Kizlar bu hamilelikte bu eksikti 2 dışım birden ağriyor ikiside dolgu hamilelikten önce yoktu boyle bişey yoksa giderim
Ağrıyan dişe karanfil koyun , o diş üzerinde çiğneyin ağrıyı azaltıyor aklınızda olsunAyyy valla en korktugum sey benmde 20lik var çürük doktor cekelim demişti korkmuştum erteşemiştim inş ağrımaz diye dua ediyorum her gün gecmiş olsun Allah kolaylık versin hamilelikte en cok görülen ve en zor seyler den biri de bu olsa gerek
Dr un niye ilaç vermedi kibende de hazımsızlık , şişkinşik, gaz, halsizlik var , iştahım da tam düzelmiş değil. Bulantın olduğu an yani kötü hissedersen naneli salız çiğne , ben hala oneo naneli sakız çiğniyorum bana iyi geliyor , bir dene istersen . Bana dr um bulantı İçin ilaç da vermemişti normal bir süreç çekeceksin mecbur demiştiumarım biter bir an önce bulantıların çok kötü birşey , bende arada sırada oluyor artık bulantı .
Kızlar yemek yemeniz ne durumda? Benim içim hala birsey almıyor ya ne zaman geçecek 12+4 oldum birsey yiyemedigim için çok rahatsızım bulantılarım da azaldi yemek yapmayı düşünmek bile istemiyorum okadar ki rahatsızım yemek kokularından
Aa aynı ben bizde Nisa demiştik eşimin ismi geçiyor diye oğlumuz olursa da Yiğit Alp tabi ogluş geliyormuş banaKaynımın kızı var ben habire onun saçları yaparım örerim falan kızım olmaz diye fazla istekli olmuyorum kız olsun diye. İstemiyim ki olsun gibi bir duruma soktum kendimi ama Allah büyük yani oğlum var bı de kızım olsabu arada isim mevzusu konuşulmuştu yazamamıştım benim oğlusun adı Yağız Alp kızım olursa 7 yıl evvel belliydi Nisa Nur ya da Nisan istiyorum eşimin direk adı geciyo çünkü içinde benimde baş harfim
Canım bende senin gibiyim. Yemek yapmak çok zor geliyo, hatta midemi bulandırıyo. Ama yemek için de yapmak zorunda kalıyoruz. Bazen eşim anlat ben yapim diyo. Şimdilik kızkardeşime geldik, biraz rahatladım tabi bu durumda. Çok zor bi dönemde yaşıyoruz hamileliğimizi, ama yapacak bişey yok. Allah hepimizin yardımcısı olsun.Canım benim bulantım çok yok ama yemek yapmakta çok zorlanıyorum bu aralar gözümde o kadar çok büyüyor ki, malesef bişey yemem için de hazırlamam gerekiyor yapacak kimse yok. Allah yardımcımız olsun
Sadece yağız olarak söyletmiyorum ki kimseye düzeltme yapıyorum yağız Alp diye o zaman doğru telaffuz edilebiliyor.Nur isminin ağır geldiğini söylüyorlar ❤ Yağız Alp çok hoş bir isim ama insanlar düzgün söyler mi ?böyle konularda takılıyorum , “yaaıız” diye telaffuz ederlerse diye düşünüyorum ben . Hatta bende yiğit isminin beğenirdim ama “yiiiit” diye söyleneceği için düşünmedim
Aaa esimizin ismi aynı o zamanAa aynı ben bizde Nisa demiştik eşimin ismi geçiyor diye oğlumuz olursa da Yiğit Alp tabi ogluş geliyormuş bana
Canım bende senin gibiyim. Yemek yapmak çok zor geliyo, hatta midemi bulandırıyo. Ama yemek için de yapmak zorunda kalıyoruz. Bazen eşim anlat ben yapim diyo. Şimdilik kızkardeşime geldik, biraz rahatladım tabi bu durumda. Çok zor bi dönemde yaşıyoruz hamileliğimizi, ama yapacak bişey yok. Allah hepimizin yardımcısı olsun. ☺
Sadece yağız olarak söyletmiyorum ki kimseye düzeltme yapıyorum yağız Alp diye o zaman doğru telaffuz edilebiliyor.Yine de ismin karakteri yansıttığını düşünüyorum. Mesela alaz ayaz isimli bebisler annelerine çok cektiriyolar ya da Eymen. Yusuf Eren umut vb gibi çocuklar daha sakin sanki benim oğlusun bebekligi çok iyi geçti şükürler olsun ama yürüyünce yaramazlklar baslyo tabi yine de soyledgimi anlayan bı çocuk. Nur ismi neden ağır canım ?
