- 23 Mayıs 2018
- 1.703
- 3.092
- 63
Sizin doktorunuz muayanehaneye eşinizi aliyor mu? Benimki kata dahi cikarmiyor.Kan tahlillerinizi nasıl veriyorsunuz muayanehanede mi yoksa hastanede mi?Mesela seker yuklemesi olacak ama haftasini bilmiyorum oda hastanede yapiliyor diye biliyorum.Kafam çok karışık.
Kan tahlinini bende vermedim bu ay.Sanırım çok yaygın virüs durumu ondan.Belki gelecek ay kan tahlili alır.Benim muayenehane olduğu için eşimi alıyor maske ile, şeker yüklemesine daha var sanırım 20 li haftalarda yaaprız demişti doktorum. Kan tahlili vermedi bana bu ay ama bir sonrakinde tsh t4 baktırmam gerekecek ben de korkuyorum nasıl yaptırıcam diye
Ben her gün aynıyım ama ben tok karnına almıyorum asla yoksa ne var ne yok cıkıyo bos mideye alıyorum oda öğürtü yapıyo geciyoCanım seni çok iyi anladım dün, vitaminden sonra kus kus mahvoldum. Yemekten sonra almayı unutmuşum biraz midem boştu sanırım bir de üstüne çilek yemiştim mahvoldum ne kötüymüş Allah yardımcın olsun
Hım anladım cnm normal o zmnben hastaneye gitmediğim için Bi tık daha rahatım ama tabi yinede doktorlar hastaneye girip cıkıyor Bi süür insanla muhattap lar ben korkmuyorum nedense yani ZTen doktor maskeli bide su kafadan taktıklarınseyden takıyor bende maskeli fazlada durmuyoruz ZTen 3 4 dk bana araları açalım dedi de ben dayanamadım cinsiyet için gittim arada işte
evet bende var braz su çay içeyim zırt pırt wc deyim bide az az yani o kdr sıkışmaya bumudur diyorum her seferindeBen hareket hissetmiyorum ama karnımda bir kütle olduğunu çok iyi hissediyorum artık. Kızlar benim sık idrara çıkma durumu geçmedi hala daha yaşayan var mı bu durumu.?
TeşekkürlerÇok sevindim CNmçok köyü birşey bulantı ben evden çıkamıyordum , şimdi de virüs olunca hiç çıkamıyorum . Cinsiyet belli oldu mu ?
Ben iki cinsiyeti de çok severim bi ayrım yok Rabbim ikisinden de verse başka ne isterim ki. Onun kudreti rahmeti letafeti çok verebilir biz isteyelim O'nun hoşuna gider acziyet bize Kudret ona aitKaynımın kızı var ben habire onun saçları yaparım örerim falan kızım olmaz diye fazla istekli olmuyorum kız olsun diye. İstemiyim ki olsun gibi bir duruma soktum kendimi ama Allah büyük yani oğlum var bı de kızım olsabu arada isim mevzusu konuşulmuştu yazamamıştım benim oğlusun adı Yağız Alp kızım olursa 7 yıl evvel belliydi Nisa Nur ya da Nisan istiyorum eşimin direk adı geciyo çünkü içinde benimde baş harfim
Tabi canim ultrason kacin sayfadaNecla hanım bana da bir cinsiyet torunu yapar misiniz doktor da gödemedi hala 14 haftalik :)))
aynı tarzsa sürekli takip et.kesinlikle.bebek :)Kızlar gün içerisinde karnımın içinde arada sanki içerden gıdıklanma tüy gibi bişeyle sürtme gibi ufak şeyler hissediyorum ama tekme şeklinde asla değil hafif hafif hareketlilik hissediyorum yarın 17 haftalık olcaz
Özellikle tecrübeli annişlerden fikir istiyorum sizde hissettiklerim bebek hareketleri olabilir mi
Sagol canim doktoruma sorcam su içince bile agriyorAh cnm geçmiş olsun.Benimde 7. Haftada dişim kırıldı dra sordum o ara başka problem olunca dursun o şimdi dedi.Kırık dişle devam ediyorum ama 20lik ve diğer dişimde de yüzeyden çürük var zaten çocukluktan beri diş problemlerim olur.Gecen sene bi arkadaşım hamile iken diş yaptirdi ama kendisi ebe ve doğum hastanesinde görevli orada dişçi varmış o yapmış ama simdi korona falan zor zamanlar.
Evet aynen 14 cu haftadan itibaren hissedenler olur bende hissediyorum canimKızlar kıpırdanmalar hissetmeye başladınız mı. Benim tam göbek delimin alt kısmında arada seyirmeler olmaya başladı sanki
Fotoğraf mi yüklim:)Tabi canim ultrason kacin sayfada
Canim yuklemen lazim yoksa yorum yapamamFotoğraf mi yüklim:)
Canım ben de sık gidiyordum. Gitsem bile 5 dk sonra yine gitme ihtiyacı hissediyordum. Ben de enfeksiyon oluşmuş kabızlıktan dolayı oluyor çoğu hamilelerde. Doktora gidebilirsen git canım bana toz şeklinde bi ilaç yazdı. Kullandım ama geçmedi kasıklarımın alt tarafında sızı başlayınca başka bi ilaç yazdı hamileler için olandan hiçbi zararı yokmuş. Geçiyo sürekli idrara çıkma durumumBen hareket hissetmiyorum ama karnımda bir kütle olduğunu çok iyi hissediyorum artık. Kızlar benim sık idrara çıkma durumu geçmedi hala daha yaşayan var mı bu durumu.?
Müsaitseniz eğer ben de yorum alabilir miyimCanim yuklemen lazim yoksa yorum yapamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?