar baslyo tabi yine de soyledgimi anlayan bı çocuk. Nur ismi neden ağır canım ?

Aa aynı ben bizde Nisa demiştik eşimin ismi geçiyor diye oğlumuz olursa da Yiğit Alp tabi ogluş geliyormuş bana
Aaa esimizin ismi aynı o zaman yiğit ve yağız aynı anlama geliyo zaten bende bu da oglussa belki yiğit Alp koyarm diyorum bakalım

Ay ne güzel canım çok şanslısın biz aileden uzak napıcaz bilmiyorum, şimdi Ramazan da geldi ben tutamadım ama eşim oruçlu daha da çok özenirim yemeklere. Allah yardımcımız olsun.

aynen öyle isim karaktere etki ediyor gerçekten .
Nur anlamından dolayı ağır geldiğini duymuştum .

Yaa bak işte Başta bir iki defa iyi geldi sonra midemi daha da çok bulandırdı. Meyveli olanlar da hep katkı maddesi aslında hepten katkı maddeli bişey hiç de faydalı değil aslında

Elinin altında olsa ne olacak bana sor en son ne zaman gördün diye bende gidemiyorum 20 mayısta gidicem dr lar ile telefonlaşıyoruz
O da biraz tercih meselesi değil mi ama özelse ben gelmek istiyorum dedikten sonra hayır diyemez heralde sonucta anlasırken muayene sınırsız anlasmıstım mesela ben

Yaa bak işte Başta bir iki defa iyi geldi sonra midemi daha da çok bulandırdı. Meyveli olanlar da hep katkı maddesi aslında hepten katkı maddeli bişey hiç de faydalı değil aslında
O kadarcıktan bsy olmaz h er ralde cnm

Kizlar bu hamilelikte bu eksikti 2 dışım birden ağriyor ikiside dolgu hamilelikten önce yoktu boyle bişey yoksa giderim
Ah cnm geçmiş olsun.Benimde 7. Haftada dişim kırıldı dra sordum o ara başka problem olunca dursun o şimdi dedi.Kırık dişle devam ediyorum ama 20lik ve diğer dişimde de yüzeyden çürük var zaten çocukluktan beri diş problemlerim olur.Gecen sene bi arkadaşım hamile iken diş yaptirdi ama kendisi ebe ve doğum hastanesinde görevli orada dişçi varmış o yapmış ama simdi korona falan zor zamanlar.

O da biraz tercih meselesi değil mi ama özelse ben gelmek istiyorum dedikten sonra hayır diyemez heralde sonucta anlasırken muayene sınırsız anlasmıstım mesela ben
Özel ama paket şeklinde değil , gittiğimde muayene ücreti ödüyorum . Doğumda dr a ve hastaneye ödeyeceğim. Dr da gelme deyince benimde gidesim yok hakkaten

Özel ama paket şeklinde değil , gittiğimde muayene ücreti ödüyorum . Doğumda dr a ve hastaneye ödeyeceğim. Dr da gelme deyince benimde gidesim yok hakkaten
Hım anladım cnm normal o zmn ben hastaneye gitmediğim için Bi tık daha rahatım ama tabi yinede doktorlar hastaneye girip cıkıyor Bi süür insanla muhattap lar ben korkmuyorum nedense yani ZTen doktor maskeli bide su kafadan taktıklarınseyden takıyor bende maskeli fazlada durmuyoruz ZTen 3 4 dk bana araları açalım dedi de ben dayanamadım cinsiyet için gittim arada işte

Merhaba kızlar bende ekim annesiyim plansız bir gebelimki bir oğlum var ve bir de bir kızım olmasını çok istiyorum herkese sağlıkla hamilelikler

Sizin doktorunuz muayanehaneye eşinizi aliyor mu? Benimki kata dahi cikarmiyor.Kan tahlillerinizi nasıl veriyorsunuz muayanehanede mi yoksa hastanede mi?Mesela seker yuklemesi olacak ama haftasini bilmiyorum oda hastanede yapiliyor diye biliyorum.Kafam çok karışık.

Haklısın ama benim belirtmem lazımdı neyse yakında hissedicez inş o zmn gidemezsende daha. Rahatlarsın inş cnm

Canım seni çok iyi anladım dün, vitaminden sonra kus kus mahvoldum. Yemekten sonra almayı unutmuşum biraz midem boştu sanırım bir de üstüne çilek yemiştim mahvoldum ne kötüymüş Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…