Haklısın ama benim belirtmem lazımdı neyse yakında hissedicez inş o zmn gidemezsende daha. Rahatlarsın inş cnmEstağfurullah, teşekkür ederim ❤ ben sebebi elimde olmasa da, gidemediğim için alınganlık gösterebiliyorum
Yaa bak işteAlla alla cok ilginç o zmn herkes kendini iyi dinlemeli sanırım bu süreçte bünye olarak farklıyız farklı etkileniyoruz bu formda zaten bunu anlayabildiktabi genellemeler de yapılacak seyler var sakızın tadı gecince benmde midemi bulandırıyo bak onuda söleyim
O da biraz tercih meselesi değil mi ama özelse ben gelmek istiyorum dedikten sonra hayır diyemez heralde sonucta anlasırken muayene sınırsız anlasmıstım mesela benElinin altında olsa ne olacak bana sor en son ne zaman gördün diye bende gidemiyorum20 mayısta gidicem dr lar ile telefonlaşıyoruz
O kadarcıktan bsy olmaz h er ralde cnmYaa bak işteBaşta bir iki defa iyi geldi sonra midemi daha da çok bulandırdı. Meyveli olanlar da hep katkı maddesi aslında hepten katkı maddeli bişey hiç de faydalı değil aslında
Ah cnm geçmiş olsun.Benimde 7. Haftada dişim kırıldı dra sordum o ara başka problem olunca dursun o şimdi dedi.Kırık dişle devam ediyorum ama 20lik ve diğer dişimde de yüzeyden çürük var zaten çocukluktan beri diş problemlerim olur.Gecen sene bi arkadaşım hamile iken diş yaptirdi ama kendisi ebe ve doğum hastanesinde görevli orada dişçi varmış o yapmış ama simdi korona falan zor zamanlar.Kizlar bu hamilelikte bu eksikti 2 dışım birden ağriyor ikiside dolgu hamilelikten önce yoktu boyle bişey yoksa giderim
Özel ama paket şeklinde değil , gittiğimde muayene ücreti ödüyorum . Doğumda dr a ve hastaneye ödeyeceğim. Dr da gelme deyinceO da biraz tercih meselesi değil mi ama özelse ben gelmek istiyorum dedikten sonra hayır diyemez heralde sonucta anlasırken muayene sınırsız anlasmıstım mesela ben
Hım anladım cnm normal o zmnÖzel ama paket şeklinde değil , gittiğimde muayene ücreti ödüyorum . Doğumda dr a ve hastaneye ödeyeceğim. Dr da gelme deyincebenimde gidesim yok hakkaten
Sizin doktorunuz muayanehaneye eşinizi aliyor mu? Benimki kata dahi cikarmiyor.Kan tahlillerinizi nasıl veriyorsunuz muayanehanede mi yoksa hastanede mi?Mesela seker yuklemesi olacak ama haftasini bilmiyorum oda hastanede yapiliyor diye biliyorum.Kafam çok karışık.Hım anladım cnm normal o zmnben hastaneye gitmediğim için Bi tık daha rahatım ama tabi yinede doktorlar hastaneye girip cıkıyor Bi süür insanla muhattap lar ben korkmuyorum nedense yani ZTen doktor maskeli bide su kafadan taktıklarınseyden takıyor bende maskeli fazlada durmuyoruz ZTen 3 4 dk bana araları açalım dedi de ben dayanamadım cinsiyet için gittim arada işte
Necla hanım bana da bir cinsiyet torunu yapar misiniz doktor da gödemedi hala 14 haftalik :)))Merhabalar meşhur oldum ben dime
Haklısın ama benim belirtmem lazımdı neyse yakında hissedicez inş o zmn gidemezsende daha. Rahatlarsın inş cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?