2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248

Benim muayenehane olduğu için eşimi alıyor maske ile, şeker yüklemesine daha var sanırım 20 li haftalarda yaaprız demişti doktorum. Kan tahlili vermedi bana bu ay ama bir sonrakinde tsh t4 baktırmam gerekecek ben de korkuyorum nasıl yaptırıcam diye

Kan tahlinini bende vermedim bu ay.Sanırım çok yaygın virüs durumu ondan.Belki gelecek ay kan tahlili alır.

Ben her gün aynıyım ama ben tok karnına almıyorum asla yoksa ne var ne yok cıkıyo bos mideye alıyorum oda öğürtü yapıyo geciyo vitamin den önce su bile içmiyorum düşün değiştirsem fayda ederim bilmiyorum kutu bitsin de değiştirmeyi düşünüyorum valla normalde mide bulantısı filan yok o vitamin bemi her gğn öğürtüyor

bende gitmek istiyorum ama biraz daha geçsin gideceğim inşallah cinsiyeti %100 öğrenirim artık gittiğimde

Kızlar kıpırdanmalar hissetmeye başladınız mı . Benim tam göbek delimin alt kısmında arada seyirmeler olmaya başladı sanki

Ben hareket hissetmiyorum ama karnımda bir kütle olduğunu çok iyi hissediyorum artık. Kızlar benim sık idrara çıkma durumu geçmedi hala daha yaşayan var mı bu durumu.?

Ben hareket hissetmiyorum ama karnımda bir kütle olduğunu çok iyi hissediyorum artık. Kızlar benim sık idrara çıkma durumu geçmedi hala daha yaşayan var mı bu durumu.?
evet bende var braz su çay içeyim zırt pırt wc deyim bide az az yani o kdr sıkışmaya bumudur diyorum her seferinde

Çok sevindim CNm çok köyü birşey bulantı ben evden çıkamıyordum , şimdi de virüs olunca hiç çıkamıyorum . Cinsiyet belli oldu mu ?
Teşekkürler evet kesinlikle hayat kalitesini düşüren bişey hiç bişey yiyemiyosun hiçbişey yapamıyorsun. Boşver gezmeyi canım bebişler iyi olsun da yine gezeriz salgın bitince. Cinsiyet belli oldu gibi doktor kıza benzetti canım Senin ?

Ben iki cinsiyeti de çok severim bi ayrım yok Rabbim ikisinden de verse başka ne isterim ki. Onun kudreti rahmeti letafeti çok verebilir biz isteyelim O'nun hoşuna gider acziyet bize Kudret ona ait
Allah bağışlasın canım oğluşunu. Ben iki isim sevmiyorum ama güzelmiş ismi. Hımm eşinin ismi İsa senin de N harfiyle başlıyor Nisan güzel isim ben 2 isim sevmediğim için bana Nisa daha güzel geldi
Biz kız ismi düşünüyoruz artık.
Defne, bade, damla, duru, kevser, zümra, isra, ayla, sena, hafsa bissürü favori isim var benim aklımda hayırlısyla cinsiyet kesinleşsin karar vercez inşAllah

aynı tarzsa sürekli takip et.kesinlikle.bebek :)

Sagol canim doktoruma sorcam su içince bile agriyor

Canım ben de sık gidiyordum. Gitsem bile 5 dk sonra yine gitme ihtiyacı hissediyordum. Ben de enfeksiyon oluşmuş kabızlıktan dolayı oluyor çoğu hamilelerde. Doktora gidebilirsen git canım bana toz şeklinde bi ilaç yazdı. Kullandım ama geçmedi kasıklarımın alt tarafında sızı başlayınca başka bi ilaç yazdı hamileler için olandan hiçbi zararı yokmuş. Geçiyo sürekli idrara çıkma durumum

Eklentiler

• IMG_20200424_022613.webp
    57,3 KB · Görüntüleme: 32
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…